INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
gaja13 wrote:dziewczyny a ja mam pytanko wczoraj wypiłam lampkę wina i z każdym łyczkiem zastanawiałam się czy taka mała lampka mogła by zaszkodzić potencjalnej ciąży?
co wy o tym myślicie?
Nawet jesli jest ciąża to alkohol.dopiero moze dziecku zaszkodzić gdy wytworzy sie łożysko.
Mi po operacji w szpitalu dali wino do,obiadu wiec mysle ze lampka nie zaszkodzigaja13 lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, moje pierwsze kroki w tym wątku. Właśnie wróciłam od lekarza z wyrokiem - jeden jajowód sprawny. Jako, że cała reszta w porządku to lekarz zarekomendował IUI. Twierdzi nawet, że może się udać nawet jak pęcherzyk będzie po stronie tego niedziałającego jajowodu. Mam mieszane uczucia... Próbowałybyście bez względu na stronę czy czekały aż pęcherzyk będzie z dobrej strony?
ps.: panicznie boje się bliźniaków, nie chcę stymulować owu -
Witamy wśród staraczek po iui
kkkaaarrr te bliźniaki to nie tak często się zdarzają
przy stymulacji są dużo większe szanse, a przeważnie jest jeden pęcherzyk dominujący, jak ten pęknie, pozostałe się wchłaniają.
Nie wiem, jakby miało się jajeczko dostać tym niedrożnym jajowodem .. więc ja pewnie bym stymulowała i z iui czekała na ten drożny jajowód.
Daj znać, jakie Twoje decyzje!starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualnyA ja bym chciała mieć bliźniaki:-) od razu dwa malenstwa, nic do szczęścia więcej by mi nie było trzeba. Ja podchodzenia do tego tak, ile będę mogła mieć to tyle przyjme:-) Marzę o trójce maluchow, ale jeśli będę mieć tylko jedno to będzie to moje największe szczęście. A jeśli hurtowo od razu dwa to będzie to mega szczęście i wyzwanie:-)
-
Hej dziewczyny podchodzę do pierwszego IuI. Czy kazda z Was miała robiony wymaz z szyjki i czystość pochwy przed IuI? Mężowie tez sie badali pod tym katem? Lekarz poza chlamydia, ureaplazma, mykoplasma nie zlecił wymazu....Nie wiem, czy zrobić to na własną rękę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 10:35