In vitro z komórką dawczyni
-
WIADOMOŚĆ
-
monester wrote:Musi się zlusczyc endometrium, masz nie blokować tego. Także jedynie przeciwbolowe i rozkurczowe możesz brać. Także żadnego cyclo3fort.
Kurde... już jedna tabletkę wzięłam
Od jednej tabletki coś się stanie???
Tak ze mnie leci ze aż dzisiaj mam uderzenia gorąca i kreci mi się w głowiea dopiero 1,5 doby trwa miesiaczka. To co dopiero jak taka mocna będzie kilka dni. To serio zacznę mdleć
A czy nospa działając rozkurczowo zmniejszy trochę krwawienie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2024, 23:32
I transfer - 0 efektu
II transfer - puste jajo płodowe
III transfer - jest zarodek i 🤍 23/10/2024
5/11/2024 8+4 💔 -
Dziewczyny córeczka jest chora i robię jej miksturę (podaje syropy na kaszel Levopront i krople sinecod mieszając je z odrobiną soku jabłkowego i woda duża ilość) i upilam po łyczku na spróbowanie, a teraz patrzę w ulotkach że w ciąży nie można, po konsultacji z lekarzem 😔 Czy taka niewielka ilość może zaszkodzić ciąży? Zwłaszcza syropy bez recepty dla dzieci 1+ ?2020 nasz Cud, nasze Życie 💕 córeczka 🧚♂️🩰
2024 kolejny Cud 💙 synek 🦁⚽
2025 marzenia o trzecim dziecku 🤍🧸
The true miracle is having faith no matter what✨🍀
...and one day it will all disapear. all to soon. and to your surprise you will miss it, profoundly...👣 -
Claudia - no jak wzięłaś to wzięłaś nic nie zrobisz, po prostu nie bierz ponownie.
Happilyeveryafter - nie no od lyczka nic się nie stanie przecież, tylko uważaj żeby się nie zarazić i mam nadzieję, że choroba nie pokrzyżowała wam planów wyjazdowych ?happilyeverafter lubi tę wiadomość
-
monester wrote:Claudia - no jak wzięłaś to wzięłaś nic nie zrobisz, po prostu nie bierz ponownie.
Happilyeveryafter - nie no od lyczka nic się nie stanie przecież, tylko uważaj żeby się nie zarazić i mam nadzieję, że choroba nie pokrzyżowała wam planów wyjazdowych ?
Dzięki 🙏 Już będę bardziej rozważna, jakoś nie dociera do mnie nadal że może mała fasolka mieszka sobie już w środku 🙈 Dziękuję że pytasz, planów udało nam się nie zmieniać także trochę wytchnienia i oczyszczenia głowy. A jak Ty się czujesz?2020 nasz Cud, nasze Życie 💕 córeczka 🧚♂️🩰
...and one day it will all disapear. all to soon. and to your surprise you will miss it, profoundly...👣 -
Nefertiti89 wrote:To będziemy się wspierać 😁 Oby tym razem zaświeciło dla nas słońce 🌞
Ja jutro sprawdzę poziom progesteronu i estradiolu.
Nefertiti, Claudia trzymam mocno kciuki, super że startujecie w tym samym czasie, powodzenia Dziewczyny i raportujcie co i jak 🍀🤞🍀🤞🍀🤞Claudia Ferrari, Nefertiti89 lubią tę wiadomość
2020 nasz Cud, nasze Życie 💕 córeczka 🧚♂️🩰
Claudia- miesiaczka jest zawsze mocna czy po transferze czy po biochemicznej. Endo grube to musi sie wszystko zluszczyc. Ja po porodzie tak nie krwawilam mocno jak po tym nieudanym podejsciu a okresy mam mega obfite, takie ze sie ze mnie leje jak z kranu.
Ja dziewczyny troche sie odsuwam bo mam dziewczynki chore. Mloda ma grype typu a juz od piatku walczy na lekach. Dzis w nocy malutka dopadlo. Trzymajcie kciuki zeby pokonaly te swinstwo bo nie wiem czy z mala sie na szpitalu nie skonczy ... 😞Claudia Ferrari, Nowa na forum, Trinity_Nea lubią tę wiadomość
-
Mysza123 wrote:Claudia- miesiaczka jest zawsze mocna czy po transferze czy po biochemicznej. Endo grube to musi sie wszystko zluszczyc. Ja po porodzie tak nie krwawilam mocno jak po tym nieudanym podejsciu a okresy mam mega obfite, takie ze sie ze mnie leje jak z kranu.
