In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Necia124 wrote:Dokładnie taki sam jak mój;)
Dziewczyny Farelka i Niezapominajka tak mi przykro ze sie nie udalo. W związku z tym że razem byliśmy na tych etapach tak bardzo kibicowalam jednej i drugiej. Pieprzona loteria. Ściskam Was mocno ;*
Necia trzymaj za nas kciuki ..nie przestawaj... musi nam się udać kolejnym razem.. -
kasia1234 wrote:Drugi transfer od razu szlam za ciosem po nieudanym.
jeden kropek heh ...oby wszystko bylo dobrze 5 lat czekania na szczescie !!!
Kasia. Dajesz nadzieje. Moje drugie podejście też się musi udac... Ale Misz doczekać dwa cyklekasia1234 lubi tę wiadomość
-
Bajka_88 wrote:My mamy jeszcze jeden zarodek i kilka oocytów. Mi pobrali 21 komórek, z czego 16 było ok. 6 zapłodnili, 2 dotrwały do 5-tej doby. reszta zamrożona. Także czekam na @ i lecim z koksem dalej. Nie chcę czekać. A co bedzie to będzie.
A ty musisz wszystko od nowa zacząć?? Masz chociaż jakąś refundację ??
Bajeczko wszystko od nowa(( to mnie dobija najbardziej. Mam na leki chociaż tyle ...
-
Do wszystkich nowych dziewczynek które się odezwaly czytając nas od dawna, nadrabialam 4 strony i były aż 3 takie wpisy i w każdą z Was wspomniała że bardzo kibicowała mi i Niezapominajce. Wiecie jak miło na sercu się zrobiło, nawet nieświadoma byłam ze jest tu jeszcze ktoś kto bacznie czyta posty i trzyma kciuki. Trzymajcie dalej i teraz my również trzymamy za Was. Witajcie na pokładzie i dziękuję
P.s jak zwykle się rozpisalam na kilka wiadomości
Poczekalabym do północy co by was przywitać w ŚRODĘ , ale nie dam rady idę spać
Uwielbiam WasPaulcia28, tolerancyjna, aga_ni, Aife, inka2707, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja leżę chora od wczoraj. Zapalenie zatok. Jade na antybiotyku i jakimś sterydzie do nosa. Czuję się fatalnie. Czekam na @ i zaczynam brać antyki. Do jutra mam progesteron wiec przy sobocie niedzieli pewnie mnie zaleje. Mogłoby się wstrzymać do niedzieli bo wmi sobote mamy weselicho u rodzinki.
-
Hej
witam wszystkie dziewczyny, z iui przechodzę do was pewnie kilka osób n
Mnie kojarzy z inseminacji. Od wczoraj start z wyciszeniem jajników....Paulcia28, Paulaa25, inka2707 lubią tę wiadomość
1.07.2017 początek
1.10.17 wyrok- azoospermia
1.01.2018 - decyzja AID
ona- badania ok, tylko podwyższona prolaktyna
17.02.18.- I AID
15.03.18- II AID- ale dlaczego??
14.05.18- III AID -
5.07.18 - in vitro- 2 maluchy podane
-
nick nieaktualnyMalinowa5 wrote:Hej
witam wszystkie dziewczyny, z iui przechodzę do was pewnie kilka osób n
Mnie kojarzy z inseminacji. Od wczoraj start z wyciszeniem jajników.... -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Hej dziewczyny. Ja leżę chora od wczoraj. Zapalenie zatok. Jade na antybiotyku i jakimś sterydzie do nosa. Czuję się fatalnie. Czekam na @ i zaczynam brać antyki. Do jutra mam progesteron wiec przy sobocie niedzieli pewnie mnie zaleje. Mogłoby się wstrzymać do niedzieli bo wmi sobote mamy weselicho u rodzinki.
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj Malinowa
życzę Tobie powodzenia i wytrwałości oraz cierpliwości
Ewi dużo zdrówka!!! Kuruj się, będzie dobrze :-*
Inka co do opalania po transferze ja np nie dawalam rady wytrzymać na słońcu a zresztą po tych wszystkich lekach bałam się że jakieś plamy mi wyskocza, w końcu hormony brałam.Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
motylek@ wrote:Witajcie dziewczyny,
Podczytuje was od jakiegoś czasu, mam nadzieję że mogę do was dolaczyc;)
Kibicuje wam bardzo mocno! I życzę dużo siły której czasem nam brakuje.
Farelka i niezapominjka bardzo mi przykro że się nie udalo, ale wierzę że zaswieci i dla was słoneczko.
