In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziwczyny, ja się obudziłam dziś z takim kaszlem, ze o joj mam nadzieje, ze to nie nabroi i dalej nastawiam się pozytywnie
Aziledo jak u Ciebie?
Shilcia myśle, ze to dobra decyzja, na spokojnie odpoczniesz
Merssi kiedy masz wizytę pęcherzykowa? -
Kuczka kciuki zacisniete!
Kuczka lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Jakoś nie spieszy mi się do testowania :p zgodnie z zaleceniami z kliniki -17 lipca, czyli 12 dpt i chyba nawet nie będę szybciej nic kombinować wizytę u lekarza mam 18 lipca, żeby w razie czego ustalić dalsze dawki leków, albo porozmawiać jakie koncepcje na przyszlosc
klamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuczka kciukam mocno &&& ja też pochodziłam do transferu z mocnym przeziębieniem i się udało. Czasami jest tak , że wtedy organizm walczy z chorobą a kropka zostawia w spokoju i pozwala mu się zagniezdzic - mniejsze zło Życzę Ci, żeby właśnie tak u Ciebie było :*
Aziledo za Was również mocno kciukam, niech to będzie Twoja ostatnia, szczęśliwa procedura &&&
Shilcia odpoczynek też ważna sprawa. Również ogromne kciuki &&&
Oczywiście kciuki i pozostałym walczącym z tego wątku &&& niech się spełni to marzenie :* -
Kate_____ wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was miała weryfikacje 3 dni po transferze? Czy beta coś w ogóle drgnęła?
To zależy czy 3dniowca czy 5dniowca. 3 dniowy zarodek nie ma szans aby 3dpt coś pokazać. 5 dniowy również, ale tu może być ewentualnie beta lekko na plusie choć jeszcze nie pozytywna. A oni czasem nie chcą sprawdzić proga zamiast bety? -
akilegna♥ wrote:To zależy czy 3dniowca czy 5dniowca. 3 dniowy zarodek nie ma szans aby 3dpt coś pokazać. 5 dniowy również, ale tu może być ewentualnie beta lekko na plusie choć jeszcze nie pozytywna. A oni czasem nie chcą sprawdzić proga zamiast bety?
To była blastka.. w invicta kazali zrobić progesteron estradiol i bete i właśnie beta którą w ogóle nie drgnęła zabrała mi już wszystkie nadzieję -
Kate_____ wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was miała weryfikacje 3 dni po transferze? Czy beta coś w ogóle drgnęła?
Ja miałam w 5 dpt morulke i wynik wyszedł 3Endometrioza IV st.
ICSI - 06.2018 - 2 zarodki, 5 dpt - 3, 11 dpt - 325, 23 dpt- >10000 mamy dwa ♥️♥️ -
Kate_____ wrote:To była blastka.. w invicta kazali zrobić progesteron estradiol i bete i właśnie beta którą w ogóle nie drgnęła zabrała mi już wszystkie nadzieję
W 6dpt blastki u mnie beta była na poziomie 24, więc teoretycznie 3 dpt byłaby zerowa. Spokojnie ma jeszcze czas żeby ruszyć. Kiedy masz znów weryfikację?
A jakie miałaś wyniki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 19:30
-
akilegna♥ wrote:W 6dpt blastki u mnie beta była na poziomie 24, więc teoretycznie 3 dpt byłaby zerowa. Spokojnie ma jeszcze czas żeby ruszyć. Kiedy masz znów weryfikację?
A jakie miałaś wyniki?
Kolejna weryfikacja w poniedziałek 6dpt lekarz dziś mówił że decydujaca.. progesteron 17 estradiol 2900