In vitro start sierpień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kalade wrote:U mnie biel vizira. I tak muszę iść w poniedziałek na betę, żeby papierek pokazać lekarce
Veri, Ty jeszcze czekasz na wyniki?
Fajnie że sobie pospałam już jest stresik. Wyniki ok 10. -
Veri wrote:W sumie sikańce nie są do końca wiarygodne, przecież nie zawsze wychodzą, dajmy jeszcze szansę becie.
Fajnie że sobie pospałam już jest stresik. Wyniki ok 10.
Trzymam kciuki za Twój wynik! -
Em11 wrote:Też mam mieć wszystkie zapłodnione,u mnie jest podejrzenie uszkodzeń genetycznych.
&&& za wyniki -
emka29 wrote:To i ja melduje się na pokładzie
Wiek 31 Novum 4 ICSI protokół długi 28.08 wizyta startowaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 08:23
Veri, emka29, Blastka lubią tę wiadomość
31 lat
3 lata starań
PCOS + niedoczyność tarczycy
Jajowody drożne
Fragmentacja DNA 34%
Asthenozoospermia
Teratozoospermia
Morfologia 3%
Start - nOvum Warszawa - 06.2018r
Stymulacja - 13.09.2018r
Punkcja - 24.09.2018r (18 komórek- 16 dojrzałych)
Z 6 zapłodnionych komorek - 5 wykazuje poprawne cechy zapłodnienia.
Mamy ❄❄❄❄❄ ❤
Crio - 29 Listopad 2018 r
Test - 6 Grudzień !!! + !!! (7 dpt)
Bhcg - 11 dpt - 10 Grudzień - 199,30mlU/ml
Bhcg - 13 dpt - 12 Grudzień - 372,70mlU/ml -
xCatherinex wrote:Emka jesteśmy w tym samym wieku i obydwie próbujemy swojego szczęścia w nOvum mniej więcej w tym samym czasie. Trzymam kciuki ✊ Swoją drogą, zawsze jak jestem w klinice i patrzę na dziewczyny to zastanawiam się ile z nich pisze lub z iloma pisałam na forum, a teraz siedzę obok i czekam w kolejce do laboratorium całkiem incognito
Kto jest Twoim lekarzem prowadzącym? -
emka29 wrote:Mnie to samo zastanawia jak czekam na wizytę
Kto jest Twoim lekarzem prowadzącym?
31 lat
3 lata starań
Jajowody drożne
Fragmentacja DNA 34%
Asthenozoospermia
Teratozoospermia
Morfologia 3%
Stymulacja - 13.09.2018r
Mamy ❄❄❄❄❄ ❤
nick nieaktualnyHello
Wybaczcie za moje zniknięcie i nieobecność- potrzebowałam wyciszenia, psychicznego złapania równowagi i dystansu.
Jestem bardzo wrażliwa i nie potrafię bez uczuć przejść obok tylu nieszczęść i tragedii.. bardzo mnie bolą Wasze smutki, straty.
Tak samo zaczęłam sobie wkręcać swoją stratę, nie wierząc że cokolwiek może mi się udać.
W środę robiłam betę i wyniosła (12dpt) 416,40- więc pojawił się wzrost (ponad 300%).
Niestety pózniej w pracy miałam bardzo nerwową sytuacje i wskutek ogromnego stresu dostałam strasznych skurczy (bóle, kłucie) tak mocnych, że zginało mnie w pół i łzy leciały same. No spa nie pomagała. Wróciłam do domu po 12 h pracy i wyłam z bólu i przerażenia, że już po wszystkim przez głupią pracę.
Następnego dnia pojechałam zabrać rzeczy, poinformowałam przełożonych i pojechałam do lekarza na usg.
Kropek jest jeszcze z nami- na usg było widać pęcherzyk. Ale dostałam zwolnienie (już ciążowe) i mam zakaz pracy i stresów. Ja chciałabym wrócić do pracy, ale żeby mnie nie stresowali, żebym mogła kończyć po 8 h, mieć czas ma chociaż jeden posiłek.. zobaczymy co będzie i co lekarz zaleci.
Mam całkowity zakaz nerwów i stresów - jak tylko się zdenerwuje zaczynam mieć bóle
Okazało się też, że mam anemię, za mało żelaza (dostałam nowe witaminy - Duphavit z żelazem plus żelazo Extra) i większa dawkę Euthyrox.
Beta z wczoraj -14 dpt: 1216.
I niestety żelazo znowu spadło, fibrynogen ponad normę.
Bardzo Was proszę o wyrozumiałość, jestem bardzo wrażliwa i przejmuje wszystko do siebie...a odbija się to niestety na Kropku
Raz jeszcze przepraszam za zniknięcie.kalade, Veri, klamka, Berbeć lubią tę wiadomość
-
Ciasteczko77 wrote:Hello
Wybaczcie za moje zniknięcie i nieobecność- potrzebowałam wyciszenia, psychicznego złapania równowagi i dystansu.
Jestem bardzo wrażliwa i nie potrafię bez uczuć przejść obok tylu nieszczęść i tragedii.. bardzo mnie bolą Wasze smutki, straty.
Tak samo zaczęłam sobie wkręcać swoją stratę, nie wierząc że cokolwiek może mi się udać.
