In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
tolerancyjna wrote:Zizu87
dajesz mi nadzieję!
Normalnie się pobeczałam! 3mam ogromne kciuki
asias kochana jak sampoczucie? Tydzień już za WamiMam nadzieję, że u Ciebie też będzie tak samo tym razem, warto walczyć, jest ogromna nadzieja
A ja jestem przygnębiona trochę przez swój niski progesteron i już przepłakałam, że znów się nie uda. Nie mam żadnych objawów, troszkę bolą piersi ale to tyci tyci i jestem bardziej na nie niż na tak, ale bardzo chciałabym się mylić
-
asias wrote:Przykład zizu pokazuje, że kolejnym razem może być duuuużo lepiej
Mam nadzieję, że u Ciebie też będzie tak samo tym razem, warto walczyć, jest ogromna nadzieja
A ja jestem przygnębiona trochę przez swój niski progesteron i już przepłakałam, że znów się nie uda. Nie mam żadnych objawów, troszkę bolą piersi ale to tyci tyci i jestem bardziej na nie niż na tak, ale bardzo chciałabym się mylić
asias lubi tę wiadomość
3 x IUI
06.18 - I PICSI, z 14 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
08.18 - II PICSI, z 15 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
03.19 - start III procedury,
19.06.19 - IMSI + Fertile Chip, 21 pęcherzyków/10 komórek, w pierwszej dobie zero zapłodnień... I nagle cud! Transfer w 3 dobie zarodka 8a, beta 9 dtp 1,97; 10 dpt 1,34
08.06.20 - transfer AZ
07.07.20 - transfer AZ, 7dpt - beta 75.05, 9dpt - 188.06, 13dpt - 1115
10 tc 💔
KD - zero zapłodnień
KD - świeże komórki - 3 blastki z czego mamy ciążę 🥰 -
Asias bedzie dobrze kochana. Bądźmy dobrej myśli.
asias lubi tę wiadomość
Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka. ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
misia1989 wrote:Dziewczyny mam betę 11 dpt i jest wysoka 477 a próg 48 trochę się zestresowałam czemu taki duży wynik
lepszy wyższy prog niż niski
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
tolerancyjna wrote:Zizu87
dajesz mi nadzieję!
Normalnie się pobeczałam! 3mam ogromne kciuki
asias kochana jak sampoczucie? Tydzień już za Wami
Pamiętam Twoją historię. Właśnie dlatego napisałamŻebyś miała nadzieję. Okazuje się, że jedno całkowicie nieudane podejście nie przekreśla dobrego wyniku w kolejnym
Nie wierzyłam, że może być aż tak dobrze, że zmiana leków, protokołu, ta cała aktywacja oocytów i dużo szczęścia może dać taką różnicę.
Dziękuję bardzo za trzymanie kciuków i dobre fluidy
Oby Kropek został ze mnąWaleczna, asias, tolerancyjna, inka1985 lubią tę wiadomość
-
asias wrote:Przykład zizu pokazuje, że kolejnym razem może być duuuużo lepiej
Mam nadzieję, że u Ciebie też będzie tak samo tym razem, warto walczyć, jest ogromna nadzieja
Kochana nie poddawaj się. Było wiele Dziewczyn bez objawów, które zobaczyły dwie kreski!
Mocno trzymam kciukiasias, tolerancyjna, inka1985 lubią tę wiadomość
-
tolerancyjna wrote:Kazali Ci badać proga czy robiłaś sama z siebie? Kochana, musimy mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze!
tolerancyjna lubi tę wiadomość
-
Bajka_88 wrote:Asias bedzie dobrze kochana. Bądźmy dobrej myśli.
Paulcia28, KasiaŁódź, Bajka_88, Paulaa25, tolerancyjna, inka1985 lubią tę wiadomość
-
Co do Menopuru ja trzymałam cały czas w lodówce, tez tak radzili w aptece i klinice.
Tolerancyjna trzymam kciuki, żeby u Ciebie było tak jak u Zizu87❤
Asias ja też mam jakiegoś doła i martwię się, że się nie udalo ;( W poniedziałek mam oznaczenie progesteronu. Spałam w południe a jak się obudziłam to miałam straszne kołatanie serca, ból jak na @ i uderzenia gorąca. Wzięłam relanium, no na no-spe mam uczulenie. Boje się i tak jakoś mi smutno; (
tolerancyjna lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka
06.2020 Zaczynamy walkę o rodzeństwo
07.2020 Crio❄️😞
09.2020 Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka -
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Dziewczyny mam betę 11 dpt i jest wysoka 477 a próg 48 trochę się zestresowałam czemu taki duży wynik
Piękna beta❤Bajka_88 lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
asias wrote:Mam nadzieję, że w poniedziałek będziemy obie płakać ze szczęścia
Też mam wielką nadzieję, że bedzie dobrze. Wystarczy już tych łez bólu. Ale co ma być to będzie...
