In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaHD wrote:Ja już mam dosyć tych kłamstw. Pracowałabym w dużej firmie to przyniosła l4 nikomu się nie tłumacząc a u nas jest 10 osób, jeszcze mam biuro z szefem i wypytuje jak sie czuje a co a po co a dlaczego i wydaje mi się że wszyscy wokół wiedzą, że kłamie
Witaj w klubie. U mnie mala firma jak Twoja i na dodatek strasznie wscibska kolezanka na bank bedzie jutro do mnie dzwonila co i jak gdy sie dowie ze mnie nie ma bo do lekarza...sama nie jestem nachalna i sie nie dopytuje bo roznie w zyciu bywa wiec tym bardziej mnie krew zalewa jak slysze a po co a na co a na to a na tamto a dlaczego.. no szlag mnie trafia. Dlatego jutro rano robie "nalot" na syna szefa nie bedzie pytal co i jak a jesli to wprost zapytam czy chce rozmawiac o moim napieciu przedmiesiaczkowym i problemach z cyklem a co dalej bede myslal po becie.
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
nick nieaktualnyU mnie podobnie, mala firma i kolezanki, ktore wszystko musza wiedzieć.
Ktoregos dnia, podczas setnego wscibskiego pytania powiedzialam, ze muszą mi pobrac material, zeby wyleczyc babskie schorzenia (bylam wtedy przed punkcja, a moj pierdolec na mysl o ciazy tez mozna uznac za schorzenie, wiec tak sobie mysle, ze w sumie to ich nawet nie oklamalam:P)
Mysla pewnie teraz, ze im zjezdzam na raka , wiec troche hardkor, ale mam taki swiety spokoj od pytan, ze az miloAsia_88 lubi tę wiadomość
-
Tyk tyk , tyk tyk....jak ja niecierpie czekac!!!
Dzownilam do kliniki potwierdzic transfer, babeczka powiedziala ze jak labolatorium do 10/11 nie zadzwoni to moge spokojnie przyjechac. Jajo zniose do tego czasu...znowu bede sie wpatrywala w tel i nadsluchiwala...
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Morwa super wiadomości, u nast też mrozili w 5 dobie. Kiedy planujecie transfer?? na początku maja??
Smutna wszystko będzie dobrze, głowa do góry!!
a88 bardzo mi przykro
Ja łącznie z punkcja miałam 4 dni L4, u nas problem jest taki, że pracujemy z mężem w jednym biurze, w sumie jest nas 11 osób. Więc jak tylko, któregoś z nas nie ma to pytanie jest zawsze do drugiego co się dzieje. Tym razem miałam "grypę żołądkową" na szczęście nikt nie popatrzył na zwolnienie i pieczątki
Alrauna wszystko będzie dobrze, jeszcze chwila cierpliwości i będzie po. Później jeszcze 2 tygodnie oczekiwań i napewno beta będzie powyżej 100 Trzymam kciuki i przesyłam pozytywną energię !! -
nick nieaktualny
-
Niby tak ja poprzednio też "przeziebilam jajniki na basenie" ale to można raz a nie co miesiąc na punkcje będę miała rozwolnienie a jeśli wszystko pojdzie dobrze to na transfer wezmę urlop. "Pojadę do taty do Belgii"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 09:09
-
Dzwonili z kliniki - jeśli nic nie pomieszałem to mam zamrożone 4 zarodki w 3 dobie ( 8A i 8 i jedna blastke AB z 5 doby. Jeden słabo się rozwijał i nie został zamrożony - mam do zapłaty 1500 zł czy to tak zawsze kosztuje ?
MalaHD, Alrauna1987 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nas tez to chyba kosztowało 1500zl za dwa zarodki.3x operacje- potworniaki jajników
4xIUI
4 procedury IVF, 2 poronienia Ok 6-7tc
30.07.2019 ET- 1 zarodka: 4.1.1.
06.08- 83,46 mIU/ml ; 08.08.2019- 280,9 mIU/ml, 12.08 2044 mIU/ml 16.08 6284,00 mIU/ml; 22dtp usg- widoczne 2 pechęrzyki 34dpt Są ❤️ ❤️ Dziewczynki
30.03.2020 Zosia i Julka są już na świecie (37+4). -
MalaHD wrote:W Poznańskim invimedzie mrożenie też kosztuje 500. Taka se klinikę wybrałam to teraz muszę płacić ale chętnie zapłacę byleby było co mrozichttps://www.maluchy.pl/li-73179.png
-
nick nieaktualny