In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka Marzenka nie mam dopiero w czwartek jadę, bo endomenda nie chciała rosnąć :p tzn. coś tam rosło, ale doktorek chciał więcej i więcej :p tak wiec od dziś włączyłam proga i w czwartek mam nadzieję, ze ostatni raz ta klinikę będę oglądać :p
-
Kuczka wrote:Hejka Marzenka nie mam dopiero w czwartek jadę, bo endomenda nie chciała rosnąć :p tzn. coś tam rosło, ale doktorek chciał więcej i więcej :p tak wiec od dziś włączyłam proga i w czwartek mam nadzieję, ze ostatni raz ta klinikę będę oglądać :p
Ja idę 12 lipca gadać z lekarzem o kolejnym crio -
Marzenka dzięki, endo już urosło na szczęście ponad 15 mm mam już tak zleciało, ze myślisz o następnym? Chyba miałaś mieć 3 miesiące przerwy nie?
-
Kuczka wrote:Marzenka dzięki, endo już urosło na szczęście ponad 15 mm mam już tak zleciało, ze myślisz o następnym? Chyba miałaś mieć 3 miesiące przerwy nie?
W marcu miałam ostatnie crio i od razu poszłam do immunologa - to już 3 miechy przerwy. Czekam jeszcze na ostatnie badania immuno i jak będą ok to chciałabym już w kolejnym cyklu podejść ale jedziemy na wycieczkę 1 września i nie wiem czy nie przełożyć transferu właśnie na wrzesień po powrocie.. Sama nie wiem, myślę nad tym Jak się uda to będę się bała samolotu itd. więc chyba lepiej po urlopie
A i jeszcze scratching mnie czeka, miałaś może?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 14:03
-
Marzenka ja miałam przy poprzednich transferach biopsje endometrium i wtedy endo rosło zdecydowanie lepiej jak to zleciało :p
Merssi lubi tę wiadomość
-
Kuczka wrote:JEstem w drodze, transfer o 11
Kuczka, klamka lubią tę wiadomość
-
Merssi już go mam zaraz wracamy do domku Marzenka przydadzą się
klamka, Merssi, akilegna♥ lubią tę wiadomość