inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki A ja wam powiem ze wczoraj miala przyjsc wredota @ ale jak do tej pory jej nie ma, ale za to zrobilam sobie test owulacyjny i takie mocniasne dwie krechule ze teraz sama nie wiem , czy to nie dziwne ze w dniu spodziewanej @ wystepuje owulka?? Co wy o tym sadziecie??
-
Neomi34 nie chce zapeszac jeszcze ... Poczekam kilka dni i zobacze czy @ przyjdzie ... juz tyle testow zrobilam ze a zal patrzec ... Teraz zostawie to naturze i temu na gorze
Piekna i mloda czytalam gdzies ze testy owulacyjne moga w terminie @ pokazac rowniez ciaze i stad te dwie kreski chyba ze masz meeeeega dlugasny cykl ale w to nie wierze zbytnio wiec albo test Cie w konia robi albo fasolinka juz kielkuje )))) i tego Ci zycze :*
Lenka83 nie zalamuj sie ... Podam Ci pocieszajacy przyklad moja przyjaciolka dluuugo starala sie o drugie dziecko az w koncu udalo sie ale ciaza obumarla w drugim trymestrze i musiala urodzic martwe dziecko i pochowac ... Po tej traumie zalamala sie ... Ale ze to silna dziewczyna zaczela zazywac inofolik jeden miesiac zanim @ jej powrocila po porodzie i kontynuowala drugi miesiac w swoje dni plodne byla akurat na moim panienskim i okazalo sie ze na nim wyluzowala i zaszla w ciaze z blizniakami i odpukac na razie jest wszystko dobrze ))) wyluzowala potanczyla napila sie i sie udalo bez wspomagaczy oprocz inofoliku a wczesniej byla nafaszerowana lekami zastrzykami itp cuda sie zdarzaja )) wystarczy wierzyc to dzieki niej wlasnie biore inofolikneomi34 lubi tę wiadomość
Bo to co wspiera nas przez szereg trudnosci to nadzieja i wiara ze i dla nas jest to niebo -
Ja też tak robię, choć potem przychodzi @ i czar pryska :(no ale cóż zrobić.
A co do zapominaniu to dużo osób tak mówi, upić się do nieprzytomności i poszaleć, moja sąsiadka tak dwa raz zaszła, szwagierka raz i o innych przykładach słyszałamneomi34 -
Neomi34 no tak to jest glowa do gory mysle ze i nam wszystkim sie uda to tylko kwestia czasu widocznie teraz to nie jest dobry moment ... Nic nie dzieje sie bez przyczyny ...Bo to co wspiera nas przez szereg trudnosci to nadzieja i wiara ze i dla nas jest to niebo
-
Ja jezeli sie okaze ze @ przyjdzie jednak to chce mojemu kupic fertiman witaminki i ponoc na plemniki tez dzialaja ... Latwiej bedzie mi lykal tabletki niz proszki robil bo nigdy nie ma czasu oby ten zakup byl zbednyBo to co wspiera nas przez szereg trudnosci to nadzieja i wiara ze i dla nas jest to niebo
-
candela - gratulacje!!! heh, to prawda - fakt! tak to jest! jak odpuszczamy i psychicznie się luzujemy, to wtedy najczęściej się udaje
neomi34, pisz jak tam u Ciebie
P.S. Gdzie kupujecie Inofem, w jakiej aptece internetowej? Bo może znajdzie się jeszcze coś tańszego, niż mam ja (płacę 70 zł za 60 saszetek - już z przesyłką).
Ehhh, ale pogoda się popsuła... A lato już na półmetku . -
I ja się przyłaczam do amatorek Inofolicu :-)Na początku podchodziłam sceptycznie, alew może rzeczywiście pomoże :-)Piję już 2 miesiąc.
Miałam podejrzenie pco, ostatnio zrobiłam badania, wyszło, ze jedynie jajniki policystyczne, a nie zespół pcos. Działam od stycznia/lutego i na razie cisza. A Inofolic piję 2 razy dziennie po jednej saszetce. Mąż się tez przebadał i jest u niego ok.
2 lata byłam w ciązy, zaszłam naturalnie, niestety, w 21 tc synek umarł. Dlugo mi zajęło, że poczułam, że pragnę być w kolejnej ciązy, że bardzo chcę maluszka. Przeczytałm pierwsze 60 str forum...Pozdrawiam!
-
Kochane nie wytrzymalam i dzisiaj zrobilam test ... Wyszla blada druga kreska ale nie bylo to z porannego moczu ... Trzymajcie kciuki zeby za kilka dni byla mocniejsza )) moge w sumie powiedziec ze jestem w ciazy )) nie wierze w to jeszcze ... Troche podejrzewalam ))
Pierwsze objawy:
-Od tyg przed @ wstawalam w nocy siusiu bo myslalam ze pecherz mi eksploduje
-Mialam straszna ochote na seks tak mnie gilalo na dole
- i czulam tak jakbym znieczulenie miala na dole takie hmmm jak to opisac ciagniecie
- a reszta jak na @ bolace cutki ale takie biale jakby krostki sie na nich zrobily i wysypalo mnie na twarzy i plecach dosyc mocno
Innych rzeczy nie pamietam ... Trzymajcie kciuki ))
neomi34 lubi tę wiadomość
Bo to co wspiera nas przez szereg trudnosci to nadzieja i wiara ze i dla nas jest to niebo -
Super, gratuluję Blackangel, blada to blada, dwie kreski = ciąża
Przypomina mi się jak ja robiłam swój teścior wieczorem i była druga blada Potem aż spać w nocy nie mogłam z wrażenia, chyba do mnie to nie docierało .
Może ten miesiąc Inofolicu też pomógł A brałas jeszcze jakies suplementy, wspomagacze?
Ja właśnie wróciłam z apteki i kupiłam kolejne op. Inofolicu. Wspomagam się dodatkowo Magvit b6 i zwykłym folikiem, wolę chuchać na zimne, bo przed tamtą ciążą nie brałam kwasu.
P.S. wysypka...? Ja tez miałam i koleżanka, okazało się potem, że to od testosteronu - płeć chłopiec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 14:10
-
Agnella Nie dziekuje )) oby bez problemow i zdrowo wszystko sie zakonczylo po 9 msc ))
Oprocz inofoliku nic innego nie zazywalam teraz tylko biore folik i po pracy jade po femidion 1 a za 2-3 tyg wizyta u lekarza w pn bede dzwonic i mam nadzieje ze bedzie oki
No to mnie pocieszylas bo babcia 87l mojego meza przepowiedziala nam ze same dziewuchy bedziemy mieli hehe to nie jest wysypka raczej syfki tak jak przed @ zawsze wychodza tylko nie w takich ilosciach hehe pamietaj tylko odstawic inofolik jak zajdziesz )) buziakiBo to co wspiera nas przez szereg trudnosci to nadzieja i wiara ze i dla nas jest to niebo