Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO - WRZESIEŃ 2019
Odpowiedz

IN VITRO - WRZESIEŃ 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 24 września 2019, 18:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie to wszystko niesprawiedliwe...

    Rybitwa, przytulam🤗

    Rybitwa lubi tę wiadomość

  • Makt Autorytet
    Postów: 10563 8055

    Wysłany: 24 września 2019, 18:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka1987 wrote:
    dopiero 4 tygodnie i 4 dni.
    Dawnka najmniejsza 25.
    ehh :( Mam nadzieję, że dr nie będzie marudził i transfer w tym cuklu będzię.

    Niby po tym czasie powinno coś drgnąć ale równie dobrze dopiero za 2 tyg może dopiero spaść. Myśle ze w myśl zabezpieczenia transferu i ciąży warto byłoby zwiększyć od razu do 50 i to już powinno pomoc :)

    4KMCp2.png

    19.03 (39+0) g. 13:35, 3335g, 54 cm Iga ❤️

    #2 IVF: 9.07 - ET (3.1.1);
    6dpt beta 12,37, progesteron 8,6;
    8dpt - 38, prog- 16,4;
    10 dpt - 130,6, prog- 14,79
    14dpt - 1260, prog- 15,04
    15 dpt (4+6) - GS 2,2 mm i YS 1,1 mm
    21 dpt- 9950, prog-15,65
    23 dpt (6+0) - ❤️
    14.11 (21+0) - usg połówkowe, 371g 👧🏼
    Mamy 4 bałwanki! ❄️❄️❄️❄️
    (3.1.2, 4.2.3, bl2, 4.3.2)

    Nasza historia
  • Makt Autorytet
    Postów: 10563 8055

    Wysłany: 24 września 2019, 18:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amilka wrote:
    No to mamy juz pizze i czekolade na ofiare dla diabla za ciaze w pierwszym cyklu, jak ktos chce podbic stawke to zapraszamy, moze sie nie oprze;)

    Może coś na ostro? 😁 diabeł może gustować w takich smakach 😁

    4KMCp2.png

    19.03 (39+0) g. 13:35, 3335g, 54 cm Iga ❤️

    #2 IVF: 9.07 - ET (3.1.1);
    6dpt beta 12,37, progesteron 8,6;
    8dpt - 38, prog- 16,4;
    10 dpt - 130,6, prog- 14,79
    14dpt - 1260, prog- 15,04
    15 dpt (4+6) - GS 2,2 mm i YS 1,1 mm
    21 dpt- 9950, prog-15,65
    23 dpt (6+0) - ❤️
    14.11 (21+0) - usg połówkowe, 371g 👧🏼
    Mamy 4 bałwanki! ❄️❄️❄️❄️
    (3.1.2, 4.2.3, bl2, 4.3.2)

    Nasza historia
  • agika88 Autorytet
    Postów: 4631 5432

    Wysłany: 24 września 2019, 18:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makt wrote:
    Może coś na ostro? 😁 diabeł może gustować w takich smakach 😁
    Coś na ostro? mogę dorzucić swojego szefa, płakać za Nim nie będę :D

    Makt, Amilka, Appletree lubią tę wiadomość

    5djy9jcghpoavuge.png

    4 IUI- (1 ciąża pozamaciczna)

    1 IVF- jeden zarodek(4.3.3)- transfer nieudany

    2 IVF- BRAK ZARODKÓW

    3 IVF- trzy zarodki (4.1.1) (4.2.2) (4.3.3)

    transfer crio (4.1.1) puste jajo plodowe
    transfer crio (4.2.2) :(
    transfer crio (4.3.3) beta 7 biochemiczna

    transfer crio zarodków AZ (3.1.1)beta 750 biochem.

    4 procedura: 4 zarodki (5.1.1) (5.1.1) (4.2.1) (5.1.3)
    24.06- fet (5.1.1) beta:
    7dpt-81.31
    9dpt- 247.4
    12dpt-1322
    14dpt-3525
    18dpt-13040
    19dpt-Pechęrzyk z pęcherzykiem żółtkowym.
    24dpt-mamy serduszko.
  • Maarti Przyjaciółka
    Postów: 81 196

    Wysłany: 24 września 2019, 18:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossa wrote:
    Maarti to idziemy łeb w łeb 😃 Napisałam do kliniki co oni o tym sądzą, zobaczymy co odpiszą. To Twoje pierwsze podejście?

