INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Jakiś czas nie pisałam, bo miałam nie wyjaśnioną sytuacje co do ciąży po I IUI.
Niestety moje szczęście trwało bardzo krótkoStaramy się od 3 lat
styczeń 2015 - histeroskopia {polip}
marzec 2015 - HSG - drożność jajowodów
22.04.2015 - 1 IUI - ciąża biochemiczna (Poronienie)
06.08.2015 - 2 IUI -
aszka wrote:masz racje ze ciezko, ja juz prawie dwa lata, czesc naturalnie, pozniej stymulacja, teraz IUI. Juz dorosłam o mysli do invitro, sadze ze IUI jak to napisałą tutaj jedna z dziewczyn to przystanek dla wiekszosci przed invitro.godaweri wrote:Dziewczyny jeszcze ktoś nie mial przed iui wymazu z kanału szyjki ani czystsci pochwy, tak jak ja? Bo sie martwię, czy to na pewno moze byc bez tego wymazu...AnULa7 wrote:Cześć dziewczyny. Jakiś czas nie pisałam, bo miałam nie wyjaśnioną sytuacje co do ciąży po I IUI.
Niestety moje szczęście trwało bardzo krótko
Trzymam za Was kciuki!!!godaweri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmela85 wrote:Czy Was też tydzień po inseminacji bolał brzuch? Bo od rana mnie pobolewa, tak jakby ciągnie ta strona, gdzie była owulacja:/ I nie wiem czy to normalny efekt uboczny zabiegu czy ja jestem jakaś dziwna?
-
nick nieaktualny
-
AnULa7 wrote:Cześć dziewczyny. Jakiś czas nie pisałam, bo miałam nie wyjaśnioną sytuacje co do ciąży po I IUI.
anula przykro mi no ale popatrz na to z tej strony skoro raz się udało to i drugi raz się uda ale tym razem z happy endem!!!to potwierdza że oboje jesteście płodni.życzę powodzenia w następnym podejściu!urocza lubi tę wiadomość
02 06 201526 06 2015
21 07 201514 09 2015
-
gaja13 wrote:anula przykro mi no ale popatrz na to z tej strony skoro raz się udało to i drugi raz się uda ale tym razem z happy endem!!!to potwierdza że oboje jesteście płodni.życzę powodzenia w następnym podejściu!
Dziękuje dziewczyny za dobre słowa.
Mam nadzieje, ze następnym razem sie uda...aszka lubi tę wiadomość
Staramy się od 3 lat
styczeń 2015 - histeroskopia {polip}
marzec 2015 - HSG - drożność jajowodów
22.04.2015 - 1 IUI - ciąża biochemiczna (Poronienie)
06.08.2015 - 2 IUI -
AnULa7 wrote:Cześć dziewczyny. Jakiś czas nie pisałam, bo miałam nie wyjaśnioną sytuacje co do ciąży po I IUI.
Przykro mi bardzo ale jest dokładnie tak jak napisała Gaja, wiecie że jesteście płodni to już bardzo dużo. Powodzenia następnym razem. -
godaweri wrote:Dziewczyny jeszcze ktoś nie mial przed iui wymazu z kanału szyjki ani czystsci pochwy, tak jak ja? Bo sie martwię, czy to na pewno moze byc bez tego wymazu...
godaweri lubi tę wiadomość
-
karmela85 wrote:Czy Was też tydzień po inseminacji bolał brzuch? Bo od rana mnie pobolewa, tak jakby ciągnie ta strona, gdzie była owulacja:/ I nie wiem czy to normalny efekt uboczny zabiegu czy ja jestem jakaś dziwna?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
ja spowrotem poki co wracam do Was.. nawet do Badan klinicznyh nas nie checliz podowu epi.. wiec coz nampozostaje.. poki co IUI .. ehh..pokladalam duze nadzieje w BK.. bo jednak z dawca jakos nie wierze w skutecznosc IUI. ale na prywatne poki co nas nie stac wiec probujemy iUI.. 3 razy nie ewyjdzi to pasujemy i odkladamy kase na IVF ajak nit o 2016 ork skladamy papiery do OA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej dziewczyny
ja spowrotem poki co wracam do Was.. nawet do Badan klinicznyh nas nie checliz podowu epi.. wiec coz nampozostaje.. poki co IUI .. ehh..pokladalam duze nadzieje w BK.. bo jednak z dawca jakos nie wierze w skutecznosc IUI. ale na prywatne poki co nas nie stac wiec probujemy iUI.. 3 razy nie ewyjdzi to pasujemy i odkladamy kase na IVF ajak nit o 2016 ork skladamy papiery do OA
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
widziałam projekt i jelsi takie dawstwo bedzie jakie warunki oni podaja to podzikuje..chcemy miec wplyw na wybor dawcy ..niesttey projekt tego kompletnie nie uwzglednia beirze pod uwage tylko i wylacznie gr krwi,...zero bada psychologicznych , ani genetycznych ....dlatgeo tez wole skorzystac z banku zagranicznego gdzie mam wglad w szereg informacji o samym dawcy .. o chorobach w jego rodzinie od 2 pokolen wstecz.. o motywacji dlaczego został dawca.. i nawet zdj jak byl maly .. niestety polskie prawo nigdy nie "dorosnie" dopewnych aspektów ..a to my pozniej mamy wychodwac dziecko..wiec powinnismy mie tez informacje o potencjanych dawcach ..
aszka, klara_bella, lipa, lilou lubią tę wiadomość