Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • MEGI 123 Autorytet
    Postów: 424 605

    Wysłany: 11 października 2019, 16:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Ja w styczniu😁Megi cały czas czekam na wieści...ale emocje🙃
    Nic mi nie mów im bliżej 20 tym bardziej stres i nerwy sięgają zenitu. Boże okropne uczucie :(

  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 11 października 2019, 16:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI 123 wrote:
    Nic mi nie mów im bliżej 20 tym bardziej stres i nerwy sięgają zenitu. Boże okropne uczucie :(
    Wiem,znam to uczucie...ale myślę,ze u Ciebie to pewniak.Pierwsza wizyta i pewnie serduszkowa przy takiej becie✊✊✊✊

    Maggi lubi tę wiadomość

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • MEGI 123 Autorytet
    Postów: 424 605

    Wysłany: 11 października 2019, 16:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Wiem,znam to uczucie...ale myślę,ze u Ciebie to pewniak.Pierwsza wizyta i pewnie serduszkowa przy takiej becie✊✊✊✊
    Nie no 5tc to za wcześnie na 💛

  • Liolia Autorytet
    Postów: 944 1354

    Wysłany: 11 października 2019, 16:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała86 wrote:
    Dziewczyny jak czytam ze chcecie mieć 5 z przodu to sobie myśle ze mysicie być jakieś malutkie kobitki.
    Ja właśnie zrzuciłam 11kg i doszłam do 6 z przodu i wyglądam naprawdę szczupło
    Ale w porównaniu do was to chyba jakiś goliat jestem 😱
    A ha czytam o tych 5 z przodu i mnie całe czas kojarzy się z 5 kilo z przodu na brzuszku ;) 5 ciężarnych kilo z przodu ;)🤰💜

    Maggi lubi tę wiadomość

    38 lat, AMH 11.2018-0.45, 9.2020-0.569, endometrioza, kir aa, nk 23%
    💥Novum
    💫11.2018 - ICSI krótki, 2 kom, 1 zarodek w 3 dobie 10 blastomerów :(
    🗯1.2019 - histeroskopia- liczne mikropolipy nie usunięte.
    💫04.2019 - ICSI cykl natur., 4 kom, 2 zarodki w 2 dobie 2 i 3 blastomery :(
    💫07.2019 - ICSI cykl natur., 2 kom, 2 zarodki w 3 dobie 14+AH i 6 blastomerów :(
    🗯10.2019 - histeroskopia ok, endo wyrównany.
    💫11.2019 - ICSI cykl natur., 0 kom. :(
    💥Kriobank
    💫12.2019 - ICSI krotki, 1 kom, 2 doba 2B :(
    💫2-4.2020 - ICSI ultra długi + testosteron + HW, 6 kom, 3 zarodki w 5 dobie. ET- 4AB, 7dpt - 22,79, 10- 24,7, 11- 31,9, 13-15,5 cb(*) ❄❄
    ☃️5.2020 - jedna ❄ nie rozmroziła się, FET ❄2BB, 7dpt-9.49, 9-15.6, 11-0 cb(*).
    💫7-9.2020 - ICSI ultra długi+ testosteron + HW, 2 kom, 5 doba - 3BB. ET - 7dpt-40, 9-90, 11-140, 13-249, 15-543, 18-1574, 21-3910, 25-13539, 29 - ❤🙏🙏🙏
  • adriette Ekspertka
    Postów: 190 230

    Wysłany: 11 października 2019, 16:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Moze dochodzi do próby implantacji ✊✊.Ovu nie koniecznie musi dobrze wyznaczyć owulację,u mnie sie nie zgadzały.
    Nie, nie. Okres idzie.Dosłownie chwilę po napisaniu posta plamienia zaczęły się nasilac. Ale wykres dziwny. W każdym razie trzeba wyluzowac i nie popadać w paranoję, bo nic nie jest pewne.

    AMH X 2018 - 0,75
    AMH IV 2019 - 0,43
    MTHFR A1298C - u.hetero.
    PAI-1 - u.homo.
    obniżone białka c i s
    antykoagulant toczniowy +
    ANA1 +
    V 2019 ciąża naturalna - poronienie zatrzymane w 8 tc
    XI 2019 lametta+pregnyl
  • Liolia Autorytet
    Postów: 944 1354

    Wysłany: 11 października 2019, 16:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esperanza Mia wrote:
    Sama bym chciała wiedzieć czy powoduje wzrost. Biorę to a się już obawiam. Bo koenzym Q10 mam zakaz

    Ja niestety też odstawiłam q10, bo w maju miałam nk31%, w tym tygodniu sprawdzałam i już mam 23%, to znaczy że za 4 miesiąca mnie tak spadli, myślę że q10 mogło na to wpływać, bo przez pół roku ja brałam bardzo duże dawki...

