In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Ja tam planuje criotransfer jeszcze w Kwietniu i liczę ,ze uda się to załatwić w Kwietniu z braku laku może być i początek Maja chociaż wolałabym aby mi się cykl nie rozciągał :p
Ja właśnie czekam na wizytę mam nadzieje ,ze dowię się coś odnośnie naszych dzieci
Hmmm ciekawe bo ja się mam zgłosić pod koniec następnego cyklu czyli gdzieś w okolicach 15 kwietnia i wtedy mam mieć kontrolę i da m leki prZed transferem. Zakładam że transfer będzie w jeszcze następnym cyklu ale może coś pomieszalam.... -
Cześć dziewczyny jestem wlasnie po pierwszej kontroli w czasie stymulacji. Mam po kilka komórek w jajkach po ok 10 mm za dwa dni kolejna wizyta
MalaHD, Bella93, Morwa lubią tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
nick nieaktualny
-
Wracam juz do mieszkanka z bablami teraz pozostaje czekanie...
MalaHD, Bella93, emka29, kozamonia, Morwa lubią tę wiadomość
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
a88 wrote:Alrauna, kciuki.
Bella, jeden nam sie zaplodnil niepawidlowo, drugi odpadl w 2 dobie, trzeci w trzeciej, i czwarty w czwartej. -
Alrauna1987 wrote:Wracam juz do mieszkanka z bablami teraz pozostaje czekanie...
Ja zrobiłam test 8 dpt i wyszła blada kreska.a88 lubi tę wiadomość
-
lipcowka86 wrote:Hmmm ciekawe bo ja się mam zgłosić pod koniec następnego cyklu czyli gdzieś w okolicach 15 kwietnia i wtedy mam mieć kontrolę i da m leki prZed transferem. Zakładam że transfer będzie w jeszcze następnym cyklu ale może coś pomieszalam....
MalaHD lubi tę wiadomość
-
MalaHD wrote:Morwa jak zarodki?
Ty miałaś 2 gonapeptyle na raz żeby pęcherzyki nie popękały? Ja biorę po pół i już mam schizę, że popękają
O zarodkach za dużo się nie dowiedziałam ,bo na komputerze u mojej pani doktor nie było jeszcze info z dzisiaj. Embriolodzy nie wklepali w komputer, ale oglądałam jak rozwijały się we wcześniejszych dobach. No i z tych 6 zapłodnionych wszystkie bardzo ładnie się rozwijały, pani doktor stwierdziła ,że książkowo. Jeden jakiś taki sprinter był , więc nazwałam go cyborg. A reszta rozwijała się tak samo :p
Także ciągle czekam na info odnośnie zarodków no i mam info odnośnie komórek ,które zamroziliWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 15:06
-
Morwa, ile ile?
-
Bella93 wrote:Morwa, ile ile?
Na moich oocytach magliby szkolić przyszłe grono embriologów! -
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny za &
Zaglebilam sie w ten caly wypis zarodkow i zmartwilam sie trochem. Po biopsji mowili ze sa plemniki o ruchu C , a teraz w wypisie ze wszystkie D. Ano i bylo IMSI a nie ICSI. Czy plemniki o takim ruchu moga byc prawidlowe? Niby po 3 dobie przejmuje stery plemnik to chyba nie najgorzej z nimi jak zarodki doszly do blastki.
Dobrze ze mam relanium inaczej znowu bym bzikowala
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
a88 wrote:Cala kase z komunii rekwirujemy na poczet ich dlugow:P
Buahaha- You've made my day!
Mała- dobry plan nie jest zły, oby doktorek się nie mylił!
Alaruna- kciuki &&
Co do virusówek - można je zrobić za darmo, mój M oddaje krew i wtedy otrzymuje wynik do łapki (HIV, WZW etc.) za darmoszkę a wydatki na IVF są powalające więc można chociaż tu zaoszczedzić. -
78beti wrote:Pocichutku gratulacje. A ilu dniowe miałaś zarodki ?