inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynesia wrote:ja teraz po 1 bo miałam cyste po 2 saszetkach , ponieważ zaczęłam brać od 13 czy 14 dnia cylku i jajniki zwariowały zatrzymała mi się miesiączka . Od nowego cylku lece 2 x 1
A ty na coś chorujesz bo nie wiem czy pisałaś bo starasz się już trzy lata ? -
Hej dziewczyny.
Ja właśnie zaczęłam swoją przygodę z Inofolic. Zapowiadał się cykl bezowulacyjny (PCO) i kupiłam to cuś i piję od 3 dni. W dniu, w którym zaczęłam pić śluz mi się zrobił ładny rozciągliwy i wygląda na to że właśnie owuluję. Nie wiem czy to zasługa Inofolic. Zobaczymy co będzie pod koniec cyklulenka123321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Dziewczyny, a czy to się pije cały cykl? Czy tylko do owulki? Sory że takie głupie pytania zadaję ale nie mogę nigdzie znaleźć info o tym jak najlepiej toto przyjmować
pije się codziennie przez cały cykl dawka jest ustalona po konsultacji z lekarzem
Każdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej. -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Dziewczyny, a czy to się pije cały cykl? Czy tylko do owulki? Sory że takie głupie pytania zadaję ale nie mogę nigdzie znaleźć info o tym jak najlepiej toto przyjmować
Pijesz bez przewy aż do dodatniego testuAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Uuuuuupssss.... Ja z lekarzem nie ustalałam nic Tak sobie zamiast kwasu foliowego zaczęłam brać
Musisz sprawdzić czy nie masz torbieli bo tak to nic cie nie da.Anuśka lubi tę wiadomość
Każdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej. -
Ja piję Inofolic 2x dziennie 4 od cykli, moje jajeczka rosną po nim piękne i okrągłe dzis potwierdzone - 9dc a pęcherzyk ma ponad 18 mm... nie mam pco, ale pęcherzyki wg usg jeszcze w marcu średnio rosły, co nie świadczyło o ich dobrej jakości ...
nesia, lenka123321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mychaa22 wrote:jak brałam 2 dni po 1 saszetce (1x1) to mogę od dziś zacząć 2x1? proszę o szybką odpowiedź to bym zdarzyła wypić dziś dwie
Oczywiście, że możesz
ginka mówiła, że leczniczy charakter uzyskać można przy 2x dziennym stosowaniu.Evell, Mychaa22 lubią tę wiadomość