    Tak to pierwsze podejście. Mamy długi protokół poprzedzony antykoncepcja. W piątek mamy wizytę i wyznaczenie terminu punkcji 😁 mnie od wczoraj bolą jajniki i do tego uczucie takiego jakby rozpierania.
    A jak u Ciebie to wyglada?

    Problem męski

    AMH w 2018- 6,34ng/ml
    AMH w 2019- 2,99ng/ml
    AMH z 20.09- 4,70ng/ml

    Aniołek [*] 13.07.2007

    1 IUI - 15.05 :(
    2 IUI - 12.06 :(

    07.10 - ET blastki 4.1.1
    7dpt beta - 81.90 mlU/ml, prog - 77,90 ng/ml
    10dpt - 340,70 mlU/ml, prog - 104,50 ng/ml
    17dpt - 4074 mlU/ml, prog - 162,70 ng/ml

    Mamy 3 ❄️❄️❄️

    f33e17eeb7.png
  • Evitaz Autorytet
    Postów: 321 418

    Wysłany: 24 września 2019, 18:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam dziewczyny, ze warto walczyć. Każda z nas wiele przeszła ale trzeba walczyć. Ja o moja córę walczyłam prawie 8 lat i choć dużo przeszłam to warto było. Wynagradza wszystkie trudy i łzy. Trzymam kciuki i wierze, ze każdej się uda

    Lola., Makt lubią tę wiadomość

    uwo9skjoogetrb32.png
    Niedrożne jajowody, 35 lat, 1 dziecko, crio transfer 12.11, testuje 23.11 , 11dpt beta 447,4, 15dpt beta 2897, ❤️❤️ Biją, 20 tc [*], [*], 18.08start II procedury, 30.08 puncja. 02.09 transfer jednego zarodeczka, 13.09 piątek testuje 2 ❄️, 11dpt 182,6, 15 dpt 1610, 28 dpt ❤️
  • kasiek2620 Autorytet
    Postów: 1170 1211

    Wysłany: 24 września 2019, 18:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Discovery Life leci in vitro czekając na dziecko

    06.2004-ciąża naturalna zakończona porodem
    25.03.2018-naturalna-8tc[*]
    24.11.2018 1 IUI
    29.12.2018 2IUI
    PCOS
    Marzec 2019 pierwsza procedura do in vitro,długi protokół.
    Miałam ponad 30 pęcherzyków, z tego 11 wartościowych komórek.

    9 się zapłodniło,ostatecznie 5 na zimowisku :-)
    4.05.2019 crio⛄⛄(cykl naturalny) :-(
    17.08.2019 crio ⛄ (cykl naturalny :-(
    19.10.2019 crio :-(
    Czynnik V(R2) heterozygotyczny nieprawidłowy
    MTHFR C677T heterozygotyczny nieprawidłowy
    Translokacja chromosomów 6 i 7 (46XX,t(6;7)(p?22:q11.212)translokacja zrownoważonaQ95.0
    08.20 Zaczynamy przygotowania do AK
  • Amilka Autorytet
    Postów: 874 901

    Wysłany: 24 września 2019, 18:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agika wygralas 😂 szefa 😂

    Makt lubi tę wiadomość

    Starania od: 11.2017
    26l. Amh 4.8, maz ok:)
    Kir Bx, obecne 2ds1 i 2ds4
    Mthfr homo i Pai homo
    Nk 17%, io, stan przedcukrzycowy
    Odporność na narkozy i znieczulenia -,-
    01-03.19 3x iui
    05.19 imsi (krótki)-8 pecherzykow-4 komorki-3 prawidlowe-2 zaplodnione-1 blastus 3bb-et:(
    08.19 imsi-msome (dlugi)-11 pecherzykow-7 komorek-3 prawidlowe-2 zaplodnione-2 zarodki 8a-et-beta:1.2/1.9/14.5/26/10.4-cb
  • OLa Ekspertka
    Postów: 243 257

