inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane mi mój gin zalecił 1 saszetkę.
Popijam już 2 tydzień.
Jestem w 7 dc i mam dziwne wrażenie,że "czuję pracę jajników"?
Nie jest to ból tylko takie dziwne odczucie.
Któraś z Was tak miała? -
Doris-83 wrote:Kochane mi mój gin zalecił 1 saszetkę.
Popijam już 2 tydzień.
Jestem w 7 dc i mam dziwne wrażenie,że "czuję pracę jajników"?
Nie jest to ból tylko takie dziwne odczucie.
Któraś z Was tak miała?
Mam również nadzieję, że inofolic pomoże mi szybciej zajść w ciążę -
Dziś kończę siódme opakowanie Inofolicu biorę 2x1 saszetkę. Dziś również testowałam - wynik pozytywny, jutro beta.
W tym cyklu miałam robioną IUI i chyba się udało za pierwszym podjeściem, myślę, że to duża zasługa inofloicu.Qrczak, AGA 30, anna83_83, chmurreczkaa, aja, Anna255 lubią tę wiadomość
eeedith -
nick nieaktualnyeeedith wrote:Dziś kończę siódme opakowanie Inofolicu biorę 2x1 saszetkę. Dziś również testowałam - wynik pozytywny, jutro beta.
W tym cyklu miałam robioną IUI i chyba się udało za pierwszym podjeściem, myślę, że to duża zasługa inofloicu.
No to trzymam kciuki za piękną betę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMixa wrote:Hej dziewczyny, zaciekawił mnie Wasz wątek o inofoliku. Powiedzcie mi proszę na czym polega jego super działanie i czy można go brać bez konsultacji z lekarzem?
Mi lekarka poleciła jego branie zamówiłam czekam aż przyjdzie i zaczynam pić
Moim zdaniem krótko mówiąc to bomba witaminowa dla kobiet strających się o dzidzię
Nie zaszkodzi a moze podbudować gospodarkę hormonalną Wada dość drogichmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMixa wrote:dzięki AGA za info, właśnie kończył mi się folik, to się przerzucę na to ;-)mam nadzieję,że w aptekach jest dostępy-czy tylko przez neta?
W aptekach jest dostępny Ale jest duża przebitka cen U mnie na paczce ok 20 zł drożej w aptece niż przez neta zamówiłam
Więc czasami warto zamówić sobie Ja zamówiłam 2 opakowania zawsze taniej na przesyłce -
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio 4 opakowania zamówilam chyba wiekszość z nas mimo brania onofolicku przyjmuje tez folik. Jedno drugiemu nie szkodzi wiec nie musisz odstawiac.
Wpływa na prace jajników, reguluje hormony i @.
Myśle, ze mozesz an własną reke ale ja przy staranich o dzidzie nie jestem zwolenniczka brania czegokolwiek na wlasna reke bez konsultacji z gin. Jedna piją jedna saszetke, inne dwie to wszystko zalezy od zalecen lekarza. i na każda działa inna dawka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny