X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja87 wrote:
    Poszłam popołudniu i na jutro będę miec. Jak sie uda to będzie akurat prezent dla męża na urodziny. A jak nie... Sama nie wiem,pewnie podetnie mi to skrzydła. Zero objawów,cycki jak na @.

Hej i jak tam są już wyniki? Cały dzień śledzę i czekam z niecierpliwością - trzymam kciuki &&&

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez czekam :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez czekam :) :)

• niezapominajka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja, nie trzymaj nas w niepewnosci ;)

1usajw4zj5vrwf30.png
  • Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednym slowem jedna wielka dupa...

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja, a który to dzień po? Ja co prawda robiłam zwykły test dwa dni przed okresem i wtedy jeszcze test wyszedł negatywny, może to zbyt wcześnie? Chcialabym, żeby się udało, bardzo Wam kibicuje.

• Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 dzien po inseminacji. Ale czy poo owulacji to nie wiem,bo przypomnialam sobie ze mi lekarz nie powiedzial.

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(
    Nadzieja a ktora to Twoja IUI?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja87 wrote:
    11 dzien po inseminacji. Ale czy poo owulacji to nie wiem,bo przypomnialam sobie ze mi lekarz nie powiedzial.
    Nadzieja, a jaki masz wynik bety? Szkoda, że nie wiesz kiedy była owulacja i z której strony.Ja pamiętam, że do końca nie wierzyłam, bo test negatywny, brzuch bolał typowo jak na okres, dodatkowo nakrzyczalam i pokłóciłam się z mężem. Miej nadzieję, jak nie teraz to za drugim razem się uda.

• Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie wiem, łaskawie lekarz sie ani slowem nie odezwal a ja myslalam ze bedzie pieknie ladnie, wiec nie pytalam. O nie, za drugim razem nie bede taka glupia!

Pierwsza inseminacja na naturalnym cyklu. Nawet nie wiem czy za drugim podejsciem bedziemy robic stymulacje czy nie... :(

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i wynik ponizej 0,100

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A owulację masz z dwóch jajników, czy ten jeden coś słabiej, bo coś kojarzę? Nastepnym razem wypytaj o wszystko w końcu za to kasę biorą, ciekawe czy insemka była przed czy po owu i w ogóle jak wyglądał pęcherzyk. Ja nadal trzymam kciuki, teraz tylko krok od Szczescia, nie załamuj suę pierwszą porażką, buziaki będę myślami z Tobą

• Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, dzieki, no trzeba walczyc i isc dalej. Nie wiem, nic mi nie wiadomo na temat zebym miala cos nie tak z owulacja, raczej jest ok. Jeden jajnik mam po zabiegu ale rezerwa duza. Nie wiem,moze w takim ukladzie uda sie za drugim razem, jak bedfzie z tego drugiego... Jestem wsciekla. I smutna zarazem.

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcedzidzi87 wrote:
    A owulację masz z dwóch jajników, czy ten jeden coś słabiej, bo coś kojarzę? Nastepnym razem wypytaj o wszystko w końcu za to kasę biorą, ciekawe czy insemka była przed czy po owu i w ogóle jak wyglądał pęcherzyk. Ja nadal trzymam kciuki, teraz tylko krok od Szczescia, nie załamuj suę pierwszą porażką, buziaki będę myślami z Tobą
    tak trzeba lekarzy cisnąć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja87 wrote:
    Dzieki, dzieki, no trzeba walczyc i isc dalej. Nie wiem, nic mi nie wiadomo na temat zebym miala cos nie tak z owulacja, raczej jest ok. Jeden jajnik mam po zabiegu ale rezerwa duza. Nie wiem,moze w takim ukladzie uda sie za drugim razem, jak bedfzie z tego drugiego... Jestem wsciekla. I smutna zarazem.
    wiadomo to ciezkie przezycie, ale trzeba wierzyc ze sie uda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spytam jeszcze o prolaktynę, miałas badaną? Skoro wszystko ok uda się, po prostu może teraz się nie wstrzelili zbytnio w dzień :(

• Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcedzidzi87 wrote:
    Spytam jeszcze o prolaktynę, miałas badaną? Skoro wszystko ok uda się, po prostu może teraz się nie wstrzelili zbytnio w dzień :(
    Mialam, w drugiej polowie cyklu wynosila 252 , norma wedlug lab.

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    tak trzeba lekarzy cisnąć.
    Ja boje sie ze uzyje niewlasciwych slow, typu "naczytala sie w internecie i madruje" ale teraz juz bede poytac o wszytsko.

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja87 wrote:
    Ja boje sie ze uzyje niewlasciwych slow, typu "naczytala sie w internecie i madruje" ale teraz juz bede poytac o wszytsko.

Na mnie sie Dworniak w Invimedzie wkurzyl za sugestie, ze "moze zrobmy badania hormonow jutro a nie za dwa dni, bo obawiam sie, ze moze juz byc po owu".
    W koncu lepiej znam swoje cialo i cykle, a on sie nawet nie spytal, kiedy miewam owu.
    Zasugerowal, ze moze sobie powinam innego lekarza znalezc, skoro tak wszystko wiem.

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja87 wrote:

Skutecznosc IUI to ponoc kilkanascie %

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