inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:hej kobietki:) i jak tam weekendzik minął??? u mnie roboczo...
mam pytanko: czy branie Inofolicu może skrócić @????
kurczę bo po 1,5dnia i już tylko plamienie....
uhmmm...........
Mój weekendzik był bogaty w serduszkowanie:) ale niestety nic z tego nie będzie w tym cyklu bo byłam dzisiaj u gina i potwierdził że pęcherzyk nie pęka wiec do owulki nie doszło:( a co do inofolicu to mi ostatnio też się skróciła @ No może nie tak jak Tobie ale u mnie trwała 3 dni i nie tak obfita jak zawsze ( przeważnie miałam 5-6 dni i dość obfitą) -
nick nieaktualny
-
Atakasobiejedna mi gin mówił, żeby brać Inofolic x 2 do 15 dc a potem zmniejszyć do 1 saszetki. Pytałam, czy ma to jakieś znaczenie, skoro mam późne owulacje, ale powiedział, żeby się tym nie sugerować i nie martwić, bo Inofolic to wyreguluje. Kazał od 16 dc zmniejszyć dawkowanie i tak zrobiłam.
Malenq u mnie weekend był leniwy Ale nie narzekam
Wydaje mi się, że mi również @ trochę się skróciła. Jest też mniej obfita. Może to faktycznie zasługa Inofolicu -
Qrczak wrote:Atakasobiejedna mi gin mówił, żeby brać Inofolic x 2 do 15 dc a potem zmniejszyć do 1 saszetki. Pytałam, czy ma to jakieś znaczenie, skoro mam późne owulacje, ale powiedział, żeby się tym nie sugerować i nie martwić, bo Inofolic to wyreguluje. Kazał od 16 dc zmniejszyć dawkowanie i tak zrobiłam.
A w sumie skoro w srode ide do gina to sie dowiem czy byla juz owu czy nie, te 2 dni mi roznicy nie zrobia chyba -
u mnie długość miesiączki i ilość krwi miesiączkowej bez zmian, jedynie długość cyklu zaczęła się regulować
-
Qrczak wrote:Raczej nie powinny. A jak długie masz zwykle cykle?
Kiedys 28 dni, po torbieli ktora mi sie zrobila w sierpniu tamtego roku bardzo roznie, od 26 do 36 dni i dwoch poprzednich ginow nie widzilo w tym problemu... Teraz ide do trzeciego heh. -
nick nieaktualnyDziewczyny ,czy któraś z Was kupiła może inofolic w aptece internetowej w której jest możliwość zapłaty przez paypal? Ja owszem znalazłam takie apteki ale w nich cena opakowania to kwestia około 52-58 złotych.
Bardzo byłabym wdzięczna za cynk gdyby coś. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny