In vitro z komórką dawczyni
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też tak było, a przynajmniej ja tak myślałam:(Nikki0304 wrote:U mnie dzis 9 dpt test negatywny... obstawiona lekami endo cudowne prog tez a i tak dupa... Czy jest ktos z Pomorskiego kto mógłby polecić klinikę jakas lub lekarza. Muszę troche odsapnąć teraz i pomyśleć o zmianie i poczatku od zera... wzięłam urlop tygodniowy, oszczędzałam sie ale jednak to prawda co wszyscy mówią, że to nie ma znaczenia, ale wzięłam L4 zeby to sprawdzic;)
-
Ja zrobiłam dziś 5dpt test tak po prostu bo zawsze robiłam i jak była ciąża to zawsze już pokazywało blada kreskę. Tym razem śnieg
także ja nie mam kompletnie wiary w tą jedną blastocystę. Bo cały czas myślę o tym że pozostałe 5 zarodków padło więc pokazuje mi to obraz na całośc sytuacji że coś z tymi zarodkami wszystkimi jest nie tak.
I transfer - 0 efektu
II transfer - puste jajo płodowe
III transfer - jest zarodek i 🤍 23/10/2024
5/11/2024 8+4 💔 -
Ja przy moim pierwszym KD miałam niestety takie samo odczucie 😔 ale poczekajmy!Claudia Ferrari wrote:Ja zrobiłam dziś 5dpt test tak po prostu bo zawsze robiłam i jak była ciąża to zawsze już pokazywało blada kreskę. Tym razem śnieg
także ja nie mam kompletnie wiary w tą jedną blastocystę. Bo cały czas myślę o tym że pozostałe 5 zarodków padło więc pokazuje mi to obraz na całośc sytuacji że coś z tymi zarodkami wszystkimi jest nie tak.
[/url] -