INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNadzieja87 wrote:Poszłam popołudniu i na jutro będę miec. Jak sie uda to będzie akurat prezent dla męża na urodziny. A jak nie... Sama nie wiem,pewnie podetnie mi to skrzydła. Zero objawów,cycki jak na @.
Hej i jak tam są już wyniki? Cały dzień śledzę i czekam z niecierpliwością - trzymam kciuki &&& -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja87 wrote:11 dzien po inseminacji. Ale czy poo owulacji to nie wiem,bo przypomnialam sobie ze mi lekarz nie powiedzial.
-
Nic nie wiem, łaskawie lekarz sie ani slowem nie odezwal a ja myslalam ze bedzie pieknie ladnie, wiec nie pytalam. O nie, za drugim razem nie bede taka glupia!
Pierwsza inseminacja na naturalnym cyklu. Nawet nie wiem czy za drugim podejsciem bedziemy robic stymulacje czy nie...3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualnyA owulację masz z dwóch jajników, czy ten jeden coś słabiej, bo coś kojarzę? Nastepnym razem wypytaj o wszystko w końcu za to kasę biorą, ciekawe czy insemka była przed czy po owu i w ogóle jak wyglądał pęcherzyk. Ja nadal trzymam kciuki, teraz tylko krok od Szczescia, nie załamuj suę pierwszą porażką, buziaki będę myślami z Tobą
-
Dzieki, dzieki, no trzeba walczyc i isc dalej. Nie wiem, nic mi nie wiadomo na temat zebym miala cos nie tak z owulacja, raczej jest ok. Jeden jajnik mam po zabiegu ale rezerwa duza. Nie wiem,moze w takim ukladzie uda sie za drugim razem, jak bedfzie z tego drugiego... Jestem wsciekla. I smutna zarazem.3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualnychcedzidzi87 wrote:A owulację masz z dwóch jajników, czy ten jeden coś słabiej, bo coś kojarzę? Nastepnym razem wypytaj o wszystko w końcu za to kasę biorą, ciekawe czy insemka była przed czy po owu i w ogóle jak wyglądał pęcherzyk. Ja nadal trzymam kciuki, teraz tylko krok od Szczescia, nie załamuj suę pierwszą porażką, buziaki będę myślami z Tobą
-
nick nieaktualnyNadzieja87 wrote:Dzieki, dzieki, no trzeba walczyc i isc dalej. Nie wiem, nic mi nie wiadomo na temat zebym miala cos nie tak z owulacja, raczej jest ok. Jeden jajnik mam po zabiegu ale rezerwa duza. Nie wiem,moze w takim ukladzie uda sie za drugim razem, jak bedfzie z tego drugiego... Jestem wsciekla. I smutna zarazem.
-
nick nieaktualny
-
chcedzidzi87 wrote:Spytam jeszcze o prolaktynę, miałas badaną? Skoro wszystko ok uda się, po prostu może teraz się nie wstrzelili zbytnio w dzień3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Nadzieja87 wrote:Ja boje sie ze uzyje niewlasciwych slow, typu "naczytala sie w internecie i madruje" ale teraz juz bede poytac o wszytsko.
Na mnie sie Dworniak w Invimedzie wkurzyl za sugestie, ze "moze zrobmy badania hormonow jutro a nie za dwa dni, bo obawiam sie, ze moze juz byc po owu".
W koncu lepiej znam swoje cialo i cykle, a on sie nawet nie spytal, kiedy miewam owu.
Zasugerowal, ze moze sobie powinam innego lekarza znalezc, skoro tak wszystko wiem.08.09 - transfer
-
Nadzieja87 wrote:Dzieki, dzieki, no trzeba walczyc i isc dalej. Nie wiem, nic mi nie wiadomo na temat zebym miala cos nie tak z owulacja, raczej jest ok. Jeden jajnik mam po zabiegu ale rezerwa duza. Nie wiem,moze w takim ukladzie uda sie za drugim razem, jak bedfzie z tego drugiego... Jestem wsciekla. I smutna zarazem.
Skutecznosc IUI to ponoc kilkanascie %08.09 - transfer