Ja jestem w trakcie stymulacji, jutro się dowiem kiedy punkcja i ile pęcherzyków uroslo więc mega stresowe dni przede mna. Mam od wczoraj bardzo dużo śluzu plodnego i boję się żeby pęcherzyki nie popekaly:(
Staramy się o rodzeństwo dla synka poczętego naturalnie już dwa lata, i same niepowodzenia nas spotykały łącznie z dwoma cp z obu jajowodów, w sumie to mamy 6 aniolkow. To moje pierwsze podejście do ivf, a zarazem ostatnia deska ratunku.
Strasznie się boję...nie martw się plodnym sluzem bo to normalne, ja w trakcie stymulacji też strasznie dużo go miałam
wiem że się boisz ale stymulacja i punkcja to nie takie straszne jak wygląda , gorsze jest oczekiwanie na test
trzymamy mocno kciuki i daj znać kiedy masz punkcje.
motylek@ lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Farelka wrote:Dziewczyny jak odstawialyscie luteine i inne to po jakim czasie przychodził okres ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 06:56
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Farelka wrote:Bajeczko wszystko od nowa
(( to mnie dobija najbardziej. Mam na leki chociaż tyle ...
Ehh ... ja też tylko na leki dostałam. Fajnie , że w niektorych miastach rafundacja jedt i to duża ale trzeba byc mieszkańcem.
Współczuję Ci Kochana, ale chyba warto. Z tego co czytałam, miałas bardzo mało komorek. Masz aż tak niską rezerwe (AMH)??Kurczę, czym to idzie, ze u jednych kilkanascie a innych zaledwie kilka komorek??
Farelko, Niezapominajko musimy walczyc. Bo co nam pozostalo.Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka. ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
kasia1234 wrote:Hej dziewczyny. Dzisiaj zrobilam bete 9dpt wynik 59
trzymam za Was wszystkie caly czas kciuki !!
kasia1234 lubi tę wiadomość
Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka. ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Farelka wrote:Postanowiliśmy podejść za 2 cykle raz jest od początku ...
Paulcia obiecał mi że choćbys była już zawalona pieluchami to mnie i nas wszystkich nie zostawisz tu na tym forum !!!
Dopóki w ciążę nie zajde, nie zajdziemy. Jesteś taka kochana istotka i wsparciem.będę tu tak długo aż wszystkie z Was zaciaza
jestem co prawda na fioletowej stronie ale kurde muszę być szczera...nie umiem się tak odnaleźć
kobitki piszą o wymiotach itp i większość z nich prawie wszystkie zaszły naturalnie i mają już dzieci i ja tam nie pasuje
dlatego częściej u Was jestem. Będę tak długo aż Ty moja swirusko i wszystkie drogie mi dziewczyny pochwala się pozytywną beta i wkrótce otworzymy nowe forum
jestem z Wami całym sercem , uda się po prostu MUSI
Bajka_88, inka1985, asias, kasia1234, KasiaŁódź, MagNolia55 lubią tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Bajka_88 wrote:Ehh ... ja też tylko na leki dostałam. Fajnie , że w niektorych miastach rafundacja jedt i to duża ale trzeba byc mieszkańcem.
Współczuję Ci Kochana, ale chyba warto. Z tego co czytałam, miałas bardzo mało komorek. Masz aż tak niską rezerwe (AMH)??Kurczę, czym to idzie, ze u jednych kilkanascie a innych zaledwie kilka komorek??
Farelko, Niezapominajko musimy walczyc. Bo co nam pozostalo.
Bajeczko właśnie mieliśmy 11 pęcherzyków z czego 3 komórki w tylko 2 się zaplodnily- jedna podali klasy 8A a ta co została klasy 8B przestała się rozwijać.
Moje AMH 3,02 To chyba nie jest tak źle ? Jak interpretować ten wynik ? -
Paulcia28 wrote:Farelko ja mam Was zostawić? Niedoczekanie Twoje
będę tu tak długo aż wszystkie z Was zaciaza
jestem co prawda na fioletowej stronie ale kurde muszę być szczera...nie umiem się tak odnaleźć
kobitki piszą o wymiotach itp i większość z nich prawie wszystkie zaszły naturalnie i mają już dzieci i ja tam nie pasuje
dlatego częściej u Was jestem. Będę tak długo aż Ty moja swirusko i wszystkie drogie mi dziewczyny pochwala się pozytywną beta i wkrótce otworzymy nowe forum
jestem z Wami całym sercem , uda się po prostu MUSI
Paulcia cieszę się
A co do pytania o moje samopoczucie, nie jest łatwo wiesz. Naprawdę byłoby mi łatwiej jakbym czekała teraz na transfer mrozakow, a nie 2 cykle odpoczynku. To bardzo dla mnie trudne. Chciałabym już sierpień..