    38 lat, AMH 11.2018-0.45, 9.2020-0.569, endometrioza, kir aa, nk 23%
    💥Novum
    💫11.2018 - ICSI krótki, 2 kom, 1 zarodek w 3 dobie 10 blastomerów :(
    🗯1.2019 - histeroskopia- liczne mikropolipy nie usunięte.
    💫04.2019 - ICSI cykl natur., 4 kom, 2 zarodki w 2 dobie 2 i 3 blastomery :(
    💫07.2019 - ICSI cykl natur., 2 kom, 2 zarodki w 3 dobie 14+AH i 6 blastomerów :(
    🗯10.2019 - histeroskopia ok, endo wyrównany.
    💫11.2019 - ICSI cykl natur., 0 kom. :(
    💥Kriobank
    💫12.2019 - ICSI krotki, 1 kom, 2 doba 2B :(
    💫2-4.2020 - ICSI ultra długi + testosteron + HW, 6 kom, 3 zarodki w 5 dobie. ET- 4AB, 7dpt - 22,79, 10- 24,7, 11- 31,9, 13-15,5 cb(*) ❄❄
    ☃️5.2020 - jedna ❄ nie rozmroziła się, FET ❄2BB, 7dpt-9.49, 9-15.6, 11-0 cb(*).
    💫7-9.2020 - ICSI ultra długi+ testosteron + HW, 2 kom, 5 doba - 3BB. ET - 7dpt-40, 9-90, 11-140, 13-249, 15-543, 18-1574, 21-3910, 25-13539, 29 - ❤🙏🙏🙏
  • Liolia Autorytet
    Postów: 944 1354

    Wysłany: 11 października 2019, 16:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monalisar wrote:
    Dziewczyny, czy w Eeastmed na Polnej też przyjmuje dr. San?

    Na polnej dr San tylko robi wizytę, i bardzo bardzo rzadko stawie igły, na przykład kiedy jej brat wychodzi wcześniej, to ona w samym końcu dnia może zrobić zabieg, ja przychodziła na ostatnie możliwe godziny i może z 2 razy do niej tak trafiłam, ale nie radzę na to liczyć.
    A od tego pana to ja odradzam jak i wcześniej pisała, jest zbyt nerwowy... I jeden raz miałam siniaka na twarzy, tak postawił mnie igłę... :(

    38 lat, AMH 11.2018-0.45, 9.2020-0.569, endometrioza, kir aa, nk 23%
    💥Novum
    💫11.2018 - ICSI krótki, 2 kom, 1 zarodek w 3 dobie 10 blastomerów :(
    🗯1.2019 - histeroskopia- liczne mikropolipy nie usunięte.
    💫04.2019 - ICSI cykl natur., 4 kom, 2 zarodki w 2 dobie 2 i 3 blastomery :(
    💫07.2019 - ICSI cykl natur., 2 kom, 2 zarodki w 3 dobie 14+AH i 6 blastomerów :(
    🗯10.2019 - histeroskopia ok, endo wyrównany.
    💫11.2019 - ICSI cykl natur., 0 kom. :(
    💥Kriobank
    💫12.2019 - ICSI krotki, 1 kom, 2 doba 2B :(
    💫2-4.2020 - ICSI ultra długi + testosteron + HW, 6 kom, 3 zarodki w 5 dobie. ET- 4AB, 7dpt - 22,79, 10- 24,7, 11- 31,9, 13-15,5 cb(*) ❄❄
    ☃️5.2020 - jedna ❄ nie rozmroziła się, FET ❄2BB, 7dpt-9.49, 9-15.6, 11-0 cb(*).
    💫7-9.2020 - ICSI ultra długi+ testosteron + HW, 2 kom, 5 doba - 3BB. ET - 7dpt-40, 9-90, 11-140, 13-249, 15-543, 18-1574, 21-3910, 25-13539, 29 - ❤🙏🙏🙏
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 11 października 2019, 17:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MEGI 123 wrote:
    Nie no 5tc to za wcześnie na 💛
    Nie serduszko ,a zarodek.To moja pomylka🙃

    MEGI 123 lubi tę wiadomość

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 11 października 2019, 17:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    adriette wrote:
    Nie, nie. Okres idzie.Dosłownie chwilę po napisaniu posta plamienia zaczęły się nasilac. Ale wykres dziwny. W każdym razie trzeba wyluzowac i nie popadać w paranoję, bo nic nie jest pewne.
    Moze była próba implantacji,a może implantacje jeszcze trwa,czego bardzo Ci życzę.

