In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
*SmoczycA* wrote:Ja miałam estradiol 1500 a z tego 6 pęcherzyków w tym tylko 3 dojrzałe ;( widać co organizm to inaczej
Ja w 10dc mialam E2 ok 5600pg/ml a w 12dc punkcje i 30prawidlowych, wiec u mnie sie sprawdzilo. -
islanegra wrote:anakonda u mnie w klinice liczą 150-200ng/ml na jeden dojrzały pęcherzyk, choć lekko im niedowierzam skoro gdzie indziej wszędzie jest napisane 200-250 i liczę dla siebie 200, czyli średnią... Może po pobraniu da się te komórki jeszcze trochę "podhodować"? ka_tarzyna miała chyba tego typu zabieg na jednej komórce. Pytanie też kiedy Ci ostatni raz zmierzyli estradiol w stosunku do punkcji? Może w ostatnich dniach skokowo mocno przyrosło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 09:12
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
*SmoczycA* wrote:Takie same miałam pg/ml
-
Mam jajca! 3 sztuki 15,14,13 mm w sobotę najpóźniej jak mi wyjdzie test owu pozytywny mam zapodac od razu ovitrelle.Endo narazie 6mm .Muszę się wyrobić do soboty bo inaczej znowu będzie klapa.Moja klinika nie pracuje w weekendy niestety.
Na Endo wiem że orzechy i wino a macie jakieś sposoby na przyspieszenie owulki?Mysza1986, ania8306 lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:A ja już dostałam okres szybko co? Jeden dzień bez prolutexu. W piątek wizyta i mam nadzieję, że próbujemy znowu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 09:56
-
Deseo, trzymam kciuki za niski estradiol i czyste jajniki
Deseo lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Kochana mi sie każdy dzien ciągnie do maximum... a dopiero od niedzieli jestem na antykach gdzie tam do końca
No to widzę, że obie takie niecierpliwe jesteśmy
MałaHD idziesz jak TornadoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 10:32
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Katarzyna miała wczoraj transfer? Coś ktoś?
ka_tarzyna lubi tę wiadomość
-
mietata wrote:a propos kosmetyków i transferu to bez faszyzmu, perfumy jeszcze rozumiem, ale bez jaj, nie umieszczę się przecież w sterylizatorze, żeby wybić wszystkie zapachy, bakterie etc.
jeszcze pytanie mam do dziewczyn po punkcji, czy długo musiałyście siedzieć w klinice? czy to tak można hop siup się zapakować do domu. Ja mieszkam 5 km od kliniki w sumie poprzednią operację na pełnej narkozie zniosłam jakbym się tylko kimnęła, żadnych wymiotów, etc. i sobie myślę, czy jest sens tam siedzieć te 2-3h po.
Ja przyjechałam na ósmą, a wyszłam około 12-tej.
To też zależy ile jest punkcji danego dnia, bo lekarz robi wypisy dopiero jak skończy wszystkie punkcje. A do tego czasu czekasz w bufecie.
Z tym makijażem i perfumami to jest tak, żeby głównie stworzyć komfort pracującym lekarzom i personelowi. Nie każdy jest zwolennikiem mocnych zapachów. A wyobraźcie sobie, że takich zabiegów jeden lekarz przeprowadza kilkanaście i każdy przychodzi mocno wyperfumowany... no trochę to przeszkadza jednak w pracy. Niektórych wręcz osoby przesadzające z perfumami odpychają
I wątpię, aby to mogło mieć wpływ na zarodki, bo przed innego rodzaju operacjami też piszą takie zalecenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 12:21
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Bella93 wrote:Miala transfer 3dniowca i trzymamy za niego kciuki
Tak potwierdzam!
miałam wczoraj transfer.
Jeden zarodek, klasy B.
Nie pozostaje nic oprócz czekania i faszerowania się lekami.
Robię zastrzyki z Fraxiparine - jak na razie żyję, nie piecze i nie ma siniaków (ale może jeszcze krew nie jesz wystarczająco rozrzedzona i siniaki jeszcze przyjdą).Bella93, MalaHD, ania8306 lubią tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38%