In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate jak dzisiejsza beta?
Merssi gdyby nie ten cholerny kaszel, to byłoby super :p dzień jak codzień, żadnych efektów specjalnych pierwsze dni po transferze szybko zleciały, po najpierw przygotowania do wesela, wesele i odpoczynek po dziś jednak już trochę nudnawo a jak u Ciebie? Zaczynasz odczuwać jakieś objawy? -
Mnie czasem mdli ale nie wiem czy przypadkiem sobie tego nie wmawiam i przyplątał mi się katar. Od dziś mam mniejsze dawki leków i cały czas odliczam czas do środy...Endometrioza IV st.
ICSI - 06.2018 - 2 zarodki, 5 dpt - 3, 11 dpt - 325, 23 dpt- >10000 mamy dwa ♥️♥️ -
nick nieaktualny
-
Aziledo wyszłam z założenia, ze co mogłam zrobić, to zrobiłam, nie zamierzam katować się myślami :p podejrzewam, ze pod koniec tygodnia i tak dopadnie mnie spadek formy psychicznej :p ten typ tak ma :p
-
Jestem już po wizycie. Byłam tak zestresowana że aż wymiotować mi się chciało ale okazało się że jest jak najbardziej ok. Mamy dwa ♥️♥️
Kuczka, Camilla13, Marzenka85, akilegna♥ lubią tę wiadomość
Endometrioza IV st.
ICSI - 06.2018 - 2 zarodki, 5 dpt - 3, 11 dpt - 325, 23 dpt- >10000 mamy dwa ♥️♥️ -
Tak było widać. Jedno mniej wyraźnie bo maluchy są małe mają ok 2mm ale lekarz mówi że widział. Za tydzień znowu wizyta. Kurde ale to niesamowite uczucie mój M prawie się popłakał jak patrzył na monitor.
Camilla13 lubi tę wiadomość
Endometrioza IV st.
nick nieaktualny
-
Kuczka wrote:Kate a jak u Ciebie? Jak poniedziałkowa beta?
Niestety u Kate beta negatywna - widziałam na innym wątku
Merssi gratuluję dwóch bąbli, niech rosną zdrowo!
Kuczka kciuki cały czas zaciskam :*
Aziledo a jak sytuacja u Ciebie? Zaczęłaś już kolejną procedurę? -
Akilegna czujna szkoda, ze u Kate nie ma równie dobrych wieści, jak u Merssi zaczynam się chyba filmować co będzie ze mną wiedziałam, ze ten moment nadejdzie :p ha ha ha, ale jutro już wezmę się w garść
-
Kuczka beta w środę? Nie da się chyba uniknąć tego stresu przed testowaniem. Ja na betę szłam w miarę spokojna bo dwa testy sikane wyszły mi pozytywne. Przy pierwszej procedurze, też na spokojnie ale ze smutkiem, bo testy wychodziły negatywnie. Zawsze wolałam zrobić ten test, żeby być przygotowanym na porażkę. Ale żeby nie było, ja Cię na żaden test nie namawiam. Poprostu mocno zaciskam kciuki i cierpliwie razem z Tobą czekam na wyniki :*
-
Beta powinnam robić w przyszły wtorek, ale myślałam żeby zrobić w pon i jak będzie ok, to w środę powtórzyć, żeby lekarz już widział przyrost :p ale boje się cholernie tej bety, wczoraj pod wieczór dopadło mnie zrezygnowanie i jakiś bezpodstawny smutek, a w nocy obudzil mnie bol brzucha, takie dziwne ciągniecie... i rano znowu przez to wstałam jakaś taka spanikowana kobiety to jednak silne musza być