IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, nie było mnie wróciłam właśnie z tygodniowego urlopu (ależ pięknie było i słonecznie!) , i znów Was czytam Mimila Ty nie jesteś najstarsza! bo ja jestem, rocznik 69. 48 lat. Z tego co czytam to robisz in vitro na swoich jajeczkach, w Invikcie? Ja podchodzę w Invimedzie i robią tylko do 43, z automatu zaproponowali mi dawczynie.. Ja się już z tą myślą pogodziłam raczej i boję się że jakbym próbowała na swoich to by mnie 50 zastała nadal bez dziecka bo by to trwało..
Bea mój partner jest z Twojego rocznika, lutyBea77, Lukrecja, Kitty.Noir, Magdala, Dana72173 lubią tę wiadomość
-
Przeczytałam, Niezapominajko strasznie mi przykro, jesteś jeszcze młoda też myślę że powinnaś trochę odpocząć.
Ja też mam arytmie, ale ja mam od jakichś 5 lat, przyczyna nieznana, i nieprawidłowe ekg, badania wychodzą dobrze. Podobno w ciąży może się nasilic.Dana72173 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny za radą Bea77 kupiłam coq10 - Ubichinol w dawce 100mg - powiedzcie mi proszę czy wiadomo po jakim czasie stosowania powinien on wpłynąć na jakość komórek? Oraz jaką dzienna dawkę przyjmować, żeby jak najszybciej zadziałał?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 11:58
Dana72173 lubi tę wiadomość
-
Kitty.Noir wrote:ubichinol mówicie...hm, rozważam, i tak kurna biorę tego tyle, że jeden więcej suplement nie robi mi różnicy....
Dana72173, Magdala lubią tę wiadomość
Rocznik ''86/ POF/ [*] 8tc XII 2017
VII 2017 - AMH <0.01, FSH 96 -> mezoterapia jajników IX 2017
MTHFR: C6777 homozygota CC, A1298C homozygota AA, niedobór białka S -
Ja bralam 600 mg na dzien,moja mama ma niedoczynnosc serca i jej lekarka kazala brac 200 mg,ale czytalam ze dziewczyny starajace sie biora do 600 mg,wiec ja tyle bralam przez 3 lata,czasem mi sie skonczyly to moze bylam z tydzien bez. Wiem ze jest drogi. Zaczyna dzialac po 3 miesiacach.
Magdala, Bea77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Grosiaa wrote:Dziewczyny za radą Bea77 kupiłam coq10 - Ubichinol w dawce 100mg - powiedzcie mi proszę czy wiadomo po jakim czasie stosowania powinien on wpłynąć na jakość komórek? Oraz jaką dzienna dawkę przyjmować, żeby jak najszybciej zadziałał?
Trzy miesiace.
200mg to moim zdaniem minimum.
Sama biore 600mg.
Z tym, ze ja biore ubichinon, ktory jest tanszy, a znalazlam informacje, ze organizm z latwoscia przerabia go sobie na latwoprzyswajalny ubichinol. Inaczej, przy takich dawkach poszlabym z torbami.
Grosiaa dorzuc sobie jeszcze wit d i kwasy omega 3.Dana72173, Bea77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
kayama wrote:Hej, nie było mnie wróciłam właśnie z tygodniowego urlopu (ależ pięknie było i słonecznie!) , i znów Was czytam Mimila Ty nie jesteś najstarsza! bo ja jestem, rocznik 69. 48 lat. Z tego co czytam to robisz in vitro na swoich jajeczkach, w Invikcie? Ja podchodzę w Invimedzie i robią tylko do 43, z automatu zaproponowali mi dawczynie.. Ja się już z tą myślą pogodziłam raczej i boję się że jakbym próbowała na swoich to by mnie 50 zastała nadal bez dziecka bo by to trwało..
Bea mój partner jest z Twojego rocznika, lutyDana72173 lubi tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
Grosiaa wrote:Magdala wielkie dzięki Biore od 2 lat pregne plus + wit.d3 + dhea 100mg dziennie ( od miesiąca) no i teraz dorzucę coq10
Dana72173, Bea77 lubią tę wiadomość
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
Mimila wrote:Hej,no to mnie zaskoczylas!Tak,ja na swoich probuje ciagle,bo mąż sie na kd ani na az nie zgodzi w zyciu. W Invicta to jq chcę robic tylko mezoterapie,a ivf w Krakowie u mojego lekarza. Ta mezoterapia to moze tez szansa dla Ciebie...Poczytaj o tym.A Ty masz jeszcze owulacje i miesiaczke?Jakie masz amh?
My myślimy o ewentualnie o AZ, a tak niezależnie od wszystkiego pod koniec roku już bedziemy się mogli zgłosić do OA, co tez zamierzamy zrobić...Dana72173, Magdala lubią tę wiadomość
2020
2023 -
A tak apropos Q10 ja biorę od miesiąca, zdaje się że 200 mg, jednoczesnie zaczełam też jeździć na rowerku stacjonarnym (5 razy w tygodniu) i w końcu mąż tak do mnie gada- "ale Ty ostatnio pięknie wyglądasz, normalni odmłodniałaś od tego rowerka" sama tez zauwazyłam, że skóre mam cały czas jak przu owolacji... tylko że ja mysle że to ten Q10... bo zrywów rowerkowych miałam wiele i bez takich efektów...
Grosiaa, Dana72173, Magdala lubią tę wiadomość
2020
2023 -
Mimila wrote:Hej,no to mnie zaskoczylas!Tak,ja na swoich probuje ciagle,bo mąż sie na kd ani na az nie zgodzi w zyciu. W Invicta to jq chcę robic tylko mezoterapie,a ivf w Krakowie u mojego lekarza. Ta mezoterapia to moze tez szansa dla Ciebie...Poczytaj o tym.A Ty masz jeszcze owulacje i miesiaczke?Jakie masz amh?
Twoj tez sie na nic nie zgadza?
Moj tez powiedzial, ze zadna KD, AZ, adopcja, surogatki czy inne cuda. Albo nasze dziecko albo mam sobie szukac innego partneraStarania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
nick nieaktualnyDana72173 wrote:Ja bralam 600 mg na dzien,moja mama ma niedoczynnosc serca i jej lekarka kazala brac 200 mg,ale czytalam ze dziewczyny starajace sie biora do 600 mg,wiec ja tyle bralam przez 3 lata,czasem mi sie skonczyly to moze bylam z tydzien bez. Wiem ze jest drogi. Zaczyna dzialac po 3 miesiacach.
Dana72173, Magdala lubią tę wiadomość