In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Merssi jedz, odpoczywaj, rozkoszuj się widokami
ja w środę jadę na podglad mojego endo- pierwszy raz bez biopsji w cyklu poprzedzającym ciekawe co tam będzie za niespodzianka na mnie czekać -
No i chyba po wszystkim. Zrobiłam test wyszedł negatywny a do tego boli mmie brzuch. Koniec radości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 13:40
Endometrioza IV st.
ICSI - 06.2018 - 2 zarodki, 5 dpt - 3, 11 dpt - 325, 23 dpt- >10000 mamy dwa ♥️♥️ -
Merssi wrote:No i chyba po wszystkim. Zrobiłam test wyszedł negatywny a do tego boli mmie brzuch. Koniec radości.
-
Dziś jest 8 doba i miałam 2 morulki. W piątej dobie miałam badanie beta 3 więc skoro dziś zrobiłam test który wykrywa powyżej 10 to chyba wiarygodny wynik.Endometrioza IV st.
ICSI - 06.2018 - 2 zarodki, 5 dpt - 3, 11 dpt - 325, 23 dpt- >10000 mamy dwa ♥️♥️ -
Merssi wrote:Dziś jest 8 doba i miałam 2 morulki. W piątej dobie miałam badanie beta 3 więc skoro dziś zrobiłam test który wykrywa powyżej 10 to chyba wiarygodny wynik.
-
Merssi miałaś wypoczywać i się nie filmować! Testy u niektórych dziewczyn wychodziły dopiero, gdy beta była ponad 100, a niby o czułości 25 były. Poza Wawa tez można betę zrobić :p czekaj do piątku i nie wsłuchuj się w siebie wiem, ze łatwo się mówi, ale chociaż spróbuj i skończ z tymi testami
Marzenka85 lubi tę wiadomość
-
Merssi Kuczka ma rację, wiele dziewczyn z forum robiło test i wyszedł negatywny a beta wysoka.. Trzymam mocno kciuki &&&&
-
Zrobiłam test bo bardzo bolał mnie brzuch jak na @ i chciałam wziąć procha przeciwbólowego a apap to dla mnie za mało na takie bule ale jakoś przetrwałam i grzecznie poczekam do piątku.Endometrioza IV st.
nick nieaktualnyMerssi mi beta w 10 dni po transferze była 10. Test nie pokazywał nic. Dopiero powyżej 100 była ledwo widoczna II kreska. Bo robiłam kilka testów po pozytywnej necie bo nie wierzyłam... daj znać co będzie ostatecznie.
Kuczka jestem z mężem na dobrej drodze w negocjacjach. Chyba powinnam zmienić profesje dawaj znać...
-
No mówię, ze te testy tylko stresu nam przysparzają Aziledo może warto pomyśleć o zmianie profesji? Ha ha ha u mnie endo grubości niecałe 9mm, od wczorajszego wieczora estrofem dowcipnie i jutro podglad. Jak będzie Ok 12 mm to od sb biorę proga i w pon jadę na crio jak słabo podrośnie, to się delikatnie przesuniemy :p przeraża mnie już ciagle kombinowanie z wolnym w pracy a w dodatku, ze zaraz na długi urlop idę
-
nick nieaktualny