Ja dziewczyny troche sie odsuwam bo mam dziewczynki chore. Mloda ma grype typu a juz od piatku walczy na lekach. Dzis w nocy malutka dopadlo. Trzymajcie kciuki zeby pokonaly te swinstwo bo nie wiem czy z mala sie na szpitalu nie skonczy ... 😞
Zdrowka dla Was dziewczyny 💚💚💚42 lat
kariotyp-ok,AMH-0,48,FSH-16mIU/ml,Kir Bx, NK-17%,cytokiny-ok.
Reprofit:5.06 ET ( biochem)☹️,13.07 FET - ☹️
06.12 FET - ❤️🙏❤️
2dpt - prog. 47.96 ng\ml
5dpt - prog. 33.10 ng\ml
7dpt - beta 85.02 mIU/ml, prog. 26.5 ng/ml
9dpt - beta 225 mIU/ml, prog. 68 ng/ml
12dpt - beta 1010 mIU/ml, prog. 45 ng/ml
14dpt - beta 2930 mIU/ml
22dpt - beta 24855 mIU/ml
23dpt mamy ❤️
9+6 - CRL 3.19cm
15.02 prenatalne ok, będzie synuś 👶🥰
17+6 - 233g chłopczyka 😍
20+4 II prenatalne - 460g 😍
Klinika Bocian
- 09.2022 - II procedura IVF, 2 zarodki
FETx 2 😞
- 06.2022- I procedura IVF , 2 zarodki
FETx2 😞
-
Mysza123 wrote:Claudia- miesiaczka jest zawsze mocna czy po transferze czy po biochemicznej. Endo grube to musi sie wszystko zluszczyc. Ja po porodzie tak nie krwawilam mocno jak po tym nieudanym podejsciu a okresy mam mega obfite, takie ze sie ze mnie leje jak z kranu.
Ja dziewczyny troche sie odsuwam bo mam dziewczynki chore. Mloda ma grype typu a juz od piatku walczy na lekach. Dzis w nocy malutka dopadlo. Trzymajcie kciuki zeby pokonaly te swinstwo bo nie wiem czy z mala sie na szpitalu nie skonczy ... 😞
Dużo zdrówka! Trzymajcie się 😘
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2
7 dpt beta 92,1, prog. 15,50 ng/ml
12 dpt beta 722, prog. 21,00 ng/ml
18 dpt beta 7005 prog. 22,50 ng/ml
21 dpt - pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🙏
30 dpt - jest ❤️
Córeczka 🎀
21+1 połówkowe 400 g szczęścia 🥰
"Pewnego dnia góra, która znajdowała się u twych stóp,
będzie daleko za twoimi plecami.
Ale to kim się stałeś w trakcie wspinaczki,
pozostanie z tobą już na zawsze..." -
Claudia ja też mam mocną miesiączkę. W ogóle się nie wyspałam, bo cały czas czułam jak ze mnie leci. Ale tak jak dziewczyny piszą, endo było grube to musi się złuszczyć 🙂
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2
7 dpt beta 92,1, prog. 15,50 ng/ml
12 dpt beta 722, prog. 21,00 ng/ml
18 dpt beta 7005 prog. 22,50 ng/ml
21 dpt - pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🙏
30 dpt - jest ❤️
Córeczka 🎀
21+1 połówkowe 400 g szczęścia 🥰
"Pewnego dnia góra, która znajdowała się u twych stóp,
będzie daleko za twoimi plecami.
Ale to kim się stałeś w trakcie wspinaczki,
pozostanie z tobą już na zawsze..." -
happilyeverafter wrote:Dzięki 🙏 Już będę bardziej rozważna, jakoś nie dociera do mnie nadal że może mała fasolka mieszka sobie już w środku 🙈 Dziękuję że pytasz, planów udało nam się nie zmieniać także trochę wytchnienia i oczyszczenia głowy. A jak Ty się czujesz?
Kciuki za dzisiejsze przyrosty ✊🏻❤️happilyeverafter lubi tę wiadomość
Wiek 44l.
Kriobank, długi protokół
AMH 0.59
FSH 8.6
Kir AA
Transfer No 7
Warszawa - Bocian
23.3.2021 ET 4aa 🥰
Beta
7dpt - 61,6
9dpt - 140,6
11dpt - 406,8
15dpt - 3482
24dpt - pięknie bijące ❤️
7w1d - 1,02 cm maleństwa 🥰
1.12 Tygrysek ❤️
22.11.2022FET 4aa
7dpt beta 96.9
13dpt beta 1632
27dpt jest ❤️
23.06.23 2.3 kg 🫶🏻
16.07.2023 synek jest z nami ❤️
46l. 😅
-
Współczuję bardzo i zdrowia dla Was wszystkich ❤️2020 nasz Cud, nasze Życie 💕 córeczka 🧚♂️🩰
Cherry78 wrote:Kciuki za dzisiejsze przyrosty ✊🏻❤️
Niezmiennie dziękuję ❤️❤️❤️ ale badania będę robić dopiero za tydzień, nie mam możliwości w tym tygodniu.2020 nasz Cud, nasze Życie 💕 córeczka 🧚♂️🩰
Witajcie dziewczyny ☺️ Czytam już od dawna Wasze historie, ogromna ilość wiedzy i Waszego doświadczenia!
