X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

inofolic

Oceń ten wątek:
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wrote:
    Noemi, jakby co to nie przepadłam;-) nadrabiam i już Ci piszę o moich sznaucerkach :-)
    Matka i córka, matka ma 2,5 roku a córka 10 miesięcy. Uwielbiają siebie nawzajem a my się nad życie kochamy :-) Są po prostu mega :-) na pewno tak jak Twoja :-), jedna ze szczeniąt naszych też była Daisy :-)

A co do inofolicu to żyję nadzieją, dziś 36 dc a ja nadal nie mam @! jutro testuję :-) mam nadzieję, że inofolic zdziałał cuda!

Ale super :) my naszą też chcemy dopuścić i zostawić jedno :)
    napisz co z testowaniem?

miluszka lubi tę wiadomość

neomi34
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurcze, beta <0,1 :-(
    zrobiłam jeszcze progesteron ale w laboratorium się zakręciły i zrobiły mi wynik na prolaktynę. dziś zadzwoniłam, kazały przyjść jutro i powtórzą. jestem ciekawa czy owulacja w ogóle była, eh. a @ jak nie było tak nie ma. jedyne co, to łudzę się że mogła być później i może dlatego z bety nic nie wyszło... ale to wiedzie, nadzieja matką głupich, jak to mówią. jutro zobaczymy co wyjdzie z progesteronem.
    dziś już mi lepiej ale jak wczoraj zobaczyłam wynik to pierwszy raz byłam tak załamana. Nawet Mój po raz pierwszy powiedział, że szkoda bo miał nadzieję że się udało i że to już ;-)

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To przykro mi ale może jeszcze nie wszystko stracone :( mój tez tak ostatnio mówił:) a jak tam Twoje dziewczyny?

neomi34
  • lenka83 Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja od jutra zaczynam brać inofolic 3xdziennie bo 2 x to chyba za mało

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz słysze żeby brać inofolic 3x1.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też

neomi34
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a leżą właśnie pod kołdrą zmarzluchy bo deszcz padał i zmokły na ostatnim sikańcu na dworze ;-)

ja też pierwsze słyszę że 3x1

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2015, 03:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja mam takie pytanko. Czy u ktorejs z was mimo testow owulacyjnych negatywnych, owulacja miala miejsce??? Zastanawia mnie w ilu procentach daja one wynik prawidlowy???

• neomi34 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja o tym słyszałam u kilku dziewczyn z forum, że tak się działo

neomi34
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wrote:
    a leżą właśnie pod kołdrą zmarzluchy bo deszcz padał i zmokły na ostatnim sikańcu na dworze ;-)

ja też pierwsze słyszę że 3x1

No tak moja też jest takim zmarźluchem, a dziś dostała cieczki i jak to ona źle się czuje :( i teraz podjęcie decyzji czy dopuszczamy czy nie, choć jeszcze nie mam kandydata :(

neomi34
  • zoniaa Debiutantka

Wysłany: 10 lipca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mi moja ginekolog poleciła inofolic, mówiąc, że niektórym kobietom pomaga przy policystycznych jajnikach i żebym spróbowała najpierw z tym zanim zaczniemy jakąś poważniejszą kurację. Powiedziała tylko, że ważne jest żeby brać 2xdziennie przez 3 miesiące. Przyznam, że byłam zła, bo dosyć drogo wychodziło to cholerstwo, a w dodatku pierwszy cykl przy braniu inofolicu miałam bezowulacyjny. Cały jednak czas czułam, że jajniki jakoś tak intensywnie "pracują". Po trzech miesiącach, przy czwartym cyklu zaszłam w ciążę. Nie wiem czy to inofolic, ale nic innego nie brałam, więc może jednak? Chodzi chyba jednak o trochę cierpliwości i konsekwencji, bo takie rzeczy nie działają "od ręki". Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki, na pewno się uda!

• Demeter Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miluszka strasznie mi przykro ale jeszcze jest nadzieja dopóki małpa nie przyszła.

Zoniaa gratuluję, może faktycznie inofolic zadziałał. Ja z nim skończyłam przygodę, wolę od niego ziółka. Każda z nas ''ratuje'' się jak może, jedna bierze to, druga tamto. Mam tylko nadzieję, że efekt u każdej z nas będzie Owocny:)
    A mnie jajniki zaczęły boleć, mam nadzieję że owulka się zbliża:)

neomi34, miluszka lubią tę wiadomość

Demeter
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam słychać? jakaś tu cisza zapanowała :(

neomi34
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 41 dc a @ nadal nie ma, za to wczoraj pojawiły się upławy :-(
    Noemi, my naszą dopuściliśmy w tamtym roku dokładnie między 13-15 lipca :-) a teraz obie są już wysterylizowane, powiem Ci ta ciąża, poród i opieka nad szczeniaczkami to niezapomniane przeżycie :-)

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojoj a ile Ty masz dniowe cykle?
    no my właśnie się zastanawiamy bo teraz ma tą cieczkę i zobaczymy :) ale nie chciałabym jej steryliozwać :)

neomi34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a gdzie zamawiacie w necie?
    Bo wolałabym coś sprawdzonego niż zamawiać i płacić 'w ciemno'...

• urocza Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apteka gemini, dobra cena i szybka sprawdzona dostawa

3jvzi09kqvn0mrn0.png
  • neomi34 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a po ile?

neomi34
  • urocza Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28,39 za opakowanie 20 saszetek

3jvzi09kqvn0mrn0.png
  • lenka83 Koleżanka

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apteka melisa w Warszawie tez ma dobrą cene na inofolic

‹‹ 121 122 123 124 125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