In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuczka wrote:Co do mojej wizyty- pęcherzyków około 10-12 w każdym jajniku, wiec tragedii nie ma w poniedziałek kolejna wizyta, wtorek anastezjolog, czwartek/piątek punkcja. Mam zwolnienie na 2 tygodnie, bo doktor stwierdził, ze skoro już mnie wszystko boli (aż się wyginalam na usg) to przy takim wzroście pęcherzyków będzie ciężko- estradiol 3 dc- 50, 5 dc- 797, 8 dc- 2251 😱 Do tego dostałam syrop i czopki na wzdęcia 😱
Aaaa i od dziś hormon wzrostu
Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę! -
nick nieaktualnyMarzenka85 wrote:Cześć Aziledo :* Ja trochę przepadłam w czeluściach kup, gazów, ulewań i innych atrakcji )) ogólnie czuję się dobrze po dość ciężkim porodzie jeszcze trochę osłabiona jestem ale małżonek się spisuje i bardzo mi pomaga także daję a jak u Ciebie?? Jak sobie radzisz z synkiem i jak się czujesz ?
O matko!😊
Cieszę się że wszystko dobrze. Czekam na streszczenie jak to wszystko wyglądało... tylko dzięki Kuczce która uspokoila moje emocje co do To jej osoby - nie zeszłam na zawał.... chwała jej za to! 😊
Gratuluję Ci bardzo mocno! I cieszę się niezmiernie! 😊
Teraz już tylko na Kuczke czekam co to rokowania są dobre 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 15:51
Kuczka lubi tę wiadomość
-
W piątek punkcja, na razie wszystko wyglada spoko
Bella93, Camilla13, aziledo lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Niedługo podchodzimy do ivf. Chciałam się zapytać jakie badania zlecił doktor waszemu mężowi przy słabym nasieniu??
U nas wypisał skierowane tylko na kariotyp. Ma już SCD i HBA, morfologia 1%. Zastanawiam się nad takim badaniem jak AZF i CFTR. Czy ktoś z wam badał i może mi powiedzieć czy warto te badania zrobić przed ivf? -
nick nieaktualny
-
Marzenka, gratuluje coreczki! Spora pannica!
Kuczka, kciuki przeogromniaste trzymam!
Aziledo, jak tam sprawy brzuszkowe? Zlagodzil cos u was ten sab?Kuczka, Marzenka85 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Marzenka, gratuluje coreczki! Spora pannica!
Kuczka, kciuki przeogromniaste trzymam!
Aziledo, jak tam sprawy brzuszkowe? Zlagodzil cos u was ten sab?
Trudno powiedzieć czy pomógł bo w poniedziałek lekarz zmienił chłopakowi mleko na nutramigen (bez laktozy). I narazie wydaje się być trochę lepiej niż było ale apetyt bardzo słaby - jednak na wadze przybiera... -
Ehhh, czyli moze to nietolerancja
No z apetytem sie troche nie dziwie, bo sama na zapach sam nutramigenu bym stracila...
Ale najwazniejsze ze przybiera!
Oby teraz juz tylko lepiej!
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Estradiol prawie 8 tysięcy, pecherzyki na usg ładne, około 10-12 na każdym jajniku w piątek o 8 punkcja! Trzymajcie kciuki dziewczyny
Bella93, anka1987, aziledo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aziledo ja nic w Łodzi nie planowałam poprzednie 3 procedury robiłam w Płocku w Gravidzie, teraz od marca jestem w Gdyni w Gamecie i za namową Marzenki trafiłam do lekarza, który chyba daje sobie ze mną radę 😂
Marzenka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wracamy do domu, jestem obolała, ale nie jest złe. Przede wszystkim szczęśliwi- 19 prawidłowych kumulusow
Marzenka85, Camilla13, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuczka wrote:Wracamy do domu, jestem obolała, ale nie jest złe. Przede wszystkim szczęśliwi- 19 prawidłowych kumulusow
Kuczka lubi tę wiadomość
-
Dzięki za kciuki dziewczyny 10 komórek zostało dziś do zapłodnienia, 9 postanowiliśmy zamrozić
Ten hormon wzrostu chyba naprawdę mocno pomógł dopiero 22 sierpnia będę się dowiadywać ile mamy zarodków 🤔aziledo lubi tę wiadomość
-
Kuczka wrote:Dzięki za kciuki dziewczyny 10 komórek zostało dziś do zapłodnienia, 9 postanowiliśmy zamrozić
Ten hormon wzrostu chyba naprawdę mocno pomógł dopiero 22 sierpnia będę się dowiadywać ile mamy zarodków 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 18:29
-
Bo była obawa, ze za dużo zarodków będzie i byłby problem gdyby szybko była ciąża. Doktor stwierdził, ze są bardzo dobrej jakości, wszystko poszło zdecydowanie lepiej niż zwykle wiec i udany transfer jest bardziej prawdopodobny
aziledo lubi tę wiadomość