Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO z niskim AMH
Odpowiedz

IN VITRO z niskim AMH

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 października, 13:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulla01 wrote:
    Niestety... Znowu porażka...

    Jest mi naprawdę przykro...

    Annulla01 lubi tę wiadomość

  • MDW Autorytet
    Postów: 1206 1919

    Wysłany: 25 października, 14:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulla01 wrote:
    Niestety... Znowu porażka...
    Borze szumiący, to nie powinno tak być. Bardzo mi przykro. Chcesz jeszcze próbować? Jaki macie plan? Rozważałaś KD?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października, 14:10

    Annulla01 lubi tę wiadomość

    cb7wvfxmvxedwvs7.png
    2019 IUI, CC 41 tc

    2 Transfer FET 16.10.2021
    2AA, acard, AH, accofil;
    4dpt pozytywny test;
    5dpt b hcg: 9,6; prog: 8,91
    7dpt b hcg: 57,1; prog: 14,08
    9 dpt b hcg: 201,4; prog: 22,43
    13 dpt b hcg: 805,6; prog: 23,70
    17 dpt 5+1 USG pęcherzyk GS: 0,57x0,46
    18 dpt b hcg: 3342; prog: 24,02
    20 dpt b hcg: 4111; usg: GS 6,1; YS 4,1 (za duży)
    31 dpt CRL 8,1 mm, FHR 🧡158
    34 dpt (7+2) CRL 1,1 cm, FHR 152; YS 5,1 mm
  • Estrella Autorytet
    Postów: 929 1259

    Wysłany: 25 października, 14:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulla01 wrote:
    Niestety... Znowu porażka...

    Przytulam. Cały czas miałam nadzieję że tym razem będzie dobrze...

    Annulla01 lubi tę wiadomość

    AMH - 02.21 - 0.72, 10.21 - 0.49; nasienie - ok
    Ona i On: 33 lata
    12.05 start 1 IVF ICSI (Gonal F, Menopur)
    24.05 punkcja (3 komórki - 1 blastka 3.2.2.) transfer odroczony
    25.06 FET na cyklu naturalnym
    08.08 poronienie 9tc (puste jajo) 💔😥
    brak ❄

    23.10 (11 dpo) - 30,79 mIU/ml cudzie trwaj ✊
    25.10 - 90,38 mIU/ml, prog 23,7 ng/ml 🙏✊
    02.11 - na USG widoczny pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym 🙏✊
    12.11 - mamy ❤🙏✊
    25.11 - crl 1.42 cm (7+5), fhr 164 🙏✊

    EI8Xp1.png
  • Annulla01 Autorytet
    Postów: 305 336

    Wysłany: 25 października, 14:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny.
    Na szczęście jestem w pracy i musze się trzymać w ryzach.
    Na razie mam czekać na okres i wtedy wizyta. No i będziemy rozmawiać z Profem. Zobaczymy co on powie, co zasugeruje...
    Jesteście Kochane 🥰

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października, 14:43

    37 lat
    2018 laparotomia mięśniaka macicy
    V.2021 amh 0.09 (labo)
    VI.2021 amh 0.6 (klinika)

    IX.2021 - 1 IVF - 1 komórka, 1 zarodek, transfer, beta <1,1 😔

    X.2022 -2IVF - 1 komórka, zarodek nie dotrwał do transferu 😪

    Walczymy...
  • Cherry78 Autorytet
    Postów: 2333 3519

    Wysłany: 25 października, 15:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zocha wrote:
    Ogólnie, fizycznie jest ok, chyba nawet mniej się męczę niz2kilka tygodni temu- może hemoglobina się poprawiła ( dowiem się na wizycie we wtorek).
    Trochę stresów mam przez męża, który jeszcze się mie zabrał za naszą sypialnię i żyjemy na kartonach, poza tym jakieś kwasy w pracy mu się zaczęły i możliwe, że w lutym będzie szukał nowego zatrudnienia. Z drugiej strony, jakby pobył dłużej z nami to też będzie super. Na pieluchy nam wystarczy 😁.
    Maluch ma już ponad 2kg i termin z ostatniego usg mi przesunęli z 13 na 8.12. Młody znowu się obrócił i znowu sobie leży horyzontalnie. Poza tym owinął się 2 razy pępowiną. Zobaczymy co lekarz prowadzący na to.
    A u Ciebie spokojnie?

