In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jutro przed 13 mam wizytę... Ale optymizmu brak... nawet wino sobie otworzyłam usprawiedliwiając się że to na krążenie i trawienie... Mam nadzieję że jajka te co są leniwe małpy się pasą... wg obliczeń jeśli punkcja ma wogole być to w sobotę. Merssi trzymam kciuki. W Wawie też miałam 2x insynuacje u Nieduzaka Ale mam mieszane uczucia... Jak dla mnie miły Ale za mało konkretny... powodzenia nam wszystkim
-
Kuczka nadrabialam posty z zapartym tchem! Ten Twój siłacz tym razem musi z Wami zostać, nie widzę innej opcji. Baaardzo mocno zaciskam kciuki za wszystkie dziewczyny tu walczące &&&&
Kuczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie. Niby 3 jajka po jednej stronie i 3 po drugiej ale nie wiadomo co będzie dalej. Dostałam leki na kolejne 2 dni. Punkcja w poniedziałek. Mam nadzieję, że nic nie popęka wcześniej. Poniedziałek to 17 dzień cyklu więc wydaje się trochę późno... Mam nadzieję że wszystko będzie ok i uda się coś pobrać
-
Aziledo tez miałam przedłużona stymulację o 2 dni, punkcja była u mnie w 16 dc :p gorąca Wam kibicuje dziewczyny!!!
aziledo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aziledo & & & &
aziledo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
joannamaciszek wrote:Widzę, że nie jestem sama w takiej trudnej sytuacji. Też za pierwszym razem się nie udało. Zastanawiam się zmienić klinikę. Kto jest tutaj z Trójmiasta? Widziałam dziewczyn tutaj z Gdyni.
Hej ja jestem z Trójmiasta, lecze się w Gamecie w Gdyni -
Zizu dobry wynik kciuki mocno zacisnięte
Zizu87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Telefonu jeszcze nie było... Nie wiem czy to dobrze ale staram się nie myśleć za dużo bo to i tak w niczym nie pomoże. A jeśli chodzi o samopoczucie to naprawdę zniosłam to bardzo dobrze. Gdyby nie to że lekarz powiedział mężowi że mam się oszczędzać już pewnie smigalabym na rowerze.Endometrioza IV st.
ICSI - 06.2018 - 2 zarodki, 5 dpt - 3, 11 dpt - 325, 23 dpt- >10000 mamy dwa ♥️♥️