IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no on taki trochę jest. Jak ja zadałam pytanie, to właściwie nic konkretnego nie odpowiedział i dodał: lepiej żeby pacjentka za dużo nie wiedziała.starania od 4 lat, AMH 0,58, 41 lat
1 ivf - 1 zarodek, beta - 0
2 ivf - 2 zarodki, beta +, brak serduszka w 8 tyg.
3 ivf - brak zarodków
4 ivf - 2 zarodki, beta <1 -
Natomiast np. u Obuchowskiej i Wojewódzkiego to przy mnie dzwonili do labu, żeby się dowiedzieć czy między punkcją a wypisem coś się zadziało i są jakieś dodatkowe informacje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 21:39
starania od 4 lat, AMH 0,58, 41 lat
1 ivf - 1 zarodek, beta - 0
2 ivf - 2 zarodki, beta +, brak serduszka w 8 tyg.
3 ivf - brak zarodków
4 ivf - 2 zarodki, beta <1 -
4me wrote:To ja poprosze jeszcze zbieznosc faktów z drugim dzieckiem
Załatwione! tzn. ja odprawiłam stosowne czary-mary, a reszte załatwiasz Ty z mężem
niezapominajka2017 wrote:AmVormittag jak dajesz rade z chlopcami?
khe,khe, khe a gdzie ja pisąłam, że daje radę
nie, serio jest fajnie. co prawda Starszak wściekle gryzie mnie w stopę lub łydkę,kiedy karmię Juniora, ale poza tym jest ok. no i nie ukrywam, że mam support ze strony babci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 21:45
Lukrecja, 4me, niezapominajka2017, Mika10 lubią tę wiadomość
3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-
nick nieaktualnyBea77_2 wrote:Nie. Powiedział tylko że pobrano 5 i tak mam wpisane na karcie. Miałam wrażenie że chce nas się pozbyć szybko z gabinetu.
Serio. mam wrażenie że ma jakąś awersje do pacjentek szefa....
Mi wypisał zalecenia po punkcji, zwróciłam mu uwagę, ze nie pasują te leki, i brak zaleceń immuno... a on, ze nic nie wie. I że to standardowe zalecenia (Tu mnie wkurw wziął). I że trzeba było wcześniej powiedzieć.... i teraz to on musi jeszcze raz wypisac. To ja mówię ze nie chce też lutinusa
ciekawe kiedy miałam mu o wszystkim powiedzieć, jak nie wiedziałam że to on będzie mnie po punkcji przyjmował.
Mi przy wypisie powiedział, ile jest dojrzałych. Na protokole jest info o ilości pobranych, co w moim przypadku nie równało się z liczba dojrzałych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 21:48
-
4me wrote:Ja w sobotę miałam rocznice ślubu i wypilam dwie lampki wina;) Bralam wtedy tylko gonapeptyl i nie znalazłam nic na temat alko w jego ulotce:D a przeciez nawet na przeciwbolowych jest info
AmVormittag, Lukrecja, edloteh, 4me, Dana721 lubią tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bea ty to idź już spać, bo wymyślasz
. Postaraj się dotrwać do jutra w dobrym zdrowiu psychicznym.
Bea77_2, edloteh lubią tę wiadomość
Jeden jajnik od 2001
VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
IX 2013 IMSI: 4A&4B
XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
V 2018 mezoterapia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBea77_2 wrote:Masakra. To jutro równie dobrze może okazać się że nie mamy nic.... co to za stymulacja była?? jakaś kpina.
Napisałam jak u mnie było. Skoro ci nic nie wspomniał to znaczy ze było 5 na 5.
Czekamy na telefon z tobą :*
-
Bea77_2 wrote:Umarłam ze śmiechu. Wygooglujcie: "Interia. Wybory 2018. 1000 zł tygodniowo na dziecko, działka z domem za 50 gr".
Program wyborczy Grzegorza Gorczycy z Chełma. Czytam i kwiczę ze śmiechu.
Kolo ma pozycje prezydenta w kieszeniBea77_2 lubi tę wiadomość
-
sylwia80 wrote:Zamora jest mocno specyficzny, mi jest ciężko z nim dogadać się, miałam dziś wizytę i mam mega wkurw, bo wiem ze nic nie wiem.
Czego się dowiedziałaś?5 x ICSI + 7 x FET = 19 zarodkow, 2 x poronienie @10tyg & @8tyg (T22), 1 x cb
1 x naturalna cb
Szczęśliwy finał - Emilia 19/7/2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBea kciuki zaciśnięte. Wychodzę właśnie z moim Kaczorkiem na szczepienie a myślę o Twoich komórkach
Mam już wynik AMH - 0.25 , nie jest źle. Ufff:) może moje cykle szaleją po ciąży jednak:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 09:21
Bea77_2, mar2śka, AmVormittag, Skittles, edloteh, Dana721, Niezapominajka5, Mika10 lubią tę wiadomość
-
Bea77_2 wrote:Słuchajcie, taka wątpliwość mnie naszła, bo zapomniałam zapytać. Jeśli pobrali 5 bo reszta była za mała, to oznacza że wszystkie są dojrzałe i zapłodnili dziś 5? Czy jutro może okazać się, że z tych 5 połowa niedojrzała?
Bea mi się wydaje, że skoro nic więcej nie powiedzieli, to, że te 5 są dojrzałe.
Np przy ostatniej stymulacji tam pobrali mi tylko 1, to mi powiedział już anastezjolog czy pielęgniarka jak leżałam po punkcji tam w tym pokoju a dopiero potem przy wypisie powiedzieli mi, że była niedojrzała i coś nie tak z otoczką.
Więc miejmy nadzieję, że Twoje są wszystkie dojrzałe! Trzymam kciuki. Teraz trzeba czekać na wiadodmość ile się zapłodni.Bea77_2 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny co to jest badanie AFR czy przez normalne usg lekarz moze sprawdzic liczbe pecherzykow antralnych i w ktorym dniu cyklu. Chcialabym sprawdzic moj cykl po stymulacji, czy w ogole mam takie pecherzyki....2018.08. ICSI - transfer 2 zarodków
AMH 0.79 czerwiec 2018r
AMH 0.16 czerwiec 2017r
AMH 0.78 czerwiec 2016 r. Fsh - 5, LH - 1.97 .
2007- poród cc ( córka) ciąża naturalna, mąż - obniżone parametry nasienia
37 lat