inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea, a brałas już kiedyś clo?
Ja pojadę po receptę na ten lek jutro, ale mam jakieś wahania, boję się że nie pomoże, że osłabi endometrium itp.
U mnie Inofolic pomógł w drugim cyklu picia, w sensie, że była owulacja z lewego jajnika, gdzie on najczęściej ma dużo pęcherzyków i rzadko owuluje.
A w tym cyklu zero owulacji, do tego plamienia przyszły jeszcze w trakcie brania duphka.
Także beznadziejnie to wygląda. Jutro mam mieć pełną @, dziś mam plamienie.
Małpakacpra, co u Ciebie? -
Na mnie Clo niestety nie zadziałało, nawet po włączeniu siofor 500
Obecny cykl pierwszy raz na inofolicu 2x1, mam nadzieje że ovu wreszcie była, bo był taki ból w tamtych dniach że szok.
A czy zadziała, mam nadzieję
Na każda z nas co innego zadziała, ale nie poddawajmy się i próbujmy wszystkiego! -
Trochę zawiedziona jestem, byłam u lekarki, miałam odebrać receptę na clostilbegyt, ale ona na to, że jednak kartę przejrzy...I tam, że sa owulacje, jajeczka i bardziej problem w plamieniach. Na razie mam się starać z monitorinigem, nie chce mi pchac na siłę clo, no i wtedy nie było męża, ale teraz na stałe będzie kiedy trzeba.
Sama nie wiem co myśleć, tylko te moje owulacje to sa póżno 20-30dc. Wtedy zaszłąm w cyklu z owu ok 22dc.
Mam dalej pić Inofolic, o gluocophage jej nie mówiłam, bo to do 2 gin.
-
Hej Dziewczyny...
Nie pisałam bo wyluzowywałam w tym cyklu nie było spiny ,sprawdzania ,sexu pod testy ,spontan na całego no może trochę oszukiwałam i raz czy dwa ovu test wykonałam;)
I miałam chwilę nadziei ,2 dni temu zobaczyłam cień 2 kreski ale następne 6 testów dały wynik negatywny...Jutro @ licze po cichu że nie przyjdzie choc brzuch boli mnie okropnie.
trzymajcie kciukasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:38
-
Małpakacpra, ja miałam wyluzować...Ale jak głupia ciągle o tym myślę i zaglądam na forum...Nawet jak wstaję rano to moje myśli wokół starań...
Trzymam kciuki, aby wredna krwawica nie przyszła, a były dwie kreski.
Ja mam dopiero 5dc, do owulacji długo jeszcze, bo mam późne.
Jak tu wyluzować? Póki co staram się w ksiązki uciekać.
-
daktylek wrote:pytałam już w wątku o pco ale zapytam i tutaj - czy jest sens łączyć Metforminę z inofoliciem lub inofemem?
Daktylek ją łączyłam metformax i inofolic i nomen omen chyba pomogło bo po 2 MC zaszlam w ciążę. Mój lekarz twierdzi że oba specyfiki razem działaj lepiej i bardziej pobudzają jajnikiMisia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Agnella wrote:Ja dziś mam @, recepta na clo do odebrania.
A u Ciebie Maryf, w sensie, ze dostałaś okres nie podziałało???
W którym dc jesteś i bez clo?
Na mnie clo niestety nie podziałało, miałam co miesięczne monitoringi i nic
okres był zawsze. Clo nie biorę juz od 7-8 cykli starań, ale staram się walczyć innymi sposobami siofor, inofolic
Wczoraj miałam dostać @, jeszcze nie ma, dufaston ostatni wzięłam w sobotę wieczorem, zobaczymy, czekamy.
A co u Ciebie? -
Ja brałam Clo, pabi-dexamethason,i dużo więcej moja tarczyca po tym wszystkim zaczęła wariować strasznie zaczęły wypadać mi włosy a już nie mowie o nadmiernym owłosieniu wszędzie... owulacje były raz nawet dojrzewało kilka pęcherzyków naraz . 5 lat i nic a mój organizm zniszczony
-
Agnella u mnie już też lipa, niestety dziś dostałam @, a od niepamiętnych czasów miałam owulacje
Ale nie poddaje się, będę dalej walczyć z inofolic i siofor! Przecież musi być dla Nas jakaś szansa, nadzieja!
Monimoni u mnie clo nie zdało rezultatu, 6 cykli bez owocnych
U mnie tak samo jak u Ciebie, włosy wypadają i owłosienie...masakra jakaś!
-
Dziś przyszła paczka z apteki melissa z moim Inofoliciem. Dostałam znowu próbki Inofemu. Ale propaganda na Inofolic tam jest. Dostałam kartonik z info - po co przepłacać skoro to ten sam skład w obu preparatach,a cana Inofemu duża mniejsza. I chyba tak zrobię, przerzucę się na Inofem, ponieważ dużo taniej wychodzi.
Lenka, a jakie leki bierzesz? Pijesz do tego Inofolik/Inofem?
U mnie też ich trochę jest.
Najgorzej, że w niedzielę monit, a ja wiem, że będzie bez owu, nie mam jeszcze śluzu płodnego, to tylko mój mega dół się poszerzy. Szkoda, że babka nie dła od razu clo.
-
ja pije inofolic od marca czy kwietnia jakoś tam 2 razy dziennie ale ostatnio byłam u mojego ginekologa i powiedział że inofem jest tańszy i że to samo .Mam wrażenie że zmarnowałam kawałek czasu bo sam infolic nic nie dał a teraz zaczęłam clo i luttagen i dół też jest a nawet wykop ) ileż można masakra jakaś zastanawiam się nad inseminacja w listopadzie co bedzie to będzie jutro będę dzwonic i umawiać się na wizyte zobaczę co powiedzą
Agnella lubi tę wiadomość