inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnella wrote:Mnie też włosy lecą, myślałam, że Glucophage zniweluje ten problem.
Widocznie musi minąc trochę czasu.
Ja w tym cyklu dalej: Glucophage, Inofolic i magnez B6. Liczę na cud.
Na pewno nam się uda!!!
Agnella mi strasznie wypadaly włosy to dermatolog kazala mi brac cynk w tabletkach i mi pomógł więc może warto spróbować.Agnella lubi tę wiadomość
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
maryf20 wrote:Agnella u mnie już też lipa, niestety dziś dostałam @, a od niepamiętnych czasów miałam owulacje
Ale nie poddaje się, będę dalej walczyć z inofolic i siofor! Przecież musi być dla Nas jakaś szansa, nadzieja!
Monimoni u mnie clo nie zdało rezultatu, 6 cykli bez owocnych
U mnie tak samo jak u Ciebie, włosy wypadają i owłosienie...masakra jakaś!
u mnie problem z włosami juz zalatwiony mam duzo baby hair.i juz tak nie wypadaja . a z owłosieniem mam bardzo duzy problem brzuch , wąsy na piersiach palce, masakra i na brodzie -
Misia, dzięki, mam w domu cynk, od dziś wezmę.
Monimoni, czym zahamowałaś wypad włosów???
U mnie też mnóstwo baby hair, odrastają, ale strasznie lecą. Już nie mam pomysłów co tu jeszcze stosować.
Ja jedynie na kolanach mam ciemniejsze włoski. Muszę co parę dni potraktowac je żyletką.
Dużo dziewczyn ma problem z owłosieniem. Dziewczyna mojego brata ma również wąsik(najlepiej do kosmetyczki na wosk iść), na palcach, lędźwiach....dużo moich koleżanek również. Czasami taka uroda, czasami te nieszczęsne pco.
Misia15, maryf20 lubią tę wiadomość
-
Agnella wrote:Misia, dzięki, mam w domu cynk, od dziś wezmę.
Monimoni, czym zahamowałaś wypad włosów???
U mnie też mnóstwo baby hair, odrastają, ale strasznie lecą. Już nie mam pomysłów co tu jeszcze stosować.
Ja jedynie na kolanach mam ciemniejsze włoski. Muszę co parę dni potraktowac je żyletką.
Dużo dziewczyn ma problem z owłosieniem. Dziewczyna mojego brata ma również wąsik(najlepiej do kosmetyczki na wosk iść), na palcach, lędźwiach....dużo moich koleżanek również. Czasami taka uroda, czasami te nieszczęsne pco. -
Hej Dziewczyny, mi tez strasznie wypadają włosy, nigdy w życiu tak nie miałam. Wyniki tarczycy i inne mam dobre.Włosów najwięcej wypada mi przy myciu i suszeniu, to jest jakiś dramat:( zaczęłam brać bioteball, codzinnie w pracy piję skrzyp polny, staram sie tez pokrzywę. Bardzo jestem tym problemem przygnębiona bo włosów mam coraz mniej, a i tak ich nie było zbyt dużo
-
Ja właśnie wczoraj kupiłam ten żel Biovaxu, do tego szampon do farbowanych, jakoś intuicja mi podpowiedziała, a tu jeszcze post od Ciebie...Ostatnio polubiłam produkty Biovax.
Jak myję tym do farbowanych i efekt chcoiaż taki - mniej przy myciu leci.
Szampon(z tej samej serii co żel) na wypadanie muszę jeszcze tylko dokupić.
Ja skrzyp już od miesiąca piję i nic to nie daje, Biotebal 3 miesiąc i też zero efektów.
Podobno dobrze działają na włosy witaminy dla mam, ja jutro jakieś zakupię.
Dziewczyny przy piciu czy braniu skrzypu/pokrzywy mogą być wypłukiwane witaminy B i magnez, więc lepiej uzupełniać.
Teraz też jesień, to dlatego sie potęguje...
-
Kochane ja również zamawiam w melissie i od tego cylku zmieniłam inofolic na inofem, połowe tańszy a ten sam skład.
Mam nadzieję że Nasze starania wreszcie zaowocują! Życzę tego Wam i sobie! -
Ja jutro będę robiłą zamówienie w melissce na Inofem.
Byłam w 14dc u swojej lekarki, owu ani widu ani słychu.
Biore poprawkę, często ją mam po 20dc, a czasami nawet 40dc:( Tyle czekania, wizytą się jednak zdołowałam.
Wszystkie się doczekamy dzieckamy dziecka. Nie ma innej opcji.
Wczoraj dowiedziałam się, że moja koleżanka jest w ciązy, a nie dawali jej szansy, najmocniejsza postać endometriozy, wygasająca rezerwa...a udało się
Takie historie są krzepiące.
daktylek, maryf20 lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem jak w ogóle się dodaje do przyjaciółek. Właśnie...jak to się robi, bo jetsem zielona?
Mogę maila e-maila podać, [email protected]
-
Myślicie, że inofolic może zadziałać dopiero po ponad roku??
Zaczęłam go pić w sierpniu zeszłego roku. Dzięki niemu schudłam z 52 do 48 kg ale ani okresu ani owulacji nie było. Mimo to pije go do teraz. Ostatnio miałam przerwę w braniu wszelkich leków i nagle w październiku dostałam naturalnie miesiączkę po 33 dniach, teraz mam 22 dzień cyklu a od 11 do 14 dnia kuły mnie jajniki. Może robię sobie niepotrzebnie nadzieję, że coś się ruszyło... -
Witam dziewczyny, staramy się z mężem dopiero 3 miesiące albo może już.Mam PCOS dowiedziałam się miesiąc temu. Od 24 dni piję inofolic, mogę napisać tyle że czułam wyraźnie, że jajniki pracują. W przyszłym tygodniu teoretycznie powinnam dostać @. Nie nastawiam się bo okres to mi się sporo spóźniał, ostatnio to w ogóle tylko plamienia miałam.