Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro z komórką dawczyni
Odpowiedz

In vitro z komórką dawczyni

Oceń ten wątek:
  • Asssia Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikki0304 wrote:
    U mnie dzis 9 dpt test negatywny... obstawiona lekami endo cudowne prog tez a i tak dupa... Czy jest ktos z Pomorskiego kto mógłby polecić klinikę jakas lub lekarza. Muszę troche odsapnąć teraz i pomyśleć o zmianie i poczatku od zera... wzięłam urlop tygodniowy, oszczędzałam sie ale jednak to prawda co wszyscy mówią, że to nie ma znaczenia, ale wzięłam L4 zeby to sprawdzic;)
    U mnie też tak było, a przynajmniej ja tak myślałam:(

• Claudia Ferrari Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam dziś 5dpt test tak po prostu bo zawsze robiłam i jak była ciąża to zawsze już pokazywało blada kreskę. Tym razem śnieg ;) także ja nie mam kompletnie wiary w tą jedną blastocystę. Bo cały czas myślę o tym że pozostałe 5 zarodków padło więc pokazuje mi to obraz na całośc sytuacji że coś z tymi zarodkami wszystkimi jest nie tak.

I transfer - 0 efektu
    II transfer - puste jajo płodowe
    III transfer - jest zarodek i 🤍 23/10/2024
    5/11/2024 8+4 💔
  • Hope_89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudia Ferrari wrote:
    Ja zrobiłam dziś 5dpt test tak po prostu bo zawsze robiłam i jak była ciąża to zawsze już pokazywało blada kreskę. Tym razem śnieg ;) także ja nie mam kompletnie wiary w tą jedną blastocystę. Bo cały czas myślę o tym że pozostałe 5 zarodków padło więc pokazuje mi to obraz na całośc sytuacji że coś z tymi zarodkami wszystkimi jest nie tak.
    Ja przy moim pierwszym KD miałam niestety takie samo odczucie 😔 ale poczekajmy!

event.png[/url]
‹‹ 857 858 859 860 861
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