W środę robiłam betę i wyniosła (12dpt) 416,40- więc pojawił się wzrost (ponad 300%).
Niestety pózniej w pracy miałam bardzo nerwową sytuacje i wskutek ogromnego stresu dostałam strasznych skurczy (bóle, kłucie) tak mocnych, że zginało mnie w pół i łzy leciały same. No spa nie pomagała. Wróciłam do domu po 12 h pracy i wyłam z bólu i przerażenia, że już po wszystkim przez głupią pracę.
Następnego dnia pojechałam zabrać rzeczy, poinformowałam przełożonych i pojechałam do lekarza na usg.
Kropek jest jeszcze z nami- na usg było widać pęcherzyk. Ale dostałam zwolnienie (już ciążowe) i mam zakaz pracy i stresów. Ja chciałabym wrócić do pracy, ale żeby mnie nie stresowali, żebym mogła kończyć po 8 h, mieć czas ma chociaż jeden posiłek.. zobaczymy co będzie i co lekarz zaleci.
Mam całkowity zakaz nerwów i stresów - jak tylko się zdenerwuje zaczynam mieć bóle
Okazało się też, że mam anemię, za mało żelaza (dostałam nowe witaminy - Duphavit z żelazem plus żelazo Extra) i większa dawkę Euthyrox.
Beta z wczoraj -14 dpt: 1216.
I niestety żelazo znowu spadło, fibrynogen ponad normę.
Bardzo Was proszę o wyrozumiałość, jestem bardzo wrażliwa i przejmuje wszystko do siebie...a odbija się to niestety na Kropku
Raz jeszcze przepraszam za zniknięcie.Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
-
GRATULACJE Ciasteczko Dbaj o siebie i Maleństwo. Dużo odpoczywaj, a stres niech omija Was szerokim łukiem! ✊✊✊
Ciasteczko77, Berbeć lubią tę wiadomość
31 lat
3 lata starań
Jajowody drożne
Fragmentacja DNA 34%
Asthenozoospermia
Teratozoospermia
Morfologia 3%
Stymulacja - 13.09.2018r
Mamy ❄❄❄❄❄ ❤
nick nieaktualnykalade wrote:Kochana nie przepraszaj, rób to co najlepsze dla Ciebie i Kropka:* trzymam za Was kciuki, Wierę, że wszystko będzie dobrze. Odpoczywaj Kochana:*
Wydano oceny psychologiczne mojej osoby.
Bardzo niemile ... krzywdzące i niesprawiedliwe.
Nie bede komentować bo już mi ciśnienie skoczyło ..
Dziękuje za wyrozumiałość
Staram się wyciszać - a czytając takie texty nie da się. -
nick nieaktualnyVeri wrote:W sumie sikańce nie są do końca wiarygodne, przecież nie zawsze wychodzą, dajmy jeszcze szansę becie.
Fajnie że sobie pospałam już jest stresik. Wyniki ok 10.
Kalade - Ty beta kiedy ???? Sikańce to ściema !!Veri lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko77 wrote:Czytałyście jak mnie zjechano w wątku Styczeń ?
Wydano oceny psychologiczne mojej osoby.
Bardzo niemile ... krzywdzące i niesprawiedliwe.
Nie bede komentować bo już mi ciśnienie skoczyło ..
Dziękuje za wyrozumiałość
Staram się wyciszać - a czytając takie texty nie da się.
Najważniejsze teraz jest Dzieciątko! -
nick nieaktualnykalade wrote:Nie czytaj Kochana i się nie denerwuj. Szkoda nerwów na ludzką głupotę.
Najważniejsze teraz jest Dzieciątko!
Jest mi bardzo przykro.
Kalade - bardzo mocno wierze że beta bedzie pozytywna !!
Mi sikańce wyszły blade przy poziomie 83!! A wcześniej biel..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 09:55
-
Dziewczynki,
Mam wyniki! 10 dpt beta 189,8!
Boże, pierwszy raz w życiu się udało!
Wiem, że jeszcze przyrost i serduszko, ale ślepo wierzę, że będzie dobrze
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie pozytywne fluidy.. idę ryczeć dalejkalade, Ciasteczko77, Reni, klamka, Berbeć, Em11, MonikA_89!, Ewelka02, Poczekalnia, DomiZ, japonka, anciaa lubią tę wiadomość
-
Veri wrote:Dziewczynki,
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie pozytywne fluidy.. idę ryczeć dalejVeri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVeri wrote:Dziewczynki,
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie pozytywne fluidy.. idę ryczeć dalej
Dbaj o WasVeri lubi tę wiadomość
-
Veri wrote:Dziewczynki,
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie pozytywne fluidy.. idę ryczeć dalej
Same dobre wieści dziś.. oby tak dalej!!Ciasteczko77, Berbeć, Veri lubią tę wiadomość
31 lat
3 lata starań
Jajowody drożne
Fragmentacja DNA 34%
Asthenozoospermia
Teratozoospermia
Morfologia 3%
Stymulacja - 13.09.2018r
Mamy ❄❄❄❄❄ ❤
Bhcg - 13 dpt - 12 Grudzień - 372,70mlU/ml