In vitro start sierpień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBv Njut! Kiedy punkcja ?
Odnośnie kwasu foliowego - odp Ci wcześniej, nie wiem jak odczytywać wyniki tylko? Cześć supli zawiera mieszanki zwykłego kwasu i metylow. Ja planowałam brać 400 metyl i 600 zwykłego. Chyba że wynik wyjdzie Ok - tylko jak go odczytać ...
Kalade - nie powinny (bierzesz przecież hormon blokujący pękanie?) ale uważaj bardzo na jakieś ruchy, wysiłek ...
Zosia- chyba żeby mieć pewność że możesz leki odstawić ? Nie wiem sama
A piesio Twój ? Śliczny !!
-
japonka wrote:Ale się cieszę, że wykrakałam w takim razie kciuki, ja mam nadzieję, że po jakąś część mojej czwórki wrócę w ciągu 3 tygodni. Bierzesz jednego czy dwa zarodki jutro?
-
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:Bv Njut! Kiedy punkcja ?
Odnośnie kwasu foliowego - odp Ci wcześniej, nie wiem jak odczytywać wyniki tylko? Cześć supli zawiera mieszanki zwykłego kwasu i metylow. Ja planowałam brać 400 metyl i 600 zwykłego. Chyba że wynik wyjdzie Ok - tylko jak go odczytać ...
Kalade - nie powinny (bierzesz przecież hormon blokujący pękanie?) ale uważaj bardzo na jakieś ruchy, wysiłek ...
A piesio Twój ? Śliczny !!
No co Ty gadasz, że przy stymulacji trzeba aż tak uważać na siebie? No to kurdę jak ja będę do roboty chodziła wrr -
Ciasteczko77 wrote:Bv Njut! Kiedy punkcja ?
A piesio Twój ? Śliczny !! -
Berbeć wrote:No co Ty gadasz, że przy stymulacji trzeba aż tak uważać na siebie? No to kurdę jak ja będę do roboty chodziła wrr
Ale nie martw się Kalade, sądzę, że to skrajne przypadki.
Berbeć, jak masz pracę wysiłkową, to lekarz może uprzeć się na zwolnienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 21:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVeri wrote:Ciasteczko ma rację z tym uważaniem. Mi też lekarka kazała się obchodzić ze sobą delikatnie dzień przed punkcją, czyli pewnie zdarzają się sytuacje, że nie wszystkie jajka dotrwają, jak ktoś szaleje.
Powodzenia na punkcji !!
I Veri - za jutrzejszy transfer !!! Kciuki !!!
Veri lubi tę wiadomość
-
Veri wrote:Ciasteczko ma rację z tym uważaniem. Mi też lekarka kazała się obchodzić ze sobą delikatnie dzień przed punkcją, czyli pewnie zdarzają się sytuacje, że nie wszystkie jajka dotrwają, jak ktoś szaleje.
Berbeć, jak masz pracę wysiłkową, to lekarz może uprzeć się na zwolnienie.
Veri, gratuluję zarodków!
Veri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:Dokładnie - chodzi o to by nie szaleć nie ćwiczyć, nie dźwigać ... po co się narażać - poza tym to wszystko w środku boli aż
Powodzenia na punkcji !!
I Veri - za jutrzejszy transfer !!! Kciuki !!!
No zobaczymy za parę dni jak to u mnie będzie, chyba się już boję trochę. Ja przy endomendzie strasznie cierpiałam podczas okresów, ciekawe więc co teraz się będzie działo jak jajniki będą tak naładowane.
Kciuki, kciuki dziewczyny! I obym tam jak najszybciej uśmiechnięte buźki na pierwszej stronie zapisywała!Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko77 wrote:Od transferu - 3x 1 estrofem, 3x1 duphaston, 3x1 luteina dopochw, acard 75, suplementy jak zawsze.
Reszta podobnie, tyle że ja mam Lutinusa i luteinę podjezykową.Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
-
Veri wrote:Lekarka cały czas mówiła o jednym, ale nie wiem czy nie warto podyskutować jutro na ten temat. Choć to ona ma decydujący głos z tego co zrozumiałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, dzis moj 5 dpt. Dostalam plamien, czy ktoras tak miala? Moje wszystkie okresy zaczynaja sie plamieniami i boje sie ze znowu sie nie udalo
I IVF: Maj 2018 ICSI (2 blaskocysty):
1 - transfer 2 zarodkow; beta <0.1😢
II IVF: Sierpien 2018 ICSI (2 blaskocysty):
2 - 16.08.2018 - transfer 1 zarodka (blastocyst); beta<0.1😢
3 - 9.11.2018 -transfer mrozaczka na naturalnym cyklu - beta <0.1😢
III IVF: Sierpień 2019 ICSI (3 blaskocysty):
4 - 25.09.2019 crio transfer 1 zarodek - beta <0.1😢
5 - 03.12.2019 crio transfer 1 zarodek - beta <0.1😢
6 - 14.12.2020 crio transfer <0.1 😭😭😭
IV IVF: Maj 2021 IMSI (3 blaskocysty po PGT-A)
7 - 13.07.2021 crio transfer <0.1😭
8 - 03.12.2021 crio transfer na cyklu naturalnym:
5dpt ⏸️ kreski
7dpt beta 63.4🥰🥰🥰
10dpt beta 282. 9🥰🥰🥰
14dpt beta 1,292🥰🥰🥰
20 dpt beta 12 882🥰🥰🥰
24 dpt - CRL 0.43 cm, mamy ❤️
7w1d - CRL 1.07 cm💞💞💞
11/08/2022 - 2622g największego szczęścia ❤❤❤