inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewa99 wrote:Cześć dziewczyny, jak bierzecie ten inofolic? gin palnął tylko, że saszetkę dziennie, a teraz siedzę i się zastanawiam - cały cykl? Od jakiegoś do jakiegoś dnia? Brać bez przerw itd?
miałam te same wątpliwości i dziewczyny na tym forum napisały że mam pić go nawet podczas @. czyli cały cykl... ja zaczęłam od wizyty u lekarza i to w sumie była końcówka cyklu...
Ewa99 lubi tę wiadomość
"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"
-
nick nieaktualny
-
Witam dziś mój 12 dc monitoring leki zadziałały pięknie 4 piękne pęcherzyki Graffa ogólnie jest ich aż 10 ale 6 z nich ma tylko po 10mm reszta jest okazała i piękna lekarz mówił ze któryś musi pęknąć . Jajnik lewy, który spał własnie się obudził zaczoł pracować,prawy zawsze jakoś po lekach dawał rade
pięknie może w tym cyklu ??
,, Cicha nadzieje " ( żadnych torbieli , żadnych cyst ?) w poniedziałek następna wizyta co i jak , no i oczywiście testy owu od 13 do 17 dnia cylku a luteina od 16 dnia cyklu
Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki :p
Inofolic 2x1
dexametazon 1x1 od 4 dc przez 5 dni
clostilberyt od 4 dc przez 5 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 17:57
Evell lubi tę wiadomość
Każdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej. -
nick nieaktualnyCześć
Mam do odsprzedania 2 opakowania Inofolicu. Ja niestety nie mogę go stosować, a kupiłam nie wiedząc o tym fakcie Mój e-mail: [email protected] -
nick nieaktualnyPera wrote:Gratuluję Magic!
Jeśli rzeczywiście picie inofolicu pomogło to i dla mnie nadzieja.
Piję trzeci cykl i czuję, że jajniki inaczej pracują. Tylko, że ja mam PCOS.
Chyba coś źle zrozumiałaś... Bo Magic tylko się przywitała ze staraczkami i przyszłymi mamami, a sama jeszcze czeka na efekt końcowy (jest dopiero co po owulce) -
Tak zgadza się czekam na efekty, choć mam do podleczenia prolaktynę jeszcze więc jeśli się uda to nie będzie tylko i wyłącznie sprawa inofolicu i polecam kupować na allegro, na allegro kupiłam za 38zł z przesyłką a w aptece 51 złLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy wiecie ale jest tańszy odpowiednik inofoliku - Inofem Jest to to samo (wiem to od lekarza który zajmuje się leczeniem niepłodności) i w dodatku inofem ma 30 saszetek w opakowaniu a inofolik bodajże 20 więc tańszy i więcej saszetek
To tak dla informacji -
Przestrzegam was dziewczyny byłam u lekarza i mówiłam mu ze kupuje na necie on się zapytał czy z allegro ja mówię że nie że z apteki internetowej sprawdzonej mówił coś ze na spotkaniu ginekologów jakiś jego kolega lekarz opowiadał o 2 przypadkach kobiet które kupiły z allegro od kogoś i się zatruły ,ponieważ lek był podrobiony. Więc uważajcieKażdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej.
-
nick nieaktualnya ja kochane pije inofolic juz 5 miesiac i wydaje mi sie ze on na mnie w ogole nie dziala (a mam PCO)... widocznie ten lek pomaga tylko niektorym, z mniejszymi problemami... chyba potrzeba mi mocniejszych lekow... mam jeszcze sporo opakowan, dopije do konca i juz wiecej raczej nie bede kupowac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 12:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzaczynam myslec, ze to byl po prostu chwyt reklamowy, jak juz wczesniej niektore dziewczyny pisaly... no ale ja mialam nadzieje i co - i nic... nie mowie, ze w ogole nie dziala, bo moze sa przypadki ze niektorym pomogl, ale na szersza skale, to slaby suplement... no niestety taka moja opinia po dluzszym uzytkowaniu...
Mimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna255 wrote:zaczynam myslec, ze to byl po prostu chwyt reklamowy, jak juz wczesniej niektore dziewczyny pisaly... no ale ja mialam nadzieje i co - i nic... nie mowie, ze w ogole nie dziala, bo moze sa przypadki ze niektorym pomogl, ale na szersza skale, to slaby suplement... no niestety taka moja opinia po dluzszym uzytkowaniu...
To chyba zależy od organizmu też,ile pijesz szaszetek dziennie ?on bardziej działą chyba na kobiety z stwierdzonym pcos.Może dać nawet efekty po 6 miesiącach picia nie trać nadzieji