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • adriette Ekspertka
    Postów: 190 230

    Wysłany: 11 października 2019, 17:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Moze była próba implantacji,a może implantacje jeszcze trwa,czego bardzo Ci życzę.
    Dziękuję. To chyba byłby cud i jakaś przewrotnosc losu, bo nie dość że niska rezerwa, to w tym cyklu był alkohol i jakieś krople brałam (nie wiem czy mozna) i jeszcze mutacje mi wyszły i obniżone białka a jeszcze nie wiem czy w związku z tym nie trzeba by włączyć heparyny i acardu.

    AMH X 2018 - 0,75
    AMH IV 2019 - 0,43
    MTHFR A1298C - u.hetero.
    PAI-1 - u.homo.
    obniżone białka c i s
    antykoagulant toczniowy +
    ANA1 +
    V 2019 ciąża naturalna - poronienie zatrzymane w 8 tc
    XI 2019 lametta+pregnyl
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 11 października 2019, 17:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    adriette wrote:
    Dziękuję. To chyba byłby cud i jakaś przewrotnosc losu, bo nie dość że niska rezerwa, to w tym cyklu był alkohol i jakieś krople brałam (nie wiem czy mozna) i jeszcze mutacje mi wyszły i obniżone białka a jeszcze nie wiem czy w związku z tym nie trzeba by włączyć heparyny i acardu.
    Wiele kobiet zachodzi w nieplanowane ciążę, gdy piją alkohol ,biorą leki itp.I nie chodzi mi o patologiczne niedostosowanie spoleczne😉Kolezanka,która wpadła w wieku 43 lat( odpuściła po bezkutecznych ,wieloletnich staraniach)właśnie korzystała z życia i z wakacji😊.Pewnie u Ciebie w ciągu najbliższych 2-4dni się okaże,czy to okres się rozkręca,czy też najprzyjemniejsza niespodzianka✊✊

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 17:52

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Nadzieja90 Autorytet
    Postów: 1479 831

    Wysłany: 11 października 2019, 17:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 14 dc a boli mnie brzuch i dostałam brązowe plamienie przypomnę ze w tamtym cyklu moalam punkcję i transfer, umawiac sie do lekarxa ? Trochę sie martwię

  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 11 października 2019, 17:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja90 wrote:
    Jestem w 14 dc a boli mnie brzuch i dostałam brązowe plamienie przypomnę ze w tamtym cyklu moalam punkcję i transfer, umawiac sie do lekarxa ? Trochę sie martwię
    Nie wiem ,czy pamiętasz,ale rowniez tu pisałam o dziwnych cyklach po transferze .Plamienia w połowie cyklu itp.

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Ari Autorytet
    Postów: 6143 4946

    Wysłany: 11 października 2019, 17:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiem ,czy czytalyscie:,,Dzień dobry,

    chciałybyśmy podzielić się jesiennym promykiem i historią jednej ze Staraczek, która korzystała z naszych diet.
     
    Co było przed?

    Morfologia plemników 2%.
    3 lata starań.
    2 nieudane ivf.
    Nieudane inseminacje.
    AMH 0,7.


    Akademiowa dieta przez pół roku.

    Poprawione parametry nasienia, powrót owulacji i NIESPODZIANKA.
    Ciąża naturalna. Mały ANTOŚ. <3

    Nadzieja90, MEGI 123, happilyeverafter lubią tę wiadomość

    "Gdy staje się oczywiste, że nie mogę osiągnąć celu, nie porzucam go, zmieniam jedynie sposób działania." 07.17r. IUI :( 08.17r. IUI :( 09.17r. IUI :( 10.17r. IUI :( 11.17r. hbIMSI 7 oocytow, 4 zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow :( 03.18r. ICSI 2 oocytow, 2 zaplodbione, transfer 2, 10tydz.lyzeczkowanie :( 07.18r. IMSI 5 oocytow, 4zaplodnione, transfer 2, 0 mrozakow, za niska beta :( 01.19r. IMSI 1 oocyt , 0 zaplodnionych :( 07.19r. IMSI cykl naturalny modyfikowany 3 oocyty,3 zaplodnione, transfer 2,0 mrozakow. 11dp. beta 10,60; 13dp. beta 17,90; 16dp. beta 11,50👎
  • Nadzieja90 Autorytet
    Postów: 1479 831

    Wysłany: 11 października 2019, 18:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Nie wiem ,czy pamiętasz,ale rowniez tu pisałam o dziwnych cyklach po transferze .Plamienia w połowie cyklu itp.
    Tak ? Jakos nie pamietam to moze odpuszczę wizytę w takim razie i odczekam. A co jeszcxe było dziwnego u ciebie ?

  • Nadzieja90 Autorytet
    Postów: 1479 831

    Wysłany: 11 października 2019, 18:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    A nie wiem ,czy czytalyscie:,,Dzień dobry,

    chciałybyśmy podzielić się jesiennym promykiem i historią jednej ze Staraczek, która korzystała z naszych diet.
     