Waleczna zazdroszczę Ci tego relanium. Sama chętnie bym to wzięła ale lekarz pozwolił tylko przez 4 dni brać.
Dziewczyny musimy byc dobrej mysli. Nie smutajcie się, bo mi też sie przykro robi.
Kurcze jeszcze dostalam od męża OPR za to , że w domu sprzatam. Zabral mi odkurzacz i mopa i sam wziął się za sprzatanie hihi. Bo wg niego mam leżeć, najlepiej plackiem wrrr .Waleczna, asias, Paulcia28 lubią tę wiadomość
Bajka_88
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka. ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
Cudzie trwaj... -
Bajka_88 wrote:Też mam wielką nadzieję, że bedzie dobrze. Wystarczy już tych łez bólu. Ale co ma być to będzie...
Waleczna zazdroszczę Ci tego relanium. Sama chętnie bym to wzięła ale lekarz pozwolił tylko przez 4 dni brać.
Dziewczyny musimy byc dobrej mysli. Nie smutajcie się, bo mi też sie przykro robi.
Kurcze jeszcze dostalam od męża OPR za to , że w domu sprzatam. Zabral mi odkurzacz i mopa i sam wziął się za sprzatanie hihi. Bo wg niego mam leżeć, najlepiej plackiem wrrr .Zizu87, Paulcia28, Bajka_88 lubią tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Bajka_88 wrote:Też mam wielką nadzieję, że bedzie dobrze. Wystarczy już tych łez bólu. Ale co ma być to będzie...
Kurcze jeszcze dostalam od męża OPR za to , że w domu sprzatam. Zabral mi odkurzacz i mopa i sam wziął się za sprzatanie hihi. Bo wg niego mam leżeć, najlepiej plackiem wrrr .
Bajka a czemu tylko przez 4 dni pozwolił Ci brać relanium?👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Waleczna wrote:Dobrze, że mezulek się tak troszczy. Mój też mówi żebym leżała i odpoczywała.
Dziewczyny korzystajcie w takim razie
Nie jedna chciałaby tylko leżeć i pachnieć hihi
Powodzonka wam życzę!Waleczna, Paulcia28, Bajka_88, Zizu87 lubią tę wiadomość
-
Waleczna wrote:Dobrze, że mezulek się tak troszczy. Mój też mówi żebym leżała i odpoczywała.
Mój też dał mi takie zalecenia -leżeć i pachnieć
Ciągle pyta czy czegoś nie potrzebuję, zrobił pyszny obiad
Nasi mężczyźni bardzo to wszystko przeżywają i to jest jeden ze sposobów żeby pokazać jak im na nas zależy i jak bardzo chcą żeby się udałoPaulaa25, Waleczna, Paulcia28, Bajka_88, tolerancyjna, Salsefia, Roztoczanka lubią tę wiadomość
-
Zizu87 wrote:Mój też dał mi takie zalecenia -leżeć i pachnieć
Ciągle pyta czy czegoś nie potrzebuję, zrobił pyszny obiad
Nasi mężczyźni bardzo to wszystko przeżywają i to jest jeden ze sposobów żeby pokazać jak im na nas zależy i jak bardzo chcą żeby się udało
Troszczą się o nas te nasze kochane chlopaki.
Waleczna, doktorek takie dal mi zalecenia. Stwierdził że silne bo 5 mg. Mialam brac od soboty do wtorku moglam brac. Ale wystraszylam się i już we wtorek nie wziełam. Meliske piję. Chyba to mogę pić???
Bajka_88
transfer 06.2018
Cudzie trwaj... -
Kurcze to może też nie będę brac, żeby nie zaszkodziło. Melissa to jak najbardziej w końcu to zioła ☺👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Dziewczyny ratunku. Co się u mnie narobiło. Chyba z tych emocji związanych z dzisiejszym transferze dostałam tak silnego bólu żołądka że aż wymiotów. I jak to przy wymiotach miałam spazmy. Przepraszam że o tak nieprzyjemnych sprawach pisze, ale strasznie się wystraszylam, że wszystko się skończyło, zanim się zaczęło. Czy skurcze brzucha mogły mi zaszkodzić?
-
Nuśka82 wrote:Dziewczyny ratunku. Co się u mnie narobiło. Chyba z tych emocji związanych z dzisiejszym transferze dostałam tak silnego bólu żołądka że aż wymiotów. I jak to przy wymiotach miałam spazmy. Przepraszam że o tak nieprzyjemnych sprawach pisze, ale strasznie się wystraszylam, że wszystko się skończyło, zanim się zaczęło. Czy skurcze brzucha mogły mi zaszkodzić?Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie