INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny Niestety moja druga IUI nieudana
W czwartek 14 d po iui beta 1,2 negatywna Odstawiłam duphaston i czekam na @
Ale właśnie się dowiedziałam ze synek mojej koleżanki jest wynikiem 3 IUI
To mi daje cichą nadzieję
Anna255 lubi tę wiadomość
-
linka220 wrote:Hej dziewczyny Niestety moja druga IUI nieudana
W czwartek 14 d po iui beta 1,2 negatywna Odstawiłam duphaston i czekam na @
Ale właśnie się dowiedziałam ze synek mojej koleżanki jest wynikiem 3 IUI
To mi daje cichą nadzieję
A więc uda nam się za 3 podejściemlinka220, Aga_502 lubią tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalnaostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:))
-
nick nieaktualnyNadzieja87 wrote:
Nie chcialam like wcisnąć tylko cytat
Nie załamuj mnie ze sie nie udalo... A to nie jest za wcześnie,mowilas niedzieli?miałam dość czuły test pozatym już przeczuwałam, że nic z tego, trudno to przeżyć, jest wykończenie psychiczne, łzy i złość, a także ogromna bezradność
(
-
chcedzidzi87 wrote:Zrobiłam już, bo czułam, że nic z tego
miałam dość czuły test pozatym już przeczuwałam, że nic z tego, trudno to przeżyć, jest wykończenie psychiczne, łzy i złość, a także ogromna bezradność
(
ale myśle ze znajdzie sie tez odrobina checi do dalszej walki? na pewno stres ci nie pomógł w tej sytuacji, to on jest głównym powodem przez którego nie udaje sie za piwerwszym razem... muszisz sie szybko zebrac w sobie o działać dalej. bo rozumiem ze próbujesz delej?3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualnyNadzieja87 wrote:ale myśle ze znajdzie sie tez odrobina checi do dalszej walki? na pewno stres ci nie pomógł w tej sytuacji, to on jest głównym powodem przez którego nie udaje sie za piwerwszym razem... muszisz sie szybko zebrac w sobie o działać dalej. bo rozumiem ze próbujesz delej?
-
Jestem po 1 inseminacji 21.11 była ze mną kobieta jej 4 podejście, opowiadała że wiekszość z którymi była na inseminacjach się udawało, jednym za 1 razem innym za 3-4 ale się udawało.Dało mi to nadzieję że po ominięciu bariery śluzu( szyjki) może się udać. wkońcu jeśli owu było wszystko jak należy jest to chyba musi kiedyś się udać co? w dniu inseminacji miałam pęchrzyk 26mm pytanie czy nie za duży...
-
Daria raczej nie za duży.
Ja raz miałam inseminację przy 27mm a kolejne USG potwierdziło że pękł zaraz po.
Ja mam inny problem bo postanowiłam dać nam jeszcze jedna szansę i podejść 3ci raz.
I teraz moje pytanie, na dzisiejszym USG 2 pęcherzyki jeden prawie 21 a drugi 17 mm.
Inseminacja zaplanowana na wtorek 8 rano.
Kiedy powinnam sobie podać ovitrelle?3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
standardowo 36 godzin przed inseminacja2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
agnesita85 wrote:Angelike wrote:Dzięki dziewczyny za wasze kciuki.[/
testujesz chyba podobnie jak ja i Shabeel 5 lub 6 grudnia:)
No takChyba że już wcześniej czyli 4 grudnia (termin @) okaże się że nie ma po co
Powoli oswajam się z myślą że chyba nic z tego, niestetyNie czuję się w ciąży, mam już część objawów takich jakie mam zwykle przed @.
Ehhhh no nic .... trzeba czekać jeszcze te kilka dni ... -
Angelike wrote:No tak
Chyba że już wcześniej czyli 4 grudnia (termin @) okaże się że nie ma po co
Powoli oswajam się z myślą że chyba nic z tego, niestetyNie czuję się w ciąży, mam już część objawów takich jakie mam zwykle przed @.
Ehhhh no nic .... trzeba czekać jeszcze te kilka dni ...INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
przed chwilka zauwazylam ze zamiast okresu leci mi taki brunatny sluz..bolu brzucha brakINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
teoretycznie w piatekINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
mdli mnie od rana..chyba ze stresuINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
nick nieaktualnyNiestety 1 AID na cyklu naturalnym nieudana, do drugiej próby podchodzę 16 grudnia i oby ta "świąteczna" okazała się tą szczęśliwą. Staram się nie załamywać, bo tak jak powiedział to mój narzeczony nie mogę się poddać przed metą, trzeba iść do przodu, w końcu oboje pragniemy tego najbardziej na świecie i kiedyś musi się udać. Chciałabym tylko by wypowiedziały się dziewczyny, które już Przechodziły AID, bo jestem ciekawa jak to wyglądało u innych i za, którym razem się udało. Moja trzecia próba (mam nadzieję, że jej nie będzie, bo zajdę za drugim razem) byłaby już na pewno na cyklu stymulowanym, może jest większa szansa....??? Niby mam owulację ale warto spróbować wszystkiego.
-
mialam testowac w piatek ale z racji tego ze okresu nie dostalam wczoraj ani dzis , tylko to brunatne plamienie , zrobilam test dzis - wyszedl oczywiscie negatywny..moze sie pospieszylam ( powtorze w piatek)i jeszcze nie mogl wykryc nic..nie wiem co o tym myslecINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
agnesita85 wrote:mialam testowac w piatek ale z racji tego ze okresu nie dostalam wczoraj ani dzis , tylko to brunatne plamienie , zrobilam test dzis - wyszedl oczywiscie negatywny..moze sie pospieszylam ( powtorze w piatek)i jeszcze nie mogl wykryc nic..nie wiem co o tym myslec
Życzę aby teścik okazał się nazbyt pośpiesznya na Mikołaja pojawił się prezent w postaci dwóch kreseczek
-
tak mnie brzuch boli ze juz wiem napewno ze moja pierwsza IUI skonczyla sie porazka..niby bylam na to przygotowana ale lzy rozczarowania i rozgoryczenia same leca...w grudniu do kolejnej nie podchodze. dopiero w styczniuINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
21.11.2018 - transfer - UDANY:)