In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Merssi wrote:Zadzwonili. 2 zaplodnily się prawidłowo. W poniedziałek transfer...
-
Merssi to brawo! &&& za transfer decydujesz się na 2 na raz?
Aziledo a jak u Ciebie? Jutro punkcja? -
Hej, jestem po 9 ICSI, nieudanym oczywiście.
2 razy byłam w ciąży z ICSI ale zle się to kończyło.
Pisze, żeby zapytać czy jakieś szczęściary nie maja Puregonu żeby mnie poratować bo refundacji już dawno nie mam, moje endo nie rośnie na żadnych innych lekach a mam jedynaka na zimowisku i nie moge po niego nawet wrócić bo wszelkie koszty nas już przerosly, a tu jeszcze PUREGON bez refundacji.
Także jeśli jest jakaś dobra duszyczka która mogłaby mi pomoc/ odsprzedac uczciwie lek (niektóre kobiety kupuja na refundację i odsprzedają za cene 100%) to byłabym ogromnie wdzięczna bo już nie mam pomysłu skad brac na to pieniądze -
NieTakaNowa przykra sytuacja a próbowałaś biopsji endometrium w cyklu poprzedzającym cykl z transferem? Mi endo zawsze po tym rośnie do 14-16 mm
-
NieTakaNowa wrote:Próbowałam... miałam już robione i biopsje i strachingi i nawet całkowicie łyżeczkowanie... wszystko z miernym efektem...
-
nick nieaktualny
-
aziledo wrote:Ja już po punkcji. U mnie niestety klops. Z pobranych 6, 5 było pustych. Maja dzwonić co z tą 1
Jakaś zła passa.... może te upały maja wpływ.... sama już nie wiem kciuki za jedynaka :* -
aziledo wrote:Ja już po punkcji. U mnie niestety klops. Z pobranych 6, 5 było pustych. Maja dzwonić co z tą 1
-
Kuczka a Ty kiedy bierzesz malucha?
Merssi trzymam mocno kciuki
Ja już powoli kończę badania immuno, biorę metyle na zbicie homocysteiny i ruszam po mrozaki:) chyba we wrześniu podejdę do crio bo 1 września lecimy na wycieczkę choć korci mnie żeby już teraz pyknąć scratching i w sierpniu crio ale sama nie wiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 16:51
-
nick nieaktualny
-
aziledo wrote:Ponoć dziś lub jutro. Ale nikt do mnie nie dzwonił jeszcze. Nie mam zbyt wielkich nadzieji. Raczej mega rozczarowanie.
Trzeba wierzyć, że będzie z tego mały siłacz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 16:55
-
aziledo wrote:Ponoć dziś lub jutro. Ale nikt do mnie nie dzwonił jeszcze. Nie mam zbyt wielkich nadzieji. Raczej mega rozczarowanie.
Marzenka dziś biorę ostatnia luteinę, czekam na miesiączkę (oby ostatnia w tym roku ) i zaczynam estrofem brać i obserwacja endo tak wiec pewnie ciut ponad dwa tygodnie i zabieram siłacza z zimowiska planowałam trochę pozniej, bo 7 lipca na wesele idziemy :p No ale trudno, będę musiała spędzić to wesele na trzeźwo ha ha ha -
nick nieaktualnyNie mam niestety żadnych informacji Ale podejrzewam żeby mieli z czymś dzwonić to już by dzwonili. Punkcja była wczoraj przed 9. Zrezygnowana zadzwoniłam ale embriolog powiedział mi tylko, że nie było jeszcze podglądu więc nie wie. Pytałam czy wogole komórka się nadawała do czego kolwiek to powiedział że nie ma jeszcze informacji. Nie dopytywalam nawet bo dzwoniłam będąc w pracy i chwilami tylko byłam sama.... Klinika pracuje do 18 a jest 17;30 prawie, więc nie sadze żeby zadzwonili... zawsze dzwonili rano na następny dzień więc tym bardziej jest to dziwne...
Kuczka Twój przypadek jest wyjątkowy i trzymam za Was kciuki bardzo
Merssi cierpliwości w oczekiwaniu i pozytywnej bety -
nick nieaktualny