IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Lukrecja wrote:Urodziłam się w 1986 roku, wpiszę se w stopkę
Mój mąż jak chce byc mily to mi mówi,że mi się w sprawy pomylili jak mnie zapisywali:-)Szkoda;ze to nie jest prawda,a wiecie,że mojej babci naprawdę pi.yluli i 2 lata dodali?Ale to były inne czasy...Mi by się tak z 10 przydało odjąć. Na tyle więcej wygladam i na tyle się czuje:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 20:08
klamka lubi tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
Lukrecja wrote:Ja piszę tylko z perspektywy prawdopodobienstwa implantacji i donoszenia ciąży zakładając że w okolicach 50 r.z. w grę wchodzi raczej tylko KD. Moja ciąża była bardzo trudna, donoszenie ciąży zwłaszcza na tonach leków ( też sterydu) to ogromny wysiłek dla organizmu.
Zdażają się różne przypadki. Ostatnio moja babcia która mi kibicuje mówiła, że na wsi jej znajoma zaszła w ciążę niespodziewanie w wieku 50 lat i rodziła razem ze swoja córką. To zresztą nie jedyna historia o której słyszałam (w jednym przypadku to nawet pierwsze dziecko w wieku 50 lat). Ale to są przypadki osób które już tak naprawdę się nie starały i nie spodziewały.
To apropo's genów ze wsi -
nick nieaktualny
-
Blastka wrote:Zdażają się różne przypadki. Ostatnio moja babcia która mi kibicuje mówiła, że na wsi jej znajoma zaszła w ciążę niespodziewanie w wieku 50 lat i rodziła razem ze swoja córką. To zresztą nie jedyna historia o której słyszałam (w jednym przypadku to nawet pierwsze dziecko w wieku 50 lat). Ale to są przypadki osób które już tak naprawdę się nie starały i nie spodziewały.
To apropo's genów ze wsiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 20:11
klamka lubi tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bea77_2 wrote:Zamora zdziwiony i nic nie wie. Sprawę załatwiam z recepcjonistkami.
Ciekawa jestem jak odbierzesz Zamorę na wizycie, uprzedzam on jest trochę specyficzny. Ja byłam u niego na dwóch wizytach.MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
nick nieaktualny