    Co było przed?

    Morfologia plemników 2%.
    3 lata starań.
    2 nieudane ivf.
    Nieudane inseminacje.
    AMH 0,7.


    Akademiowa dieta przez pół roku.

    Poprawione parametry nasienia, powrót owulacji i NIESPODZIANKA.
    Ciąża naturalna. Mały ANTOŚ. <3
    Tez jestem na tej diecie z lekkimi modyfikacjami

  • Sofia2019 Autorytet
    Postów: 1010 449

    Wysłany: 11 października 2019, 18:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, pisze glownie na wątku novum i tych miesięcznych ale niedawno weszlam tez na Wasze forum. Macie tu multum wiedzy dla wszystkich staraczek nie tylko tych z niskim amh ale tych ,ktore moga mieć endometrioze i przez to gorszej jakosci komorki. Widze,ze temat z akademii plodnosci sie pojawil. Czy moglybysmy te ktore oczywiście korzystaly napisac przykladowy jadłospis na 1 dzień? Sama jestem w trakcie procedury i przeszukuje internet co moze poprawic moje komorki.
    Zamowilam w zeszłym roku plodny ebook i tam tez bylo sporo wiedzy na ten temat.
    Jesli ktorejs z Was chciałoby sie wpisac przykladowe menu bede wdzięczna :)

    Starania 4 lata
    PAI homozygota
    07.2019 bhcg 750 cb
    01.2020 bhcg 550 cb
    Kir aa, nk 30%, il 10 za nisko, il2 za wysoko.
    Histeroskopia: mikropolipy brak stanu zapalnego
    Maz nasienie ok
  • adriette Ekspertka
    Postów: 190 230

    Wysłany: 11 października 2019, 18:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Wiele kobiet zachodzi w nieplanowane ciążę, gdy piją alkohol ,biorą leki itp.I nie chodzi mi o patologiczne niedostosowanie spoleczne😉Kolezanka,która wpadła w wieku 43 lat( odpuściła po bezkutecznych ,wieloletnich staraniach)właśnie korzystała z życia i z wakacji😊.Pewnie u Ciebie w ciągu najbliższych 2-4dni się okaże,czy to okres się rozkręca,czy też najprzyjemniejsza niespodzianka✊✊
    Myślę, że to okres, a jutro będzie 100 % pewne.Ale w kolejnych cyklach będę czekała na tą niespodziankę.

    AMH X 2018 - 0,75
    AMH IV 2019 - 0,43
    MTHFR A1298C - u.hetero.
    PAI-1 - u.homo.
    obniżone białka c i s
    antykoagulant toczniowy +
    ANA1 +
    V 2019 ciąża naturalna - poronienie zatrzymane w 8 tc
    XI 2019 lametta+pregnyl
  • Nadzieja90 Autorytet
    Postów: 1479 831

    Wysłany: 11 października 2019, 18:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofia2019 wrote:
    Hej dziewczyny, pisze glownie na wątku novum i tych miesięcznych ale niedawno weszlam tez na Wasze forum. Macie tu multum wiedzy dla wszystkich staraczek nie tylko tych z niskim amh ale tych ,ktore moga mieć endometrioze i przez to gorszej jakosci komorki. Widze,ze temat z akademii plodnosci sie pojawil. Czy moglybysmy te ktore oczywiście korzystaly napisac przykladowy jadłospis na 1 dzień? Sama jestem w trakcie procedury i przeszukuje internet co moze poprawic moje komorki.
    Zamowilam w zeszłym roku plodny ebook i tam tez bylo sporo wiedzy na ten temat.
    Jesli ktorejs z Was chciałoby sie wpisac przykladowe menu bede wdzięczna :)
    Witaj
    Śniadanie Chleb zytni plus pasta z jajka makreli i czarnuszki 2 sn jogurt nat nasiona chia płatki owsiane maliny siemię lniane obiad makaron pełnoziarnisty dynia cebula indyk kolacja 2kromki losos wędzony pesto zielone suszone pomidory

    Sofia2019 lubi tę wiadomość

  • Niezwykła Autorytet
    Postów: 776 396

    Wysłany: 11 października 2019, 18:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari wrote:
    Realnie patrząc po wielu latach starań rowniez mogę powiedzieć,że nie wiem ,czy się uda,natomiast wierzę w to mocno ,ze tak😉.Nie mniej jednak parametry nasienia sie poprawiły. Ty nie starasz się dlugo,więc statystycznie masz większe szanse.
    Dziekuje za miłe słowa i podbudowanie -nie poddaje sie bede walczyc i nie mam zamiaru sie poddac ale mam czasem chwile załamania .

    Ari, Maggi lubią tę wiadomość

    ***musi być dobrze.*
    __________
‹‹ 1260 1261 1262 1263 1264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego