X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • Justine Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XYZ gratulacje! :) Niezmiernie się cieszę, że się udało! :)

Mandragora, Lenuś ja mam mieć usg 19.05 i zobaczymy czy będzie 20.05 iui czy nie (wszystko zależy od poziomu estadiolu) ale cieszę się, że ktoś razem ze mną będzie wyczekiwał :)

Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
    3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
    Mała Królewna jest już z nami <3
    Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaa a gdzie takie ceny?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 12:51

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w klinice najdroższa opcja to 11500 pln z lekami, ale oczywiscie co wyjdzie w ewentualnym praniu, to się zobaczy

• mandragora Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaa na forum naszbocian kiedyś przeczytałam, że "jak chcesz wydać kasę to w warszawie, a jak chcesz zrobić dziecko to w Białymstoku" bo widzę ze ty chyba w warszawie się leczysz ;)

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do Białegostoku mam daleko i jeździć co chwilę to nie koniecznie

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no madragora, te 22 tys to jazda po bandzie, chyba w pakiecie jest bezbolesny porób i darmowe przedszkole, masakra ;)
    z resztą sama nie wiem..oby skutecznie, sama nie wiem gdzie wyląduje i ile wybóle za te robienie dzieciaka-a jednego, małego dzieciaka, który jak się urodzi to pierwsze co to wciry od matki dostanie za te wszytskie męki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 13:13

• mandragora Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby co to zapraszam dziewczyny ;) jakby co to lokum macie ;) u nas to nawet są ogłoszenia o mieszkaniach do wynajęcia dla par in vitro. To się chyba jakieś zagłębie zrobiło ;)

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze skorzystamy z propozycji :) a jaki koszt jest w Białymstoku?

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ode mnie do białego stoku to cała polska w poprzek ;) jak na razie mam opcje jeden raz komercyjne w invimedzie, drugi raz z dopłatą rzadową i to ejst już czarny scenariusz, kurcze powiem wam, ze już świra dostaje i kasy sobie żałuje, bo wiem jakie wydatki mnie czekają, niby M zapłaci, ale...masakra

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ode mnie jest ze 200 km. No ale z praca ciężko byłoby pogodzić

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa chyba podobne jak u was. 8500 a druga opcja około 11 tysi. przynajmniej chyba tak w klinice w której jestem. Są jeszcze dwie kliniki w Białymstoku, ale tam cen nie znam. Jedna z nich jest chyba troszkę tańsza.

• mandragora Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam znajomych z Łodzi, którzy mają dzidzie z Białegostoku ;) W łodzi i wawie podchodzili też, ale bez efektów. Dziecko mają od białostockiego bociana ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bocian jest chyba najlepszy w kraju z tego, co wiem, a reszta to już cholera wie, ze tak powiem.czytam właśnie na necie o tych klinikach i myśle,że i tak źle nie trafiłam, bo widzę jak laski pisza, ze potrafia robić im in vitro a badan nawet połowy z tego, co ja nie mają, mnie to przeraza i traci nieprofesjonalizmem, komercją zwykłą, a przecież klinika to nie sklep z usługą in vitro... lepiej chyba za dużo nie rozkminiać, bo łeb boli
    ja też kombinuję z pracą i trzęsę tyłkiem, żeby sie utrzymać w tej, co jestem teraz bo daje mi możliwość podjechania do lekarza bez problemu i wógle...
    niedługo te forum inseminacja zamieni sie w sposób naturalny w forum in vitro- chyba jesteśmy w trakcie przemieniania ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 15:07

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba założyć nowy wątek i juz :) przejdziemy tak żeby nie zaśmiecać.

Mixa lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa w Białymstoku jest tak, że wszystkie kliniki sę z jednej bandy wywodzą- od Szamotowicza. On to wszystko zaczął. I chyba wszystkie są na podobnym poziomie. Kriobank z tego co wiem jest najdroższy.

• zai2014 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czytam Was bardzo uważnie... Czy są na forum jakieś kobitki z Gyncentrum z Katowic?

Bliźniaki są z nami :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Trzeba założyć nowy wątek i juz :) przejdziemy tak żeby nie zaśmiecać.
    no możemy- z nazwą między iui a inv- hahaha
    kurcze, ale chciałabym w tym cyklu szybciej okres dostać, żeby już mieć nowy cykl i wiedziec na czym stoje

• mandragora Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą to my jakieś zagłębie in vitro jesteśmy! Białystok 380 tys mieszkańców i trzy kliniki leczenia niepłodności ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Mixa w Białymstoku jest tak, że wszystkie kliniki sę z jednej bandy wywodzą- od Szamotowicza. On to wszystko zaczął. I chyba wszystkie są na podobnym poziomie. Kriobank z tego co wiem jest najdroższy.
    rozumiem, ale bocian często sie przewija w róznych wątkach podawany jako ostatnia deska ratunku, ja chcę wierzyć, ze wszyscy już to samo wiedzą i robią ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Swoją drogą to my jakieś zagłębie in vitro jesteśmy! Białystok 380 tys mieszkańców i trzy kliniki leczenia niepłodności ;)
    ktoś to musiał zacząć u was i poszło, teraz taka klinika jest w kazdym dużym mieście i to nie jedna a kiedyś nie było tak ławto,
    masz fajnie z tym, ze masz to zagłębie wspomaganego rozrodu na miejscu

‹‹ 139 140 141 142 143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