    Wysłany: 24 września 2019, 18:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    Amilka- Też mi się wydaje byc niemozliwym by zajsc za pierwszym strzalem, a może bystarczy podpisać pakt ze samym diabłem :D

    Też mi się wydaje niemożliwe.. Ale akurat teraz równo ze mną koleżanka z pracy zaszła w ciąże, wszystko zaplanowała, poszła do lekarza wcześniej zrobić badania przed rozpoczęciem staran.. Lekarka powiedziała jej ze na podstawie usg widać pcos, zrobiła krzywa, wyszła insulinoopornosc i jeszcze jakieś hormony nieprawidłowe. I zaszła w 1 cyklu, nie zdążyła skonsultować reszty wyników z lekarzem bo już nie dostała okresu.

    wmquu7p.png

    Starania od maj 2016
    Sierpień 2017 M badanie nasienia-azoospermia, mutacja AZF typ C
    Ja podejrzenie endometriozy
    Styczeń 2018 biopsja m-tese
    Czerwiec 2018 start 1 ICSI
    ET beta <0,1
    Lipiec 2018 histeroskopia ok
    Wrzesień 2018 FET beta <0,5
    Pazdzernik 2018 FET beta 11dpt 527 13 dpt 830 16 dpt 1770 23 dpt 8030 w usg pęcherzyk 35dpt pusty pęcherzyk, poronienie
    Kwiecien 2019 start II procedury długi protokół
    Maj 2019 punkcja, 20 oocytow, 15 dojrzałych, 4 zarodki 9 komórek zamrozonych
    2.09 transfer
    11.09 beta 146.6 🥰
    13.09 beta 379.9 🥰
    16.09 beta 1339.1 😍
    31 dpt mamy ❤️
  • anka1987 Autorytet
    Postów: 733 457

    Wysłany: 24 września 2019, 19:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makt wrote:
    Niby po tym czasie powinno coś drgnąć ale równie dobrze dopiero za 2 tyg może dopiero spaść. Myśle ze w myśl zabezpieczenia transferu i ciąży warto byłoby zwiększyć od razu do 50 i to już powinno pomoc :)
    Jak na złość wszystko pod górkę.
    A myślisz, że można brać 2 tabletki po 25, czy lepiej kupić euthyrox 50?
    A orientujesz się jaki wpływ ma kwas foliowy ? bo norma do 18,7 a ja mam 20. Kolejny wynik za wysoki :/

    32 lat - starania o pierwsze dziecko <3
    Starania od 11.2016
    Leczenie w Invimed 10.2018
    Ja - AMH -6.06 po roku AMH 3.9
    HSG - drożne dwa jajowody.
    On:
    morfologia 1-2%
    SCD - 33%
    HBA -66%

    2 x IUI - nie udane
    hbIMSI -udane - bliźniaczki <3 <3
  • Nadzieja Autorytet
    Postów: 1084 1642

    Wysłany: 24 września 2019, 19:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybitwa 😢 ... tule

    Rybitwa lubi tę wiadomość

    860ix1hp6806789i.png

    10.07.2020 godz.19.45 Maciuś 3580g szczęścia 😍

    32lata
    Starania od 2018
    09.2018 leczenie infekcji
    11.2018 azoospermia
    03.2019 m-tese brak
    29.03.2019 -nadżerka
    05.04.2019 usunięcie nadżerki
    15.10.2019 start I iv protokół krotki
    26.10.2019 punkcja 10 oocytow, 8 komorek, 6zaplodnionych i 6 zarodkow, do 5-doby zostaly 4
    31.10 transfer 1 blastki
    12.11 -12dpt 476,5
    14.11 -14dpt 888,2
    18.11 -18dpt (5+2) pęcherzyk i ciałko żółte 🎉
    27.11 -27dpt ❤️

    Czekaja ⛄⛄⛄
  • agika88 Autorytet
    Postów: 4631 5432

    Wysłany: 24 września 2019, 19:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLa wrote:
    Też mi się wydaje niemożliwe.. Ale akurat teraz równo ze mną koleżanka z pracy zaszła w ciąże, wszystko zaplanowała, poszła do lekarza wcześniej zrobić badania przed rozpoczęciem staran.. Lekarka powiedziała jej ze na podstawie usg widać pcos, zrobiła krzywa, wyszła insulinoopornosc i jeszcze jakieś hormony nieprawidłowe. I zaszła w 1 cyklu, nie zdążyła skonsultować reszty wyników z lekarzem bo już nie dostała okresu.
    No i to sie nazywa fuks, ale żeby ktoś mół mieć szczęście to też ktoś musi mieć pecha, czyt. My ;D

    Amilka lubi tę wiadomość

    5djy9jcghpoavuge.png

    4 IUI- (1 ciąża pozamaciczna)

    1 IVF- jeden zarodek(4.3.3)- transfer nieudany

    2 IVF- BRAK ZARODKÓW

    3 IVF- trzy zarodki (4.1.1) (4.2.2) (4.3.3)

    transfer crio (4.1.1) puste jajo plodowe
    transfer crio (4.2.2) :(
    transfer crio (4.3.3) beta 7 biochemiczna

    transfer crio zarodków AZ (3.1.1)beta 750 biochem.

    4 procedura: 4 zarodki (5.1.1) (5.1.1) (4.2.1) (5.1.3)
    24.06- fet (5.1.1) beta:
    7dpt-81.31
    9dpt- 247.4
    12dpt-1322
    14dpt-3525
    18dpt-13040
    19dpt-Pechęrzyk z pęcherzykiem żółtkowym.
    24dpt-mamy serduszko.
  • mm1 Autorytet
    Postów: 1049 1049

    Wysłany: 24 września 2019, 19:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybitwa, przytyłam. Nie ma co gadać. ...

    Ja 38 lat
    09.2006 Julia
    10 lat zmagań i nic
    jajowody drożne, czynnik męski :(
    IUI 07.2017 :(
    08.2017 rozpoczęcie procedury IVF
    15.09.2017 pick up mamy ❄❄❄❄❄
    13.11.2017 crio ❄❄ :(
    19.07.2019 crio ❄ +embryoglue
    7 dpt beta 5,7/ 8 dpt beta 7,6 / 9 dpt beta 8,7 😔
    23.10.2019 crio ❄+ embryoglue 6tc*😢
    8 dpt beta 65,6 😊
    10 dpt beta 117,4 ( po 43h ) prog 17,60
    12 dpt beta 264,3 prog 19,00
    24 dpt beta 15880 prog 19,00
    02.06.2020 crio ❄ + embryoglue 😢
    2 IVF 08.2020 IMSI
    21.08.2020 pick up mamy ❄ ❄ ❄ ❄
  • kahanka Autorytet
    Postów: 1605 1246

    Wysłany: 24 września 2019, 19:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka1987 wrote:
    Jak na złość wszystko pod górkę.
    A myślisz, że można brać 2 tabletki po 25, czy lepiej kupić euthyrox 50?
    A orientujesz się jaki wpływ ma kwas foliowy ? bo norma do 18,7 a ja mam 20. Kolejny wynik za wysoki :/
    Za wysoki kwas foliowy może oznaczać, że masz problem z jego metabolizowaniem. Badałaś może mutację MTHFR?

    36 lat, 5 lat starań, 4 x IUI :(
    Hiperprolaktynemia - Norprolac 75
    Niedoczynność tarczycy - Letrox 50
    MTHFR c677T hetero - metylofilolian
    PAI-1 homo - Acard, Neoparin po FET
    Leczenie immuno: Intralipid, Encorton
    IVF długi protokół (Macierzyństwo):
    23.03 punkcja: 7 zarodków
    28.03 ET: 2x 5.1.1 CB :(
    31.05 FET (S): 4.2.1 i 3.2.2 :(
    02.07 FET (N): 2x bl2 :(
    23.09 FET (S): ostatni 3.3.2 :(
    14.11 histero - przewlekłe zapalenie
    endometrium: antybiotykoterapia
    II IVF (Artvimed) - długi protokół:
  • OLa Ekspertka
    Postów: 243 257

    Wysłany: 24 września 2019, 19:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    No i to sie nazywa fuks, ale żeby ktoś mół mieć szczęście to też ktoś musi mieć pecha, czyt. My ;D

