INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
XYZ gratulacje! Niezmiernie się cieszę, że się udało!
Mandragora, Lenuś ja mam mieć usg 19.05 i zobaczymy czy będzie 20.05 iui czy nie (wszystko zależy od poziomu estadiolu) ale cieszę się, że ktoś razem ze mną będzie wyczekiwałProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno madragora, te 22 tys to jazda po bandzie, chyba w pakiecie jest bezbolesny porób i darmowe przedszkole, masakra
z resztą sama nie wiem..oby skutecznie, sama nie wiem gdzie wyląduje i ile wybóle za te robienie dzieciaka-a jednego, małego dzieciaka, który jak się urodzi to pierwsze co to wciry od matki dostanie za te wszytskie mękiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 13:13
-
nick nieaktualnyode mnie do białego stoku to cała polska w poprzek jak na razie mam opcje jeden raz komercyjne w invimedzie, drugi raz z dopłatą rzadową i to ejst już czarny scenariusz, kurcze powiem wam, ze już świra dostaje i kasy sobie żałuje, bo wiem jakie wydatki mnie czekają, niby M zapłaci, ale...masakra
-
nick nieaktualnybocian jest chyba najlepszy w kraju z tego, co wiem, a reszta to już cholera wie, ze tak powiem.czytam właśnie na necie o tych klinikach i myśle,że i tak źle nie trafiłam, bo widzę jak laski pisza, ze potrafia robić im in vitro a badan nawet połowy z tego, co ja nie mają, mnie to przeraza i traci nieprofesjonalizmem, komercją zwykłą, a przecież klinika to nie sklep z usługą in vitro... lepiej chyba za dużo nie rozkminiać, bo łeb boli
ja też kombinuję z pracą i trzęsę tyłkiem, żeby sie utrzymać w tej, co jestem teraz bo daje mi możliwość podjechania do lekarza bez problemu i wógle...
niedługo te forum inseminacja zamieni sie w sposób naturalny w forum in vitro- chyba jesteśmy w trakcie przemienianiaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 15:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Mixa w Białymstoku jest tak, że wszystkie kliniki sę z jednej bandy wywodzą- od Szamotowicza. On to wszystko zaczął. I chyba wszystkie są na podobnym poziomie. Kriobank z tego co wiem jest najdroższy.
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Swoją drogą to my jakieś zagłębie in vitro jesteśmy! Białystok 380 tys mieszkańców i trzy kliniki leczenia niepłodności
masz fajnie z tym, ze masz to zagłębie wspomaganego rozrodu na miejscu