inofolic,pomógł?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynieidealna wrote:Też myślałam ze nareperuje mi zdrowie, ale zamiast tego dostałam 44 dniowy cykl. (wczesniej 28)..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 18:46
-
ja piłam jeden cykl, według gina owu nie było i pewnie miał rację bo dziś przywitałam wcale nieproszonego małpiszona:( ale nie poddaje się jutro robię hormony i piję inofolic nadal, długości cyklu nie zmienił, może potrzeba czasu żeby pomógł.
-
Może już gdzieś o tym wspomniałam na forum, jeśli tak to najwyżej się powtórzę
Piłam Inofolic przez dwa cykle po dwie saszetki dziennie, bo w jednej saszetce jest za mało kwasu foliowego, więc gin. stwierdziła, że dwie nie zaszkodzą.
Do tego używałam podczas owulacji Conceine plus. Żel wspomagający żywotność plemników i stwarzający im lepsze środowisko do przeżycia.
Nie wiem czy akurat to pomogło, że jestem teraz w 7 tygodniu ciąży, ale również nie wykluczam tego.
Powodzenia dziewczyny
baba_Jagna lubi tę wiadomość
-
Agnes81 dajesz nadzieję, że i nam pomoże ten biały proszek, ja w tym cklu piję jedną saszetkę, w tamtym piłam dwie i nie wiem czy była to owu czy nie, jeśli była to bardzo szybko...
-
Pije inofolic od 16 dni i mam jedynie uczucie mokrego w pochwie. Sluz bez zmian. Jedynie jajniki czesciej kloja ... Moze to oznaka dojrzewajacych komorek jajowych? To bylby prezent na 2015Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMirabelka30 wrote:Hej Dziewczyny;) mogę się dołączyć? od tego cyklu mam zamiar zacząć brać inofolic, ale mam mieć też ocenę owulacji w tym miesiącu i nie wiem na jaki dzień zapisać się na wizytę. Niby owulacja zawsze była 16 dnia cyklu ( o ile była) , ale czy inofolic nie przyspiesza lub nie opóźnia owulacji? Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? I czy inofolik zaczyna brać się od 1 dnia cyklu czy od jakiegoś innego dnia?
-
nick nieaktualnymyssss wrote:Dziewczyny! Czy mogę brać Inofolic bądź Inofem podczas stymulacji z CLO ?? W tym cyklu brałam 1 tab dziennie ale bez efektów, teraz będę miała zwiększoną dawkę do 2 tab. Czy nie zaszkodzę sobie jak dodatkowo będę przyjmować Inofolic/Inofem?
-
Cigaretta dziękuję za odpowiedź zdecydowałam jednak, że zacznę stosować Inofem, trochę o tym poczytałam i uważam że mi nie zaszkodzi w połączeniu z CLO. Zastanawiam się tylko teraz nad jednym. Czy istnieje jakaś maksymalna dawka dziennego spożycia kwasu foliowego...? Zażywam póki co kwas foliowy 400 mg i kompleks witamin który również zawiera kwas foliowy w dawce 200 mg, jak będę przyjmować do tego Inofem, który zawiera 200 mg kwasu foliowego, to razem będzie 800 mg dziennie... nie za dużo ??
-
nick nieaktualnymyssss wrote:Cigaretta dziękuję za odpowiedź zdecydowałam jednak, że zacznę stosować Inofem, trochę o tym poczytałam i uważam że mi nie zaszkodzi w połączeniu z CLO. Zastanawiam się tylko teraz nad jednym. Czy istnieje jakaś maksymalna dawka dziennego spożycia kwasu foliowego...? Zażywam póki co kwas foliowy 400 mg i kompleks witamin który również zawiera kwas foliowy w dawce 200 mg, jak będę przyjmować do tego Inofem, który zawiera 200 mg kwasu foliowego, to razem będzie 800 mg dziennie... nie za dużo ??
-
nick nieaktualny
-
tylko ze ten lek kupujesz nie wiedząc czy pomoze czy nie, a pieluchy dla dziecka zawsze potrzebne. Nasze leczenie na 2 miesiace kosztowało 1500 zl i nic nie pomoglo, wiec sama nie wiem czy nie odpuscic na jakis czas.
kita lubi tę wiadomość
Nieidealna -
nick nieaktualny