X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja87 wrote:
    Poszłam popołudniu i na jutro będę miec. Jak sie uda to będzie akurat prezent dla męża na urodziny. A jak nie... Sama nie wiem,pewnie podetnie mi to skrzydła. Zero objawów,cycki jak na @.

Hej i jak tam są już wyniki? Cały dzień śledzę i czekam z niecierpliwością - trzymam kciuki &&&

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez czekam :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez czekam :) :)

• niezapominajka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja, nie trzymaj nas w niepewnosci ;)

1usajw4zj5vrwf30.png
  • Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednym slowem jedna wielka dupa...

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja, a który to dzień po? Ja co prawda robiłam zwykły test dwa dni przed okresem i wtedy jeszcze test wyszedł negatywny, może to zbyt wcześnie? Chcialabym, żeby się udało, bardzo Wam kibicuje.

• Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 dzien po inseminacji. Ale czy poo owulacji to nie wiem,bo przypomnialam sobie ze mi lekarz nie powiedzial.

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(
    Nadzieja a ktora to Twoja IUI?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja87 wrote:
    11 dzien po inseminacji. Ale czy poo owulacji to nie wiem,bo przypomnialam sobie ze mi lekarz nie powiedzial.
    Nadzieja, a jaki masz wynik bety? Szkoda, że nie wiesz kiedy była owulacja i z której strony.Ja pamiętam, że do końca nie wierzyłam, bo test negatywny, brzuch bolał typowo jak na okres, dodatkowo nakrzyczalam i pokłóciłam się z mężem. Miej nadzieję, jak nie teraz to za drugim razem się uda.

• Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie wiem, łaskawie lekarz sie ani slowem nie odezwal a ja myslalam ze bedzie pieknie ladnie, wiec nie pytalam. O nie, za drugim razem nie bede taka glupia!

Pierwsza inseminacja na naturalnym cyklu. Nawet nie wiem czy za drugim podejsciem bedziemy robic stymulacje czy nie... :(

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i wynik ponizej 0,100

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A owulację masz z dwóch jajników, czy ten jeden coś słabiej, bo coś kojarzę? Nastepnym razem wypytaj o wszystko w końcu za to kasę biorą, ciekawe czy insemka była przed czy po owu i w ogóle jak wyglądał pęcherzyk. Ja nadal trzymam kciuki, teraz tylko krok od Szczescia, nie załamuj suę pierwszą porażką, buziaki będę myślami z Tobą

• Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, dzieki, no trzeba walczyc i isc dalej. Nie wiem, nic mi nie wiadomo na temat zebym miala cos nie tak z owulacja, raczej jest ok. Jeden jajnik mam po zabiegu ale rezerwa duza. Nie wiem,moze w takim ukladzie uda sie za drugim razem, jak bedfzie z tego drugiego... Jestem wsciekla. I smutna zarazem.

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcedzidzi87 wrote:
    A owulację masz z dwóch jajników, czy ten jeden coś słabiej, bo coś kojarzę? Nastepnym razem wypytaj o wszystko w końcu za to kasę biorą, ciekawe czy insemka była przed czy po owu i w ogóle jak wyglądał pęcherzyk. Ja nadal trzymam kciuki, teraz tylko krok od Szczescia, nie załamuj suę pierwszą porażką, buziaki będę myślami z Tobą
    tak trzeba lekarzy cisnąć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja87 wrote:
    Dzieki, dzieki, no trzeba walczyc i isc dalej. Nie wiem, nic mi nie wiadomo na temat zebym miala cos nie tak z owulacja, raczej jest ok. Jeden jajnik mam po zabiegu ale rezerwa duza. Nie wiem,moze w takim ukladzie uda sie za drugim razem, jak bedfzie z tego drugiego... Jestem wsciekla. I smutna zarazem.
    wiadomo to ciezkie przezycie, ale trzeba wierzyc ze sie uda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spytam jeszcze o prolaktynę, miałas badaną? Skoro wszystko ok uda się, po prostu może teraz się nie wstrzelili zbytnio w dzień :(

• Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcedzidzi87 wrote:
    Spytam jeszcze o prolaktynę, miałas badaną? Skoro wszystko ok uda się, po prostu może teraz się nie wstrzelili zbytnio w dzień :(
    Mialam, w drugiej polowie cyklu wynosila 252 , norma wedlug lab.

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • Nadzieja87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    tak trzeba lekarzy cisnąć.
    Ja boje sie ze uzyje niewlasciwych slow, typu "naczytala sie w internecie i madruje" ale teraz juz bede poytac o wszytsko.

3x IUI- ☹️
    2016 - syn

11.2020 crio - negatywny
    12.2020 crio- negatywny
    Cdn...
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja87 wrote:
    Ja boje sie ze uzyje niewlasciwych slow, typu "naczytala sie w internecie i madruje" ale teraz juz bede poytac o wszytsko.

Na mnie sie Dworniak w Invimedzie wkurzyl za sugestie, ze "moze zrobmy badania hormonow jutro a nie za dwa dni, bo obawiam sie, ze moze juz byc po owu".
    W koncu lepiej znam swoje cialo i cykle, a on sie nawet nie spytal, kiedy miewam owu.
    Zasugerowal, ze moze sobie powinam innego lekarza znalezc, skoro tak wszystko wiem.

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja87 wrote:

Skutecznosc IUI to ponoc kilkanascie %

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