In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFarelka wrote:Olcia super . O której godzinie we wtorek ?
Farelka lubi tę wiadomość
-
Farelka wrote:Necia najważniejsze ze są!! Zobacz U mnie też wynik nie powala Ale widocznie tak miało być ważne że jakiekolwiek się zaplodnily! Wiadomo kiedy transfer u Ciebie?
Paulcia28, Farelka lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie zarodki i transfery musi być dobrze
Czekanie na telefon z kliniki to męki,ja się poryczalam jak dowiedziałam się,że tylko jeden mamy.
Dziś zrobiłam betę 12dpt 289 plamien póki co nie ma, tylko takie napięcie w brzuchu czuję, ale wierzę,że będzie dobrzeolcia.de, Niezapominajka5, Paulcia28, Farelka, Marmis, Necia124, emka29, inka2707, tolerancyjna, Oska31, Furiatka, Marzena1991, MagNolia55, moniczka2601, Gaja88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymorganaa wrote:Trzymam kciuki za wszystkie zarodki i transfery musi być dobrze
Czekanie na telefon z kliniki to męki,ja się poryczalam jak dowiedziałam się,że tylko jeden mamy.
Dziś zrobiłam betę 12dpt 289 plamien póki co nie ma, tylko takie napięcie w brzuchu czuję, ale wierzę,że będzie dobrzemorganaa lubi tę wiadomość
-
morganaa wrote:Trzymam kciuki za wszystkie zarodki i transfery musi być dobrze
Dziś zrobiłam betę 12dpt 289 plamien póki co nie ma, tylko takie napięcie w brzuchu czuję, ale wierzę,że będzie dobrzemorganaa lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
morganaa wrote:Trzymam kciuki za wszystkie zarodki i transfery musi być dobrze
Dziś zrobiłam betę 12dpt 289 plamien póki co nie ma, tylko takie napięcie w brzuchu czuję, ale wierzę,że będzie dobrzeFarelka, morganaa lubią tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Paulcia28 wrote:Biopsja z nacinaniem jajek otwarta biopsja tak w papierach stoi. A plemniki miały ponaciagane główki i po rozmrozeniu się nie ruszaly ale dali im coś w stylu kofeiny i ozyly lekarze dawali nam 10% że dojdzie do zapłodnienia
-
MagNolia55 wrote:Czytałam o InviMed Poz. że tam mają dość ciekawe rozwiązania...
Między innymi dodatkowa hodowla niedojrzałych oocytów, a także hbiIMSI zwiększające szanse - szczególnie w przypadku słabej jakości otrzymanych zarodków.
Któraś ma doświadczenie? Chodzi mi o leczenie, efekty? Czy jesteście zadowolone?
Znajoma szczęsliwie ma córeczkę ze słabo rokujacego-3 dniowego zarodka,
właśnie tam się leczyli
Co to jest to hbiIMSI , nie mogę znaleźć na necie żeby poczytać o co chodzi -
Dziewczyny, czy któraś z Was miała bóle głowy na samym początku? Bo ja wczoraj od 23 prawie wyłam z bólu, nigdy w życiu mnie tak głowa nie nawalała Dopiero przed 5 się poddałam, wzięłam paracetamol i przeszło...Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki