IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinka.82 wrote:Proponuje aby ten, ktorego temat KD lub AZ nie dotyczy, nie wypowiadal sie na ten temat. Takimi wypowiedziami naprawde mozesz kogos skrzywdzic.
Nie rozumiem dlaczego nie jest zbierany i przekazywany wywiad medyczny - to jest podstawa.. i to jest nieuczciwe względem biorcy .. co innego jak masz zdrowe komórki / zarodki od zdrowych, płodnych osób.. Ok ...
ale od osób leczonych już nawet istnieje obciążenie chorobami autoimmun. (sporo kobiet podchodzacych do IVF ma np hashimoto). -
Blastka wrote:Magnetyczne sortowanie plemników przed zabiegiem in vitro. Kosztuje kupę kasy bo 1500 zł ale jest polecane przy złej fragmetacji i jakości plemników.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyscania wrote:Jeśli podejrzewasz zapalenie dróg moczowych to nie ma znaczenia, że nie masz porannego moczu. Jeśli są bakterie to wyjdą o każdej porze dnia.
-
Ja tu sie martwie czy nie za dużo a wlasnie lekarka mi napisala smsa, ze widziala moje wyniki i juz dzis mam zwiększyć estriadol do 2x3 dziennie czyli juz dzis 2 na noc. Narazie nie wiem czemu ale slucham sie totalnie! Jutro mam wizyte to sie czegos dowiem.
Nie rozmawiałyśmy jeszcze o becie ale zakładam, ze bedzie chciala sprawdzac przy drugiej weryfikacji czyli we wtorek( to bedzie 5dpt), ja bym wolala poczekać do 3 weryfikacji czyli piątku czyli 9 dpt... Zobacze po jutrzejszej wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 22:39
-
4me wrote:Ja tu sie martwie czy nie za dużo a wlasnie lekarka mi napisala smsa, ze widziala moje wyniki i juz dzis mam zwiększyć estriadol do 2x3 dziennie czyli juz dzis 2 dziennie. Narazie nie wiem czemu ale slucham sie totalnie! Jutro mam wizyte to sie czegos dowiem.
Nie rozmawiałyśmy jeszcze o becie ale zakładam, ze bedzie chciala sprawdzac przy drugiej weryfikacji czyli we wtorek( to bedzie 5dpt), ja bym wolala poczekać do 3 weryfikacji czyli piątku czyli 9 dpt... Zobacze po jutrzejszej wizycie.
Ja ciagne 1x estrofem. Mam nadzieję,że wystarczy;)
Koniecznie daj znać jak po wizycie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 20:29
4me lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Klamka,mam dla Ciebie piękne imię greckie,starożytne,Danai (Danae),oczywiście pisane przez delta.Tak się nazywa jedna z moich greckich siostrzenic I muszę przyznać,że to imię zawsze robilo furorę I w Grecji i za granicą. W Grecji jest rzadkie. Była to córka Akryza,króla Argos u Eurydyki. Daphne ja miałam na liście imion mojej córki,bo moje siostrzenica Greczynki mi pomagały wybierać Ale uznałam,że w Polsce nie będzie brzmieć ładnie. Miałam też Koralija Ale uznałam,że w Polsce wykdzie z tego Karolina lub Koralik. Ostatecznie moja córka nazywa się też pięknie,Dalia. Bardzo chciałam jej dac greckie imię przez mogą miłość do Grecji Ale nie znalazłam takiego,które brzmialoby ładnie u nas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 21:30
Magdala, klamka, Skittles lubią tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
klamka wrote:Tata Grek, zrobimy greckie pranie mozgu, i bedzie 75% greckie (a jesli tata ochrzci, to juz bedzie bezsprzecznie 75% grek/czynka, hehehehe). 25% pozostawiam na powiew polskiej slowianskosci (tak to sie mowi?) w postaci milosci do ogorkow, zupy grzybowej i kapusty z grochem. I jezyka polskiego, ktory jest na tyle skomplikowany, ze warty znajomosci
klamka lubi tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
Powiem Wam,że ja bym z wielką chęcią chciała dzieciątko z greckich genów,po prostu Grecja jest moja milością i smieje smieje się;ze w poprzednim życiu byłam Greczynka.
klamka, Skittles lubią tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb