IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBerbeć wrote:Robilan wszystko w poniedziałek.
Sikam jak szalona, nawet w nocy. Pobiore jeszcze furagine znowu. Yak tragicznie nie jest zeby miała karetka przyjechać.
Nałożyło Ci sie .. -
Ciasteczko77 wrote:A gdybyście miały kilka zarodków zamrożonych, oczywiście udało się i macie już jedno dziecko, potem załóżmy drugie .. a co z resztą zarodków byście zrobiły? Adopcja czy bierzecie wszystkie ? To też trudne - oddać do adopcji...
chociaż to bardzo piękne ale i trudne oddać...potem któregoś dnia zapuka do moich drzwi ?
czy kliniki w PL jakiś wywiad medyczny udostępniają biorcy, w sensie czy wie, że dawcy chorowali na x choroby?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 10:58
Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S -
Berbeć wrote:Lekarz od reki to mnie nie przyjmie , a na pogotowiu to mi.pewnie usg nie zrobia.
pogadaj z pielęgniarka , powiedz ze bardzo cie boli , ze ci zalezy ze sie stresujesz, ze nie masz jak do kliniki dojechać bo nie dasz rady i nawet jak ma duzo pacjentów powinien przyjąć , to tez ludzie. Zwaz sie i zobacz czy ci nie przybylo bo woda sie zatrzymuje w organizmie i sie przybiera szybko przy ewentualnej hiperce.38 lat, starania od 2013
2016 - amh 0.97, miesniaki , hashimoto
2017, 4x IUI nieudane, amh 0.76
2018, kumulacja komórek x2
2018.07, amh 1.13, wrzesien 1 ICSI -
nick nieaktualnyCiasteczko77 wrote:Czekaj - to może być ten pęcherz... może idź fo urologa albo chociaż zrób bad moczu ??
Nałożyło Ci sie .. -
nick nieaktualnyeM80 wrote:pogadaj z pielęgniarka , powiedz ze bardzo cie boli , ze ci zalezy ze sie stresujesz, ze nie masz jak do kliniki dojechać bo nie dasz rady i nawet jak ma duzo pacjentów powinien przyjąć , to tez ludzie. Zwaz sie i zobacz czy ci nie przybylo bo woda sie zatrzymuje w organizmie i sie przybiera szybko przy ewentualnej hiperce.
-
nick nieaktualnyeM80 wrote:pogadaj z pielęgniarka , powiedz ze bardzo cie boli , ze ci zalezy ze sie stresujesz, ze nie masz jak do kliniki dojechać bo nie dasz rady i nawet jak ma duzo pacjentów powinien przyjąć , to tez ludzie. Zwaz sie i zobacz czy ci nie przybylo bo woda sie zatrzymuje w organizmie i sie przybiera szybko przy ewentualnej hiperce.
-
Berbeć wrote:Lekarz od reki to mnie nie przyjmie , a na pogotowiu to mi.pewnie usg nie zrobia.
Napisałam do lekarza. Oddzwonil i kazał przyjechać do kliniki.
Podali kroplówki, zrobili dokładne usg. Wszystko było w porządku i wypuścili mnie do domu. Nie chcieli pieniędzy.
Może napisz lub zadzwoń?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
nick nieaktualnyNiezapominajka5 wrote:Po drugiej punkcji bardzo źle się czułam. Wymiotowałam niemiłosiernie.
Napisałam do lekarza. Oddzwonil i kazał przyjechać do kliniki.
Podali kroplówki, zrobili dokładne usg. Wszystko było w porządku i wypuścili mnie do domu. Nie chcieli pieniędzy.
Może napisz lub zadzwoń?' kurwa tyle pieniędzy i.kontroli za darmo.nie chca zrobić.
-
Bea77_2 wrote:
Ktoś może powiedzieć... to jest moja decyzja i męża i mam gdzieś co inni powiedzą. Tylko, że to też jest moim zdaniem tylko teoria, bo jednak wiele osób "rusza" i to bardzo opinia innych, do tego stopnia, że są kłótnie o to na forach, kasowane konta, powroty, albo nie. Sama raz skasowałam konto, a potem wróciłam. A to dlatego, że jednak większości z nas to nie jest obojętne co inni powiedzą. I jesteśmy wrażliwe na krytykę.
Nie jestesmy obojetni masz racje, ja mam o tyle "lepiej" ze nie mieszkam w PL i nie planuje, tu nikogo nie obchodzi moje zycie , czy ja mam dzieci czy nie mam, bialy czarny czy chinczyk, szczerze myslalam ze przestala mnie obchodzic opinia innych , a mimo wszystko wypowiedzi nt KD czy nawet samego in vitro niekiedy moga mnie "dotknac" , ale to nie moze wplywac na moje decyje , ktos cos rzuci zapomni na drugi dzien a dla mnie to bedzie rzutowalo na cale moje zycie ? ktore mam jedno , no nie moze tak byc.
Mimila, klamka lubią tę wiadomość
38 lat, starania od 2013
2016 - amh 0.97, miesniaki , hashimoto
2017, 4x IUI nieudane, amh 0.76
2018, kumulacja komórek x2
2018.07, amh 1.13, wrzesien 1 ICSI -
Ciasteczko77 wrote:To jest bez sensu - biorca kupuje „kota” w worku ? Zarodek obciążony chorobami rodziców o których nawet nie wie ? Nie rozumiem - to jakie informacje dostaje biorca ?
Za granicą też tak jest??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 14:51
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
Berbeć wrote:Ja pierdole ja to mam zawsze jakies przeboje. Ile czasu można brac furagine ? Dzisiaj i jutro pobiore, bo.i.tak juz dzis moczu nie mogę oddac, bo nie jest z nocy, i jak do poniedziałku nie przejdzie to pojde. Czy robic dzis bez wzgledu na to czy z nocy czy nie ?
Berbeć lubi tę wiadomość
Jeden jajnik od 2001
VI 2013 AMH 0.21 (7dc); VIII 2013 AMH 0.45 (3dc)
IX 2013 IMSI: 4A&4B
XII 2013 - II 2014 kolekcja oocytów - IMSI: 2x4B
II 2015 synek - "wpadka" urlopowa
II 2018 kriotransfer - 2cc - ciąża biochemiczna
V 2018 mezoterapia -
Ciasteczko77 wrote:To jest bez sensu - biorca kupuje „kota” w worku ? Zarodek obciążony chorobami rodziców o których nawet nie wie ? Nie rozumiem - to jakie informacje dostaje biorca ?
Za granicą też tak jest??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 11:49
Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S -
nick nieaktualny
-
Za granicą też tak jest??Mimila, ja_tu_tylko_na_momencik, sylwia80, Alberta, Mika10 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny