X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

inofolic

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesia wrote:
    ja teraz po 1 bo miałam cyste po 2 saszetkach , ponieważ zaczęłam brać od 13 czy 14 dnia cylku i jajniki zwariowały zatrzymała mi się miesiączka . Od nowego cylku lece 2 x 1

A ty na coś chorujesz bo nie wiem czy pisałaś bo starasz się już trzy lata ?

• nesia Koleżanka

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    A ty na coś chorujesz bo nie wiem czy pisałaś bo starasz się już trzy lata ?

PCO :(

Każdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej.
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Ja właśnie zaczęłam swoją przygodę z Inofolic. Zapowiadał się cykl bezowulacyjny (PCO) i kupiłam to cuś i piję od 3 dni. W dniu, w którym zaczęłam pić śluz mi się zrobił ładny rozciągliwy i wygląda na to że właśnie owuluję. Nie wiem czy to zasługa Inofolic. Zobaczymy co będzie pod koniec cyklu :)

lenka123321 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie czy inofolic zawiera może jod bo na ulotce nic nie pisze hmm ?wie ktoś ??

• nesia Koleżanka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Mam pytanie czy inofolic zawiera może jod bo na ulotce nic nie pisze hmm ?wie ktoś ??

nie nie zawiera ")

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy to się pije cały cykl? Czy tylko do owulki? Sory że takie głupie pytania zadaję ale nie mogę nigdzie znaleźć info o tym jak najlepiej toto przyjmować :)

• nesia Koleżanka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dziewczyny, a czy to się pije cały cykl? Czy tylko do owulki? Sory że takie głupie pytania zadaję ale nie mogę nigdzie znaleźć info o tym jak najlepiej toto przyjmować :)

pije się codziennie przez cały cykl dawka jest ustalona po konsultacji z lekarzem :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesia wrote:
    pije się codziennie przez cały cykl dawka jest ustalona po konsultacji z lekarzem :)
    Uuuuuupssss.... Ja z lekarzem nie ustalałam nic :D Tak sobie zamiast kwasu foliowego zaczęłam brać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:

Pijesz bez przewy aż do dodatniego testu :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesia wrote:
    nie nie zawiera ")
    :*

nesia lubi tę wiadomość

• nesia Koleżanka

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Uuuuuupssss.... Ja z lekarzem nie ustalałam nic :D Tak sobie zamiast kwasu foliowego zaczęłam brać :)

Musisz sprawdzić czy nie masz torbieli bo tak to nic cie nie da.

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nesia wrote:
    Musisz sprawdzić czy nie masz torbieli bo tak to nic cie nie da.
    A to luzzz. Mam usg w każdym cyklu i nic torbielowatego nie ma. Ufff uspokoiłaś mnie. Dzięki :)

• mieśka84 Znajoma

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka Panie
    ja inofem piłam 3 miesiące, teraz kupiłam sam inozytol, i pije tak jakby dwie saszetki dziennie
    zobaczymy, wychodzi dużo taniej

PCO
    0176854cfe4dc3063e64c5997ba27637.png
    0039d04da9.png
    baby3.gif

• Mychaa22 Przyjaciółka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj zaczęłam pić inofolic. Mam 20 saszetek i dam znać jak je skończę.

• Enigma 34 Przyjaciółka

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piję Inofolic 2x dziennie 4 od cykli, moje jajeczka rosną po nim piękne i okrągłe :) dzis potwierdzone - 9dc a pęcherzyk ma ponad 18 mm... :) nie mam pco, ale pęcherzyki wg usg jeszcze w marcu średnio rosły, co nie świadczyło o ich dobrej jakości ... :)

nesia, lenka123321 lubią tę wiadomość

• Mychaa22 Przyjaciółka

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak brałam 2 dni po 1 saszetce (1x1) to mogę od dziś zacząć 2x1? proszę o szybką odpowiedź to bym zdarzyła wypić dziś dwie :)

• julita25 Ekspertka

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychaa22 wrote:
    jak brałam 2 dni po 1 saszetce (1x1) to mogę od dziś zacząć 2x1? proszę o szybką odpowiedź to bym zdarzyła wypić dziś dwie :)
    A pij to tylko suplement diety... Ja pije:)

Mychaa22 lubi tę wiadomość

860ix1hphkehqfnu.png
    qq87ej28nhnmcvys.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychaa22 wrote:

Ja bym na twoim miejscu piła 2x1 bo sama tak pije wtedy lepiej jajniki pracują ;)

• Enigma 34 Przyjaciółka

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychaa22 wrote:

Oczywiście, że możesz :)
    ginka mówiła, że leczniczy charakter uzyskać można przy 2x dziennym stosowaniu.

Evell, Mychaa22 lubią tę wiadomość

‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