X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za cieple slowa :) wiem, ze nie powinnam odstawiac luteiny ale bylam przekonana, ze sie nie udalo, a tu taka niespodzianka. Luteine nadal biorę. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, grudzień moze nie tylko dla mnie okaze sie szczesliwy :) nie traćcie nadzieji, tak jak ja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety 2 iui nieudana. nawet testować nie musiałam, @ była szybsza... teraz tylko ivf zostaje :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 10:49

• józefka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shabeel wrote:
    niestety 2 iui nieudana. nawet testować nie musiałam, @ była szybsza... teraz tylko ivf zostaje :(

przykro mi :(

https://www.maluchy.pl/li-72827.png
  • ewa13 Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shabeel wrote:
    Przykro mi przytulam.

Będzie synek f2w3rjjg1dn3otbk.png
  • listek Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shabeel wrote:

Nie chcesz spróbować 3 raz? Ja tez jestem po 2 nieudanych IUI. Postanowiłam dać sobie jeszcze jedną szanse. Potem invitro

5 inseminacji - 😔😔😔😔😔

1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔

2 IVF - brak transferu - ☹️

3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany :(

Ciąża naturalna :) ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:))
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W naszej sytuacji już nie ma sensu próbować 3 raz, szkoda też czasu na kolejne iui. Ja mam swoje lata już, mąż słabe parametry.
    W grudniu sobie daję spokój ze staraniami.

• józefka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shabeel wrote:
    W naszej sytuacji już nie ma sensu próbować 3 raz, szkoda też czasu na kolejne iui. Ja mam swoje lata już, mąż słabe parametry.
    W grudniu sobie daję spokój ze staraniami.

wiem co czujesz, po mimo że jestem teraz po drugiej IUI to wrazie klapy w styczniu wybiorę się do kliniki na kwalifikacje do programu IVF

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakaś taka bezsilność i beznadzieje mnie dopadła ostatnio. Nie wiem czy mi wystarczy optymizmu czy sił na ivf. Na szczęście mój mąż mnie cały czas podtrzymuje.
    My się niestety nie załapiemy na rządowy program, jedynie leki mogę mieć refundowane.

• józefka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shabeel wrote:
    Jakaś taka bezsilność i beznadzieje mnie dopadła ostatnio. Nie wiem czy mi wystarczy optymizmu czy sił na ivf. Na szczęście mój mąż mnie cały czas podtrzymuje.
    My się niestety nie załapiemy na rządowy program, jedynie leki mogę mieć refundowane.

czemu nie kwalifikujesz się? jak mogę spytać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z męża wynikami musieli byśmy mieć udokumentowane 2 lata leczenia, a my w marcu rok będziemy mieli. A ja mam 37 lat więc i czasu trochę mało.

• józefka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shabeel wrote:
    Z męża wynikami musieli byśmy mieć udokumentowane 2 lata leczenia, a my w marcu rok będziemy mieli. A ja mam 37 lat więc i czasu trochę mało.

to u mnie niby łatwiej, po ja mam zdiagnozowane nie pękające jajeczka poza tym mąż też ma słabe wyniki :( mam nadzieje, że nie będę musiała iść na tą kwalifikacje do IVF ale jakoś mega pesymistyczne mam nastawienie do tej IUI. Przy pierwszej było wszystko ksiażkowe a tu wielkie jajo które jeszcze nie pękło, plamię od wczorajszego zabiegu, ehhhhhhhhhhhh :(

• kmb Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dziewczyny. Ja w następnym tygodniu pierwsza IUI. Dzisiaj badanie HSG i jest wszystko ok. W poniedziałek monitoring i zobaczymy na kiedy wyznaczy. Trzymam za was wszystkie mocno kciuki

• LillyMy Znajoma

Wysłany: 5 grudnia 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shabeel nie załamuj się, wszystkie jesteśmy silne, musimy się trzymać. Pomyśl o tym, że wieksze szanse są po IVF niż IUI, trzeba wierzyć, że się uda.

Józefka a moze to wielkie jajo Cię zaskoczy :-)

józefka lubi tę wiadomość

• józefka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    Hej. Dziewczyny. Ja w następnym tygodniu pierwsza IUI. Dzisiaj badanie HSG i jest wszystko ok. W poniedziałek monitoring i zobaczymy na kiedy wyznaczy. Trzymam za was wszystkie mocno kciuki

trzymam kciuki :)

• józefka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LillyMy wrote:
    Shabeel nie załamuj się, wszystkie jesteśmy silne, musimy się trzymać. Pomyśl o tym, że wieksze szanse są po IVF niż IUI, trzeba wierzyć, że się uda.

Józefka a moze to wielkie jajo Cię zaskoczy :-)

hahahahahaha wielkie jajo :) dzięki w końcu coś optymistycznego :)

• Aga_502 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shabeel wrote:

Shabeel, przykro mi :(

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki dziewczyny :) najgorsze jest to czekanie, znam to więc życzę, żeby szybko zleciało :) ja grzecznie łykam clo, we wtorek na monitoring i zobaczymy co i jak :) jak dobrze pójdzie to IUI powinna być w czwartek uff to już będzie 3 raz.

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • józefka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    linka życzę Ci owocnego czwartkowego zabiegu :)

• Angelike Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2014, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shabeel wrote:
    :((((((((((((((((((((((((

• agnesita85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shabeel wrote:
    przykro mi..

INVIMED WROCŁAW
    - PCOS
    - NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
    - HSG - JAJOWODY DROŻNE
    - 2 IUI - UJEMNE
    -3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
    2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
    PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
    21.11.2018 - transfer - UDANY:)
‹‹ 320 321 322 323 324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