    Dzidziuś pieknie rośnie! 💝 dwa kilogramy to jest już co nosić 😘.
    U nas jutro usg, zobaczymy jak rośnie maleństwo.
    Data znowu zmieniona na 1.12.
    Zdecydowana jesteś na cc?

    karolcia35, emimor89 lubią tę wiadomość

    Wiek 44l.
    Kriobank, długi protokół
    AMH 0.59
    FSH 8.6
    Kir AA

    1.Poronienie 5.5.18
    7t3d [*]😔
    Transfer ❤️❤️ Poronienie 14.3.20
    ❤️ CB 31.7.20
    ❤️❤️CB 26.10.20 😔
    HW,Heparyna, acard, accofil, Atosiban,Metypred
    Transfer ❤️❤️ Grudzień 2020 beta 0

    Warszawa - Bocian
    23.3.2021 ET 4aa 🥰
    Beta
    7dpt - 61,6
    9dpt - 140,6
    11dpt - 406,8
    15dpt - 3482
    24dpt - pięknie bijące ❤️
    7w1d - 1,02 cm maleństwa 🥰

    c55f5vsmhz93rhjz.png
  • Cherry78 Autorytet
    Postów: 2333 3519

    Wysłany: 25 października, 15:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulla01 wrote:
    Dziękuję Dziewczyny.
    Na szczęście jestem w pracy i musze się trzymać w ryzach.
    Na razie mam czekać na okres i wtedy wizyta. No i będziemy rozmawiać z Profem. Zobaczymy co on powie, co zasugeruje...
    Jesteście Kochane 🥰

    Annulla - bardzo mi przykro .. niech słowa profesora przyniosą Ci otuchę i nadzieję 💚

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października, 22:28

    Annulla01 lubi tę wiadomość

    Wiek 44l.
    Kriobank, długi protokół
    AMH 0.59
    FSH 8.6
    Kir AA

    1.Poronienie 5.5.18
    7t3d [*]😔
    Transfer ❤️❤️ Poronienie 14.3.20
    ❤️ CB 31.7.20
    ❤️❤️CB 26.10.20 😔
    HW,Heparyna, acard, accofil, Atosiban,Metypred
    Transfer ❤️❤️ Grudzień 2020 beta 0

    Warszawa - Bocian
    23.3.2021 ET 4aa 🥰
    Beta
    7dpt - 61,6
    9dpt - 140,6
    11dpt - 406,8
    15dpt - 3482
    24dpt - pięknie bijące ❤️
    7w1d - 1,02 cm maleństwa 🥰

    c55f5vsmhz93rhjz.png
  • Estrella Autorytet
    Postów: 929 1259

    Wysłany: 25 października, 16:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulla01 wrote:
    Dziękuję Dziewczyny.
    Na szczęście jestem w pracy i musze się trzymać w ryzach.
    Na razie mam czekać na okres i wtedy wizyta. No i będziemy rozmawiać z Profem. Zobaczymy co on powie, co zasugeruje...
    Jesteście Kochane 🥰

    Nie trać nadziei. Jeszcze wyjdzie słońce. Życie czasami potrafi zaskoczyć ;)

    Annulla01, Ewgienia lubią tę wiadomość

    AMH - 02.21 - 0.72, 10.21 - 0.49; nasienie - ok
    Ona i On: 33 lata
    12.05 start 1 IVF ICSI (Gonal F, Menopur)
    24.05 punkcja (3 komórki - 1 blastka 3.2.2.) transfer odroczony
    25.06 FET na cyklu naturalnym
    08.08 poronienie 9tc (puste jajo) 💔😥
    brak ❄

    23.10 (11 dpo) - 30,79 mIU/ml cudzie trwaj ✊
    25.10 - 90,38 mIU/ml, prog 23,7 ng/ml 🙏✊
    02.11 - na USG widoczny pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym 🙏✊
    12.11 - mamy ❤🙏✊
    25.11 - crl 1.42 cm (7+5), fhr 164 🙏✊

    EI8Xp1.png
  • karolcia35 Autorytet
    Postów: 4597 3845

    Wysłany: 25 października, 16:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewgienia wrote:
    Karolciu,
    Czy mogę zapytać, na jakim jesteś etapie i jaki masz teraz plan?
    Możemy na priv. Wysłałam zaproszenie.

    AMH 0,54
    10.2014 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    05.2015 brak oocytów
    03.2016 brak oocytów
    08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna :(
    02.2017 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    mlr 0%, I seria szczepień mlr 38% :)
    10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio :( 03.2018 crio :( 09.2018 crio :(
    12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
    NK 16,5%
    07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 :( ciąża ektopowa
  • karolcia35 Autorytet
    Postów: 4597 3845

    Wysłany: 25 października, 16:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulla01 wrote:
    Niestety... Znowu porażka...
    😢😢😢

    Annulla01 lubi tę wiadomość

    AMH 0,54
    10.2014 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    05.2015 brak oocytów
    03.2016 brak oocytów
    08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna :(
    02.2017 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    mlr 0%, I seria szczepień mlr 38% :)
    10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio :( 03.2018 crio :( 09.2018 crio :(
    12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
    NK 16,5%
    07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 :( ciąża ektopowa
  • Alicja27 Autorytet
    Postów: 355 186

    Wysłany: 25 października, 17:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulla01 wrote:
    Niestety... Znowu porażka...
    😪😪 Ściskam mocno

    Annulla01 lubi tę wiadomość

    Niskie Amh 1.1
    Kir Bx brak 2DS1 2DS5
    Mąż wszystko ok
    I procedura
    7.11.2020 punkcja 8 pecherzykow 3 komórki 1 zapłodniona
    10.11.2020 transfer, ciąża biochemiczna 😪
    02.2021 II PROCEDURA
    26.02 punkcja brak zarodkow
    07.2021 1 wizyta w Kriobanku
    09.2021 III procedura
    07.10 punkcja brak zarodkow 😪😪
  • Zocha Autorytet
    Postów: 1189 1746

    Wysłany: 25 października, 19:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry78 wrote:
    Dzidziuś pieknie rośnie! 💝 dwa kilogramy to jest już co nosić 😘.
    U nas jutro usg, zobaczymy jak rośnie maleństwo.
    Data znowu zmieniona na 1.12.
    Zdecydowana jesteś na cc?
    Ja tu nie mam nic do gadania. 2 lekarzy mówi, że musi być cc, to ja nie dyskutuję. Dzisiaj zrobiłam badania z krwi i moczu i na szczęście wyniki się poprawiły, hemoglobina wreszcie w normie, co autentycznie czuję jak wchodzę po schodach.
    No jestem ciekawa jak tam Twoje maleństwo. Może będziemy miały dzieci z tego samego dnia. 😍

    ufnip2.png
    29.03.21 transfer
    Beta-9dpt.318; 11dpt. 850; 13dpt.-2175; 21dpt 9357; 28dpt.-7,5mm człowieka ❤
  • Zocha Autorytet
    Postów: 1189 1746

    Wysłany: 25 października, 19:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, nie lubię czytać o niepowodzeniach. Annulla01, taki nasz los niesprawiedliwy. Trzymaj się.

    Annulla01 lubi tę wiadomość

    ufnip2.png
    29.03.21 transfer
    Beta-9dpt.318; 11dpt. 850; 13dpt.-2175; 21dpt 9357; 28dpt.-7,5mm człowieka ❤
  • Estrella Autorytet
    Postów: 929 1259

    Wysłany: 25 października, 20:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ramach update - po 48 h beta 90.38 mIU/ml (przyrost 176%). Trzymajcie kciuki za nas dziewczyny ✊

    Ewgienia, Alicja27, Cherry78, MDW, karolcia35, Annulla01, AGAaa, Yuki, emimor89, MartucHa lubią tę wiadomość

    AMH - 02.21 - 0.72, 10.21 - 0.49; nasienie - ok
    Ona i On: 33 lata
    12.05 start 1 IVF ICSI (Gonal F, Menopur)
    24.05 punkcja (3 komórki - 1 blastka 3.2.2.) transfer odroczony
    25.06 FET na cyklu naturalnym
    08.08 poronienie 9tc (puste jajo) 💔😥
    brak ❄

    23.10 (11 dpo) - 30,79 mIU/ml cudzie trwaj ✊
    25.10 - 90,38 mIU/ml, prog 23,7 ng/ml 🙏✊
    02.11 - na USG widoczny pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym 🙏✊
    12.11 - mamy ❤🙏✊
    25.11 - crl 1.42 cm (7+5), fhr 164 🙏✊

    EI8Xp1.png
  • Alicja27 Autorytet
    Postów: 355 186

    Wysłany: 25 października, 21:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella wrote:
    W ramach update - po 48 h beta 90.38 mIU/ml (przyrost 176%). Trzymajcie kciuki za nas dziewczyny ✊
    Trzymamy bardzo mocno ❣️❣️❣️

    Estrella lubi tę wiadomość

    Niskie Amh 1.1
    Kir Bx brak 2DS1 2DS5
    Mąż wszystko ok
    I procedura
    7.11.2020 punkcja 8 pecherzykow 3 komórki 1 zapłodniona
    10.11.2020 transfer, ciąża biochemiczna 😪
    02.2021 II PROCEDURA
    26.02 punkcja brak zarodkow
    07.2021 1 wizyta w Kriobanku
    09.2021 III procedura
    07.10 punkcja brak zarodkow 😪😪
  • Cherry78 Autorytet
    Postów: 2333 3519

    Wysłany: 25 października, 22:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zocha wrote:
    Ja tu nie mam nic do gadania. 2 lekarzy mówi, że musi być cc, to ja nie dyskutuję. Dzisiaj zrobiłam badania z krwi i moczu i na szczęście wyniki się poprawiły, hemoglobina wreszcie w normie, co autentycznie czuję jak wchodzę po schodach.
    No jestem ciekawa jak tam Twoje maleństwo. Może będziemy miały dzieci z tego samego dnia. 😍

    No tak, jeżeli są takie zalecenia to nie ma co dyskutować 🤪, maleństwo jest najważniejsze 🤞🏻💝
    Ja mam niby wyniki w normie ale energii zero!! A niby miało być lepiej w 3 ttrymestrze 🤔

    Wiek 44l.
    Kriobank, długi protokół
    AMH 0.59
    FSH 8.6
    Kir AA

    1.Poronienie 5.5.18
    7t3d [*]😔
    Transfer ❤️❤️ Poronienie 14.3.20
    ❤️ CB 31.7.20
    ❤️❤️CB 26.10.20 😔
    HW,Heparyna, acard, accofil, Atosiban,Metypred
    Transfer ❤️❤️ Grudzień 2020 beta 0

    Warszawa - Bocian
    23.3.2021 ET 4aa 🥰
    Beta
    7dpt - 61,6
    9dpt - 140,6
    11dpt - 406,8
    15dpt - 3482
    24dpt - pięknie bijące ❤️
    7w1d - 1,02 cm maleństwa 🥰

    c55f5vsmhz93rhjz.png
  • Cherry78 Autorytet
    Postów: 2333 3519

    Wysłany: 25 października, 22:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella wrote:
    W ramach update - po 48 h beta 90.38 mIU/ml (przyrost 176%). Trzymajcie kciuki za nas dziewczyny ✊
    Hurrrraaaaa!!! Trzymamy mocno ✊🏻✊🏻✊🏻💝

    Wiek 44l.
    Kriobank, długi protokół
    AMH 0.59
    FSH 8.6
    Kir AA

    1.Poronienie 5.5.18
    7t3d [*]😔
    Transfer ❤️❤️ Poronienie 14.3.20
    ❤️ CB 31.7.20
    ❤️❤️CB 26.10.20 😔
    HW,Heparyna, acard, accofil, Atosiban,Metypred
    Transfer ❤️❤️ Grudzień 2020 beta 0

    Warszawa - Bocian
    23.3.2021 ET 4aa 🥰
    Beta
    7dpt - 61,6
    9dpt - 140,6
    11dpt - 406,8
    15dpt - 3482
    24dpt - pięknie bijące ❤️
    7w1d - 1,02 cm maleństwa 🥰

    c55f5vsmhz93rhjz.png
  • AGAaa Autorytet
    Postów: 340 186

    Wysłany: 26 października, 07:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulla01 o nieee ;( ogromnie mi przykro ;( przytulam Cię mocno

    Annulla01 lubi tę wiadomość

  • Joana23 Autorytet
    Postów: 501 972

    Wysłany: 26 października, 12:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulla, nawet nie wiesz jak jest mi przykro.. cały czas bardzo mocno Tobie i pozostałym dziewczynom kibicuję. Bardzo mocno trzymam kciuki, że uda Wam się uda :*

    Annulla01 lubi tę wiadomość

    oar8lbetot8xgfe8.png
  • emimor89 Ekspertka
    Postów: 123 120

    Wysłany: 26 października, 16:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annulla01 wrote:
    Niestety... Znowu porażka...

    Tak mi przykro. :(

    Annulla01, Ewgienia lubią tę wiadomość

  • Annulla01 Autorytet
    Postów: 305 336

    Wysłany: 26 października, 16:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, DZIĘKUJĘ Wam baaaaardxo za każde słowo ❤❤❤

    Ewgienia, Cherry78 lubią tę wiadomość

    37 lat
    2018 laparotomia mięśniaka macicy
    V.2021 amh 0.09 (labo)
    VI.2021 amh 0.6 (klinika)

    IX.2021 - 1 IVF - 1 komórka, 1 zarodek, transfer, beta <1,1 😔

    X.2022 -2IVF - 1 komórka, zarodek nie dotrwał do transferu 😪

    Walczymy...
‹‹ 2282 2283 2284 2285 2286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

„Nie mogę zajść w ciążę!” – najczęstsze problemy z płodnością u kobiet

Czy zastanawiałaś się kiedy powinnaś zacząć martwić się, jeśli pomimo waszych starań nie możesz zajść w ciążę? Czy lepiej cierpliwie czekać, czy może gdy nadejdą pierwsze obawy, od razu skonsultować się z lekarzem? Przeczytaj jakie są niepokojące objawy, których nie powinnaś ignorować i jakie są potencjalne rozwiązania zwiększające szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