INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
yojiona wrote:Witam, mam do was troche inne pytanie. Z mezem jestesmy po wizycie w klinice, zglosilismy sie z pomyslem na inseminacje, staramym sie od 2 lat. Dr zlecil dodatkowe badania i na nastepnej wizycie bedzie decyzja. Tylko maz ma straszny problem z oddawaniem nasienia w pokoiku dla panow, blokuje sie i nic z tego, dwa razy oddawal w domu i dowozilismy do laboratorium, i tu moja ciekawosc czy bedziemy mogli oddac nasienie w domu i dowiezc przed inseminacja? Kolejna wizyta w marcu dopiero, a teraz o tym pomyslelismy z mezem?
kochana, my właśnie takzrobiliśmy na IUI, mój facet zrobił co trzeba w domku w jałowy kubeczek z apteki, potem zawijka z torby termicznej i spokojnie do kliniki (na dowiezienie masz aż godzinkę). -
Ja mam cykl stymulowany, po raz pierwszy, ale tylko delikatnie odczuwam jajniki-przynajmniej na razie ale dosc wczesnie jest bo 8 dzien. Dzis mialam monitoring i mam 3 ladne pecherze w droznym a 4 w niedrożnym. Zaraz dzwonie na konsultacje do novum bo jestem umówiona i ozbaczymy co dalej.
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnyBetty Boop wrote:Ja mam cykl stymulowany, po raz pierwszy, ale tylko delikatnie odczuwam jajniki-przynajmniej na razie ale dosc wczesnie jest bo 8 dzien. Dzis mialam monitoring i mam 3 ladne pecherze w droznym a 4 w niedrożnym. Zaraz dzwonie na konsultacje do novum bo jestem umówiona i ozbaczymy co dalej.
-
Miałam Clo i menopur. W piatek rano jeszcze jeden monit i w sobote najprawdopodobniej inseminacja. lekarka powiedziala, ze ze wzgledu na odleglosc (250km) przyjedziemy w sobote i od razu dostane zwiekszona dawke zastrzyku na pekniecie i zrobimy inseminacje. Czy któras z Was tak miała? Powiedziala, zebym rano wziela gorąca kąpiel i porobila brzuszki hahaha
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnyBetty Boop wrote:Miałam Clo i menopur. W piatek rano jeszcze jeden monit i w sobote najprawdopodobniej inseminacja. lekarka powiedziala, ze ze wzgledu na odleglosc (250km) przyjedziemy w sobote i od razu dostane zwiekszona dawke zastrzyku na pekniecie i zrobimy inseminacje. Czy któras z Was tak miała? Powiedziala, zebym rano wziela gorąca kąpiel i porobila brzuszki hahaha
Ja sobie przestawilam wizyte i ide po dupka.
-
Dziewczyny,help. Czy w 11 dpo wyjdzie juz beta hcg? Musze ją chyba zrobic bo musze wykonać rtg i nie wiem czy mogę...
Ovzywiscie ze dpo,tak sie denerwuje ze nie mysle,wszystko na raz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 19:51
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
No to pójdę zrobic. Nie będę ryzykować choc sadze ze sie nie udalo... Piersi mnie bolą juz typowo na @... Ale w razie "w" wole zrobic to badanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 20:14
Idgie lubi tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualny
-
Idgie wrote:Masz juz wyniki?
Idgie lubi tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Trzymaj za Was kciuki. Z ciekawoseyek po viagrze, migdalach i modelach,plus omega 3 moje endometrium urosło do 9,5.jajo juz jedno pękło jak byłam ma USG rano, reszta pewnie niedlugo pozniej. Co z tego,jak inseminacja się nie odbyła, bo brak dawki plemnikow. Szkoda mi cyklu i faszerowania się lekami,ale przynajmniej można iść do łóżka bez spiny, ze robimy dziecko. Pozdrawiam Was wszystkie i zyczesamych dwóch kresek!
aszka lubi tę wiadomość
-
Ja za 2 godziny mam usg i oby pęcherzyki były takie jak trzeba to jutro na inseminacje jedziemy. Zdaje sobie sprawe jakie są statystyki jesli chodzi o powodzenie ale to moja 1 IUI i nie moge ukryc podekscytowania.
Idgie lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty Boop wrote:Ja za 2 godziny mam usg i oby pęcherzyki były takie jak trzeba to jutro na inseminacje jedziemy. Zdaje sobie sprawe jakie są statystyki jesli chodzi o powodzenie ale to moja 1 IUI i nie moge ukryc podekscytowania.
Betty Boop lubi tę wiadomość
-
Betty Boop wrote:Ja za 2 godziny mam usg i oby pęcherzyki były takie jak trzeba to jutro na inseminacje jedziemy. Zdaje sobie sprawe jakie są statystyki jesli chodzi o powodzenie ale to moja 1 IUI i nie moge ukryc podekscytowania.
również byłam podekscytowana. Teraz modlę się aby @ nie przyszła (chodź nie jestem pozytywnie nastawiona- może przez to, że boję się kolejnego rozczarowania).
Jedynie 2 dni miałam plamienia, ale u mnie to normalne. Powodzenia dziewczynki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny