IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam dwa pecherzyki i jedną komórkę. Po wybudzeniu wyłam ale przemyślałam sprawę i zaakceptowałam taki wynik, bo przecież mogło nie być żadnej komórki. Bea szukaj pozytywów i szykuj się na transfer.
Bea77_2, Mimila, Izunia37, Dana721, edloteh, Muchacha lubią tę wiadomość
Jeden jajnik od 2001
VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
IX 2013 IMSI: 4A&4B
XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
V 2018 mezoterapia -
Bea77_2 wrote:Pierwszy raz i raczej ostatni. Mój mąż piany na ustach po wizytach dostawał więc nie sądzę że się skusi po raz drugi.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
-
Bea77_2 wrote:Ja nie wiem czy jestem poor responder. Po raz pierwszy to usłyszałam w tej klinice, wcześniej nikt mnie tak nie zdefiniował bo AMH między 2,53 a 1,38 (ostatnio) i zawsze udawało się mnie wystymulować i zawsze były zarodki i zawsze jakieś tam blastki nawet. Pierwszy raz tu, ku wielkiemu zdziwieniu, usłyszałam że jestem poor responder.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBea77_2 wrote:Mój mąż piany na ustach po wizytach dostawał więc nie sądzę że się skusi po raz drugi.
Nie raz musiałam go kopnąć pod stołem, w gabinecie dr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 17:16
Bea77_2 lubi tę wiadomość
-
Bea przestan sie stresowac bo nie ma sensu,poczekaj do jutra no i oczywiscie na transfer ktorego nigdy nie mialas,to moze byc Twoj szczeesliwy cykl,nic jeszcze straconego,nigdy nie wiadomo kiedy ta zdrowa komorka wyjdzie,moze wlasnie jest w tej piatce❤
brenya77, Bea77_2, Lukrecja, Mimila lubią tę wiadomość
Rocznik 1973,AMH 0.47,slabe nasienie
Starania na powaznie od 2012
2014 ciaza (poronienie )
2014 IUI (3 razy)
2014 IVF
2015 IVF (ciaza ,bez serduszka)
2015 IVF
2016 ciaza naturalna- blizniacza, 1 serduszko (coreczka 2017) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bea wlasnie doczytalam.
Wszystko juz zostalo napisane wiec juz nie bede smecic i złorzeczyc.
5 to dalej duzo. Nigdy nie mialas transferu. Trzymajmy kciuki by tym razem do niego doszło i sie udało. Nie masz PGS wiec moze dojdziesz dalej tym razem.
Trzymam kciuki.Bea77_2, brenya77, Mimila, Dana721 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izunia37 wrote:@Novum nie ma nic na niedojrzale komorki?
Mają, i standardowo stosują. Np. przy mojej ostatniej stymulacji, jedna komórka właśnie zrobiła mi niespodziankę, bo opuszczałam klinikę myśląc, że jest jedna, a następnego dnia były już dwie po potraktowaniu jakimś medium dojrzewającym.
Bea, rozumiem Twoją wściekłość, i ochotę na płacz. Ale ja też myślę, że powinnaś dać szansę tym komórkom. 5 to nadal dużo, gdybym ja miała taki wynik to skakałabym do góry z radości. Tak naprawdę nie wiesz, może wśród nich jest Twoje dziecię? Za to trzymam kciuki!
Bea77_2, brenya77, sylwia80, Dana721, AniaT lubią tę wiadomość
starania od 4 lat, AMH 0,58, 41 lat
1 ivf - 1 zarodek, beta - 0
2 ivf - 2 zarodki, beta +, brak serduszka w 8 tyg.
3 ivf - brak zarodków
4 ivf - 2 zarodki, beta <1