In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Marzenka nie mam
dopiero w czwartek jadę, bo endomenda nie chciała rosnąć :p tzn. coś tam rosło, ale doktorek chciał więcej i więcej :p tak wiec od dziś włączyłam proga i w czwartek
mam nadzieję, ze ostatni raz ta klinikę będę oglądać :p
-
Kuczka wrote:Hejka
Marzenka nie mam
dopiero w czwartek jadę, bo endomenda nie chciała rosnąć :p tzn. coś tam rosło, ale doktorek chciał więcej i więcej :p tak wiec od dziś włączyłam proga i w czwartek
mam nadzieję, ze ostatni raz ta klinikę będę oglądać :p
Trzymam mocno kciuki żeby endo ładnie rosło no i za Twojego siłacza
Ja idę 12 lipca gadać z lekarzem o kolejnym crio -
Marzenka dzięki, endo już urosło na szczęście
ponad 15 mm mam
już tak zleciało, ze myślisz o następnym? Chyba miałaś mieć 3 miesiące przerwy nie?
-
Kuczka wrote:Marzenka dzięki, endo już urosło na szczęście
ponad 15 mm mam
już tak zleciało, ze myślisz o następnym? Chyba miałaś mieć 3 miesiące przerwy nie?
W marcu miałam ostatnie crio i od razu poszłam do immunologa - to już 3 miechy przerwy. Czekam jeszcze na ostatnie badania immuno i jak będą ok to chciałabym już w kolejnym cyklu podejść ale jedziemy na wycieczkę 1 września i nie wiem czy nie przełożyć transferu właśnie na wrzesień po powrocie.. Sama nie wiem, myślę nad tymJak się uda to będę się bała samolotu itd. więc chyba lepiej po urlopie
A i jeszcze scratching mnie czeka, miałaś może?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 14:03
-
Marzenka ja miałam przy poprzednich transferach biopsje endometrium i wtedy endo rosło zdecydowanie lepiej
jak to zleciało :p
Merssi lubi tę wiadomość
-
Kuczka wrote:JEstem w drodze, transfer o 11
Kuczka, klamka lubią tę wiadomość
-
Merssi już go mam
zaraz wracamy do domku
Marzenka przydadzą się
klamka, Merssi, akilegna♥ lubią tę wiadomość