    No niestety.. Oby każda z nas w końcu doczekała się pozytywnego zakończenia :)

    wmquu7p.png

    Starania od maj 2016
    Sierpień 2017 M badanie nasienia-azoospermia, mutacja AZF typ C
    Ja podejrzenie endometriozy
    Styczeń 2018 biopsja m-tese
    Czerwiec 2018 start 1 ICSI
    ET beta <0,1
    Lipiec 2018 histeroskopia ok
    Wrzesień 2018 FET beta <0,5
    Pazdzernik 2018 FET beta 11dpt 527 13 dpt 830 16 dpt 1770 23 dpt 8030 w usg pęcherzyk 35dpt pusty pęcherzyk, poronienie
    Kwiecien 2019 start II procedury długi protokół
    Maj 2019 punkcja, 20 oocytow, 15 dojrzałych, 4 zarodki 9 komórek zamrozonych
    2.09 transfer
    11.09 beta 146.6 🥰
    13.09 beta 379.9 🥰
    16.09 beta 1339.1 😍
    31 dpt mamy ❤️
  • agika88 Autorytet
    Postów: 4631 5432

    Wysłany: 24 września 2019, 19:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybitwa- Wiem że ujowo się stało, ale jak się położysz to już nie wstaniesz. Trzeba się zastanawiać co dalej, moim zdaniem zmiana podłoża, czyli lekarza. Gdzieś musi tkwić problem. Ty ani raz nie zaszlas w ciaze i nie masz dziecka, ja zaszłam dwa razy i też nie mam dziecka. Wszystkie jesteśmy za przeproszeniem w takiej samej dupie, i zawsze musi być osoba która chwyci człowieka za rękę by nie usiadł bo gdy usiądzie to sie już nie podniesie, tym razem jesteśmy to my, łapiemy Cię za rękę i ciągniemy za sobą, przejdziemy razem przez to szambo.

    Appletree, Makt, Rybitwa, Catlady, Meggie1 lubią tę wiadomość

    5djy9jcghpoavuge.png

    4 IUI- (1 ciąża pozamaciczna)

    1 IVF- jeden zarodek(4.3.3)- transfer nieudany

    2 IVF- BRAK ZARODKÓW

    3 IVF- trzy zarodki (4.1.1) (4.2.2) (4.3.3)

    transfer crio (4.1.1) puste jajo plodowe
    transfer crio (4.2.2) :(
    transfer crio (4.3.3) beta 7 biochemiczna

    transfer crio zarodków AZ (3.1.1)beta 750 biochem.

    4 procedura: 4 zarodki (5.1.1) (5.1.1) (4.2.1) (5.1.3)
    24.06- fet (5.1.1) beta:
    7dpt-81.31
    9dpt- 247.4
    12dpt-1322
    14dpt-3525
    18dpt-13040
    19dpt-Pechęrzyk z pęcherzykiem żółtkowym.
    24dpt-mamy serduszko.
  • anka1987 Autorytet
    Postów: 733 457

    Wysłany: 24 września 2019, 19:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kahanka wrote:
    Za wysoki kwas foliowy może oznaczać, że masz problem z jego metabolizowaniem. Badałaś może mutację MTHFR?

    Nie badałam, odwlekałam to. Teraz jakoś przed transferem mnie natchnęło na badania i żałuję, ze wczesniej nie porobiłam badań:/

    32 lat - starania o pierwsze dziecko <3
    Starania od 11.2016
    Leczenie w Invimed 10.2018
    Ja - AMH -6.06 po roku AMH 3.9
    HSG - drożne dwa jajowody.
    On:
    morfologia 1-2%
    SCD - 33%
    HBA -66%

    2 x IUI - nie udane
    hbIMSI -udane - bliźniaczki <3 <3
  • CYTRYNKA_2016 Autorytet
    Postów: 1599 2098

    Wysłany: 24 września 2019, 19:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybitwa Kochana moja nie wiem co mogę napisać, żeby Cię pocieszyć. Wiem, ze żadne słowa nie pomogą, pamiętaj wyplacz, wykrzycz żal i ból, a później załóż koronę i wracaj do swojego planu B ❤️

    Rybitwa lubi tę wiadomość

    d346ed2a37.png

    26 cs - 30 lat
    HSG- ok/Nasienie - ok / AMH- 1,38 ng/ml
    IUI 1 - 30.01.2019 :-( IUI 2 - 27.02.2019 :-(
    23.04.2019 - IVF Kriobank Białystok
    30.04.2019/1.05.2019 - wizyty kontrolne 😊
    4.05.2019 - punkcja (6 cumulusów -4 prawidłowe)
    5.05.2019 - 4 zapłodnione komórki❤️
    9.05.2019 - transfer naszego malucha 4AA ❤️( zostaje nam ❄️ mrożaczek 3BB)
    16.05.2019 - beta 7 dpt -101,8 😍 9 dpt - 234,6 😍 14 dpt - 2074 😍 20 dpt - 8315 😍 22 dpt - 13377 😍 26 dpt - ❤️

    „Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie.”
  • Iva_82 Ekspertka
    Postów: 250 167

    Wysłany: 24 września 2019, 19:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybitwa tak mi przykro 😭

    U mnie dziś pęcherzyk 21 mm a więc transfer odbędzie się na cyklu naturalnym, planowany 01.10

    Makt, Rybitwa, Ewelka02 lubią tę wiadomość

    38 lat starania od 2012 r., w klinice niepłodności ABOVO od 2015 r.
    HSG maj 2015r -drożne👍
    PCO, teratozoospermia
    2015-2016 stymulacje clostylbegyt, ovitrelle, starania nieudane☹️
    2017 3x IUI nieudane☹️
    2018 kwiecień 1x IUI☹️
    AMH 4.94
    Bocian Białystok IMSI 7.05.2019- stymulacja nieudana☹️
    1 pęcherzyk 24mm, polip endometrium 1,5 cm😭 30.05-histeroskopia
    14.06- torbiel 4cm😨
    10.08-start IMSI😊
    21.08-punkcja pobrano 14 oocytów 🥰
    ❄️❄️ ❄️❄️5 dniowe blastocysty 3AB,3BB 3BB,2BB♥️
    26.08- transfer ET 3AB, 06.09- beta <2😓
    8.09 zaczynamy cykl naturalny 😘
    01.10 transfer FET 3BB😰
    Przerwa koronawirus😞
    15.09 torbiel 4 cm😱 fet?
    Kiedy świat mówi: „poddaj się”, nadzieja szepcze: „spróbuj jeszcze raz”
  • Makt Autorytet
    Postów: 10563 8055

    Wysłany: 24 września 2019, 19:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka1987 wrote:
    Jak na złość wszystko pod górkę.
    A myślisz, że można brać 2 tabletki po 25, czy lepiej kupić euthyrox 50?
    A orientujesz się jaki wpływ ma kwas foliowy ? bo norma do 18,7 a ja mam 20. Kolejny wynik za wysoki :/

    Można brać 2 tabletki :) tylko byle rano jako jedna dawkę :)
    A co do kwasu foliowego to z tego co kojarzę podwyższony wynik może świadczyć o zaburzonym metabolizmie w tym temacie czyli mutacji mthrf - zmiana preparatu na metylowany kwas foliowy powinna wystarczyć zeby wrócili do normy :) bo z tego co mi się wydaje z pożywienia mało co go przyswajamy ;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2019, 19:44

    anka1987 lubi tę wiadomość

    4KMCp2.png

    19.03 (39+0) g. 13:35, 3335g, 54 cm Iga ❤️

    #2 IVF: 9.07 - ET (3.1.1);
    6dpt beta 12,37, progesteron 8,6;
    8dpt - 38, prog- 16,4;
    10 dpt - 130,6, prog- 14,79
    14dpt - 1260, prog- 15,04
    15 dpt (4+6) - GS 2,2 mm i YS 1,1 mm
    21 dpt- 9950, prog-15,65
    23 dpt (6+0) - ❤️
    14.11 (21+0) - usg połówkowe, 371g 👧🏼
    Mamy 4 bałwanki! ❄️❄️❄️❄️
    (3.1.2, 4.2.3, bl2, 4.3.2)

    Nasza historia
‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego