INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia zrozumiałe... kazdy ma jakas nadzieje nawet do konca.
Urocza to powodzenia
Na spokojnie czekam bo i tak nawet nie ma mowy w tym tygodniu isc na monit bo po 1) dopiero zaczęłam ten lek po 2) i tak w tym tygodniu nie mogę isc bo mam masę pracy
ale moze na sobotę się umowie jutro i zobacze co tam sie dzieje.urocza lubi tę wiadomość
-
margo001 wrote:Ja też już po, trwało to wszystko dosłownie chwilkę. Miałam robione na niepękniętym ale podobno wyglądał jakby lada chwila miał pęknąć no zobaczymy. Jutro albo w środę mam iść potwierdzić pęknięcie i jeżeli się uda to od razu luteina.
Niezapominajka czekamy razem -
Hej Dziewczynki!
Dzisiaj byłam na wizycie u gina, torbieli nie mam, więc mogę mieć zrobione HSG i jak jajowody są drożne, to będziemy podchodzić do inseminacji. Myślę, że odbędzie się ok. 16.03
Trzymam za Was wszystkie kciuki!Ania_84, urocza lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Hej Dziewczynki!
Dzisiaj byłam na wizycie u gina, torbieli nie mam, więc mogę mieć zrobione HSG i jak jajowody są drożne, to będziemy podchodzić do inseminacji. Myślę, że odbędzie się ok. 16.03
Trzymam za Was wszystkie kciuki!Ulzyło mi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 08:30
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annnanna 15 dzien po IUI a Ty jeszcze nie testujesz? Ja mam dzis 11 istrasznie mnie korci aby nasikac na teścik-nie wiem czy wytrzymam
niezapominajka nie załamuj się, przeciez nawet jesli owu mialas w niedziele np wieczorem a IUI z rana w poniedzialek to wciąż moglas zajsc w ciąże. ja sie zastanawiam czy nie mialam za wczesnie hahaha chyba nigdy nie bedziemy spokojne,pozostaje nam czekać. na razie głowa do góry.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Betty, Niezapominajka chętnie dołączę do grona panikar
. No więc ja uważam że u mnie też było za wcześnie i nic z tego nie będzie. Mężowi już tak marudzę, że wczoraj usłyszałam coś o kopie w tyłek jak się nie zamknę
Betty zazdroszczę, że już tak blisko do testowania. -
nick nieaktualny
-
Betty Boop wrote:margo wlasnie nie wiem czy jest czego zzdroscic, bo cos mnie zaczyna brzuch pobolewac jak na @ a według wykresu jutro moze byc @. Znowu prognozy cyklu wyznaczaja @ na niedziele.
urocza trzyma kciuki
Trzymajmy się tego, że brzuch pobolewa przez nowego lokatoraBetty Boop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymargo001 wrote:Betty, Niezapominajka chętnie dołączę do grona panikar
. No więc ja uważam że u mnie też było za wcześnie i nic z tego nie będzie. Mężowi już tak marudzę, że wczoraj usłyszałam coś o kopie w tyłek jak się nie zamknę
Betty zazdroszczę, że już tak blisko do testowania.