Dlatego odważyłam się napisać do Was z pytaniem.
Jesteśmy umówieni na pierwszą wizytę w sprawie invitro w połowie kwietnia do poleconego lekarza. Ale bardzo mi zależy, żeby nie marnować już więcej czasu. Czy z waszego doświadczenia moglibyśmy przed wizytą coś zrobić żeby się przygotować?
Dodam, że szczególnie śledzę wątki z KD bo mój wiek chyba nie pozostawia złudzeń.. nie mam za sobą żadnych procedur.
Zdrowotnie ciężko powiedzieć, raczej ok ale mam torbiel endometrialną i termin w szpitalu na listopad 🤦♀️
Z góry dzięki za wszystkie rady 😉 -
Trinity_Nea wrote:Frankfutrerka- naciskają na 3dniowce, bo jak zarodki nie dotrwają do blastek, to nie będzie transferu = nie będzie kasy. A tak jest z transferu i z mrożenia pozostałych. Czysty biznes.
Takie jest moje brutalne zdanie.
Tego transferu już bym nie ruszała (oczywiście trzymam ogromne kciuki by się udał- silny zarodek, to wszystko jedno w której dobie trafi do mamy🥰).
Na pewno jednak w kolejnych nie zgodziłabym się na 3dniowca.
tak juz zsotanie, transferujemy w czwartek 3 dniowce. nie zostaje mi nic innego niz byc dobreaj mysli : )
Hope_89, monester, WiosnyFanka, Trinity_Nea lubią tę wiadomość
Everything will be good in the end. If it's not good, it's not the end.
5 nieudanych transferów na własnych komórkach.
KD: 02.2024
VI Transfer: FET 3d, cp 💔, 11dpr 16 ml/UI; 14dpt 64ml/UI; 18 dpt 151 ml/UI; 21dpt 53ml/ UI; 32 dpt 300ml/UI; 33dpt 265ml/UI; 33dpt 158ml/UI 35dpt laparoskopia cp
VII transfer 03.08. FET 5 d. 💔
VII transfer 04.11, 5dpt beta <0.2 -
Aster_81 wrote:Witajcie dziewczyny ☺️ Czytam już od dawna Wasze historie, ogromna ilość wiedzy i Waszego doświadczenia!
Dlatego odważyłam się napisać do Was z pytaniem.
Jesteśmy umówieni na pierwszą wizytę w sprawie invitro w połowie kwietnia do poleconego lekarza. Ale bardzo mi zależy, żeby nie marnować już więcej czasu. Czy z waszego doświadczenia moglibyśmy przed wizytą coś zrobić żeby się przygotować?
Dodam, że szczególnie śledzę wątki z KD bo mój wiek chyba nie pozostawia złudzeń.. nie mam za sobą żadnych procedur.
Zdrowotnie ciężko powiedzieć, raczej ok ale mam torbiel endometrialną i termin w szpitalu na listopad 🤦♀️
Z góry dzięki za wszystkie rady 😉
No i tarczycę oczywiście! Ale to pewnie już masz sprawdzone . I witaminą d. Jak mogłam zapomnieć 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2024, 12:47
Aster_81, Trinity_Nea lubią tę wiadomość
-
Zdrowia! Trzymajcie się!Everything will be good in the end. If it's not good, it's not the end.
VI Transfer: FET 3d, cp 💔, 11dpr 16 ml/UI; 14dpt 64ml/UI; 18 dpt 151 ml/UI; 21dpt 53ml/ UI; 32 dpt 300ml/UI; 33dpt 265ml/UI; 33dpt 158ml/UI 35dpt laparoskopia cp
monester wrote:Frankfurterko kciuki za hodowlę - to dzisiaj zaczynają, tak ?
Dziekuje! Tak dzisiaj zaczynaja. : ) W srode sie dowiemy ile sie udało osiagnoąćmonester, Trinity_Nea lubią tę wiadomość
Everything will be good in the end. If it's not good, it's not the end.
Frankfurterka wrote:Dziekuje! Tak dzisiaj zaczynaja. : ) W srode sie dowiemy ile sie udało osiagnoąć
Trzymamy kciuki! 🤞Frankfurterka lubi tę wiadomość
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2