In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
McBeal z kotami lekko nie jest tez mam 2, wiec wiem o czym mowa :p
Shilcia a iludniowy zarodek bediesz miała podawane?
Oby Wam się dziewczyny w tym nowym roku powiodło a potem możecie mnie zarazić :p
Shilcia chyba sama nie wiem już czego chce :p ale pod koniec lutego jadę na konsultacje. Koniec. Kropka. Postanowione :p a co będzie pozniej to się zobaczy -
DaveGahan czy to dzisiaj ten ważny dzień?
McBeal jak samopoczucie?DaveGahan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzenka85 wrote:DaveGahan czy to dzisiaj ten ważny dzień?
McBeal jak samopoczucie?
Dzięki Kochana za pamięć, tak to dzisiaj tylko nie wiem kiedy, muszą zająć się powazniejszymi przypadkami stresik jest
A Ty jak się czujesz zaczęłaś 2 trymestr gratuluję
-
DaveGahan wrote:Dzięki Kochana za pamięć, tak to dzisiaj tylko nie wiem kiedy, muszą zająć się powazniejszymi przypadkami stresik jest
A Ty jak się czujesz zaczęłaś 2 trymestr gratuluję
Tak, zaczęłam drugi trymestr ale ani na chwilę nie jestem spokojniejsza bo cały czas plamię i bardzo mnie to stresuje.. Za tydz wizyta u lekarza, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z moim maluszkiemDaveGahan lubi tę wiadomość
-
DaveGahan &&& teraz już kolejny etap zdrowka dla Was i szybkiej rekonwalescencji
DaveGahan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Dziewczyny za pamięć jesteście kochane Antosia urodziła się o 11:55 przez cc, zdrowa, troszkę płakuta, uwielbia wisieć na cycku, docieramy się
Co do cc to do przeżycia, zaczęło boleć po ok 3-4 godz. Mąż dzielnie pomaga i jakoś trzeba przetrzymac.
Trzymam mocno za Was kciuki. Trzymajcie się ciepło, wierzę, że nawet jeśli są trudności jak u Marzenki, to nie zaszkodza Maluchowi. Dla nas chyba wszystkich ciąża to zwykle czas wzmożonego dbania oraz troski, po tym co przeszłysmy.
Kuczka jestem z Tobą myślami i wierzę, że dla Ciebie też wkrótce zaswieci slonko. Odpocznij, zbierz siły i wierzę, że się Wam uda.
UściskiCccierpliwa, Kuczka, Marzenka85 lubią tę wiadomość
-
Dave gratulacje!!! Niech corvia rosnie zdrowo!
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Dave ogromne gratulacje !! :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalo☺ chce mi się płakać ogólnie. Jakoś nie dałam rady tak leżeć i w sumie teraz znowu żałuję swojej aktywności.poza kłuciem w dzień transferu to nie czuję nic. Żadnych śladów plamienia implantacyjnego itd. A 5dniowa blastocysta już by się gryzła we mnie do wczoraj.badanie zrobię sobie chyba już w 8 dniu bo nie wytrzymam
-
nick nieaktualny
-
Ja plamienia tez zadnego nie mialam...
A sikacz wyszedl mi ledwo bladzioch w 8dpt... mialam 4ro dniowe maluchy podawane
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
McBeal jak samopoczucie?
Shilcia &&&
A mi udało się umówić do dr Sliwinskiego cieszę się, bo jak dzwoniłam w zeszłym tygodniu, to nie było terminów... dziś od rana widziałam na telefonie, bo miały wskoczyć terminy na marzec i umówiłam się na 1.03 chyba dzięki temu poczułam znowu wiatr pod skrzydłami -
Kuczka wrote:McBeal jak samopoczucie?
Shilcia &&&
A mi udało się umówić do dr Sliwinskiego cieszę się, bo jak dzwoniłam w zeszłym tygodniu, to nie było terminów... dziś od rana widziałam na telefonie, bo miały wskoczyć terminy na marzec i umówiłam się na 1.03 chyba dzięki temu poczułam znowu wiatr pod skrzydłamiKuczka lubi tę wiadomość