In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo jest nieprawdopodobne ile jesteśmy w stanie znieść żeby móc tulić w ramionach bąbelka... ile przeciwności trzeba pokonać i z iloma emocjami się zmierzyć... I jak szybko trzeba się przekonać że brniemy w coś na co nikt nie daje gwarancji... Jak wiele razy "upadamy" z bezradności i utraty nadziei, żeby za chwilę po otwarciu łez wstać i powiedzieć sobie że spróbujemy jeszcze raz... A w niektórych przypadkach (w tym w moim) i jeszcze raz... I Jeszcze raz... I Jeszcze... z poczuciem dopadającej nas niesprawiedliwosci... I że nikt kto tego nie przeszedł tego nie zrozumie... może sobie wyobrażać ale nie zrozumie... dlatego trzymam za Ciebie Kuczka i Bella kciuki że coś się odmieni i będzie dobrze... Po prostu dobrze...
😊akilegna♥, Asia2000 lubią tę wiadomość
-
Aziledo my tez trzymamy kciuki za Was jak tam dawczyni? Kiedy punkcja?
aziledo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyakilegna♥ wrote:Aziledo coś mnie ominęło? Kolejny transfer?
Na razie zwerbowano mi ta samą dawczynię i miała być już stymulowana. I jeśli coś z tego będzie i będą jakieś zarodki to będą na m je czekały w zamrażarce do połowy przyszłego roku... Więc trzymaj kciuki ma jefnym reku żeby plan się powiódł i na drugim za drugą jego część że mną w roli głównej (czyli za moje leniwe (Jak to Kuczka pisała (endomemdo).
Gdzie tak znikłas?
Masz jakieś wieści o Niezapominajce ? -
Aziledo trzymam trzymam trzymam i nie puszczę
Niezapominajka z tego co wiem ma jeszcze jeden zarodeczek. Ostatnio nie miałyśmy kontaktu bo mi głupio do niej pisać i namawiać na spotkanie.
Podejrzewam że już jej się nie chce wchodzić tu na forum.
A czemu zniknęłam ja, to już pisałam na wątku ivf2018 -
akilegna♥ wrote:Bella widzę, że jesteś. Pewnie mnie nie pamiętasz ale śledzę Cię zza krzaków i trzymam kciuki. Tak poprostu
Niezapominajka się chyba jeszcze nie poddała
A to z tego co ja wiem, Niezapominajka ten ostatni zarodek już wykorzystała -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny beta 1687... przyrost w normie... nic nie rozumiem... dobrze, ze jutro wizyta- zobaczymy...
Nawet jeśli w normie to i tak strasznie niska... boję się... myślałam, ze spadła a tu taki wynik...
mm1, emka29, akilegna♥, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Kuczka wrote:Dziewczyny beta 1687... przyrost w normie... nic nie rozumiem... dobrze, ze jutro wizyta- zobaczymy...
Nawet jeśli w normie to i tak strasznie niska... boję się... myślałam, ze spadła a tu taki wynik...Ja 39 lat
09.2006 Julia
jajowody drożne, czynnik męski IO
IUI 07.2017
08.2017 rozpoczęcie procedury IVF
15.09.2017 pick up mamy ❄❄❄❄❄
13.11.2017 crio ❄❄
19.07.2019 crio ❄ +embryoglue cb 😔
23.10.2019 crio ❄+embryoglue 6tc*😢
8 dpt beta 65,6
10 dpt beta 117,4 ( po 43h ) prog 17,60
12 dpt beta 264,3 prog 19,00
24 dpt beta 15880 prog 19,00
02.06.2020 crio ❄ + embryoglue 😢
2 IVF 08.2020 IMSI
21.08.2020 pick up mamy ❄ ❄ ❄ ❄
26.10.2020 crio ❄ 4ab😢
26.04.2021 crio ❄ cb 😢
17.07.2021 crio ❄️ 3ab cb 😥
20.09.2021 crio ❄️ 4ab 😢
3 IVF 11.2021 IMSI
29.11.2021 pick up mamy ❄️❄️ 3ab
Biopsja ok, histeroskopia ok. -
Kuczka wrote:Dziewczyny beta 1687... przyrost w normie... nic nie rozumiem... dobrze, ze jutro wizyta- zobaczymy...
Nawet jeśli w normie to i tak strasznie niska... boję się... myślałam, ze spadła a tu taki wynik...
O ktorej jutro wizyta? && -
nick nieaktualnyKuczka trzymam za Ciebie kciuki. Zobaczysz jutro. U mnie przy poronieniu najpierw rosła książkowo a później mega zwolniła ale rosła dalej... Ale jak napisała Bella nie takie bety teraz mijają maluchy. Czekam na wieści. Bądź dzielna.
U mnie jeszcze nie wiadomo nic. Pisałam dziś do koordynatorki ale nic nie odpisała jutro zadzwonię....
Bella dorwalals już wyniki?