INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie beta 12 dpo wyszła 42
Jadę w niedzielę sprawdzić czy rośnie. Lipa, ja jescze wierzę że i Tobie się uda. Tymczasem trzymam kciuki za wszystkie przed i po
aszka, lipa, kmb, urocza, gaja13, godaweri, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
glitterpink -
nick nieaktualny
-
MARCOWE IUI
13.03 - kaka470/1
29.03 - niezapominajka/2
KWIETNIOWE IUI
15.04 - Kamila8k/3
16.04 - Ania1602/3
MAJOWE IUI
06.05 - Malwa85
06.05 - kasiula1020
06.05 - beti80
08.05 - karmela85
09.05 - Sonia2
13.05 - Nanatasza
16.05 - aszka/1
18.05 - Aga 1/1
19.05 - La-mia
21.05 - kkkaaarrr/1
21.05 - staraczka85
22.05 - MiliTu
23.05 - filipinka2
23.05 - glitterpink/1
24.05 - scrap-girl
26.05 - urocza
26.05 - yourself
27.05 - lipa
30.05 - godaweri
31.05 - kmb
CZERWCOWE IUI
01.06 - Babe B
02.06 - gaja13
02.06 - Inkaa
02.06 - agniecha88
03.06 - karmela85
05.06 - Nanatasza
05.06 - kasiula1020
06.06 - Malwa85
06.06 - muszynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 20:09
urocza lubi tę wiadomość
-
Dziękuję bardzo, pomimo że nie śmigam na forum i tak się nie znamy
To cudowne że są takie miejsca jak to..jestem po 1 poronieniu i 1 ciąży biochemicznej, tak strasznie bym chciała żeby teraz się udało..ale na pewno nikt mnie nir rozumie lepiej niż Wy..
Lipa - się wie! Musi się udać
Kochane Dziewczyny strasznie gratuluję i tym tuż tuż i tym którym się juz udało. Wierzę, że każda z nas niebawem będzie chodzić z brzuszkiem. Nie można się poddawać - ale to nam chyba nie grozi!
kmb, urocza lubią tę wiadomość
glitterpink -
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Zazwyczaj najwiecej ciaz jest wiosna i latem. Dlatego na pohybel statystykom
damy rade
Nie na darmo maj miesiącem miłości nazywanyoby jak najbardziej owocny był.
niezapominajka, lipa, aszka, kmb lubią tę wiadomość
-
Alez pięknie wygladaja Nasze statystyki
Trzymam kciuki za pozostale dziewczyny!
Mam do Was pytanie odnośnie wielkości pecherzykow. Jak Wam je mierza ? wyciagaja z wielkości jakas srednia (np. dlugi jest na 20mm a szeroki na 12 to znaczy ze jego wielkość to ok 16 mm ?)
Dzis bylam u całkowicie innego lekarza, który miał mi robic IUI jutro ale mowi ze jeszcze za wcześnie, wiec termin mam na poniedziałek. Na szczęście wraca mój doktor wiec więcej do tego buca nie poje ale już sama nie wiem jak to jest z tymi pęcherzykami. Ten mi powiedział, ze on mierzy najnowszą metodą przez wyciąganie sredniej z wielkości.
Normalnie to bym pomyslala, ze pęcherzyk ma 20 mm ale teraz już sama nie wiem...I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
hmm, ja chyba nie pomogę.. mój pęcherzyk był chyba okrągły i chyba gin mierzył średnicę, ale pewności nie mam.w każdym razie mi pękał przy 21 mm - tyle pamiętam.
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Maj jest piękny, ale czerwiec również więc statystyki muszą być minimum takie jak w maju!glitterpink -
nick nieaktualnymuszynka wrote:Alez pięknie wygladaja Nasze statystyki
Trzymam kciuki za pozostale dziewczyny!
Mam do Was pytanie odnośnie wielkości pecherzykow. Jak Wam je mierza ? wyciagaja z wielkości jakas srednia (np. dlugi jest na 20mm a szeroki na 12 to znaczy ze jego wielkość to ok 16 mm ?)
Dzis bylam u całkowicie innego lekarza, który miał mi robic IUI jutro ale mowi ze jeszcze za wcześnie, wiec termin mam na poniedziałek. Na szczęście wraca mój doktor wiec więcej do tego buca nie poje ale już sama nie wiem jak to jest z tymi pęcherzykami. Ten mi powiedział, ze on mierzy najnowszą metodą przez wyciąganie sredniej z wielkości.
Normalnie to bym pomyslala, ze pęcherzyk ma 20 mm ale teraz już sama nie wiem...Moj to nawet ma taki monitor ze raz widac jajniki, a raz macice
i sobie przełacza. Tak samo endometrium jak widac kreski takie trzy to znacze ze jest swietne
i tutaj niespodzianka nie oznacza ze grube! czyli np około 8 mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 21:36
-
aszka wrote:tak robia, ja zawsze patrze na monitor kaze go odwracac w moja strone i ogladam, takie mam "zboczenie" bo widze juz jaki jest obraz. Tak robi ze mierzy, przeciaga myszka i sie pojawiaja takie minuski wszerz i wysokosc i wyciaga srednia, to robi program komputerowy. Lekarzowi od razu sie wyswietla, widac to na monitorze usg
Moj to nawet ma taki monitor ze raz widac jajniki, a raz macice
i sobie przełacza.
Aszka, a w którym gabinecie te cuda, u Pałasza? -
aszka wrote:tak robia, ja zawsze patrze na monitor kaze go odwracac w moja strone i ogladam, takie mam "zboczenie" bo widze juz jaki jest obraz. Tak robi ze mierzy, przeciaga myszka i sie pojawiaja takie minuski wszerz i wysokosc i wyciaga srednia, to robi program komputerowy. Lekarzowi od razu sie wyswietla, widac to na monitorze usg
Moj to nawet ma taki monitor ze raz widac jajniki, a raz macice
i sobie przełacza.
Skoro tak jest to jestem trochę bardziej spokojna.
Czyli ze do poniedziałku powinno byc okI procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
nick nieaktualnyurocza wrote:Aszka, a w którym gabinecie te cuda, u Pałasza?
Na pewno maja bo mi Jeżak tez wyświetlał i tez były minuski i obok liczby
U mojego byłego gina -tego co kierował to dopiero był wypas
Monitor dla pacjentki dodatkowy i wszystko w powiekszeniu a Ty sobie lezysz na kozetce
i oglądasz jak film. Własnie dzieki niemu sie troche podszkoliłam bo on zawsze dokładnie pokazywał i nie narzekał że go molestuje o szczegóły
A w Invikcie to trzeba troche kark odwracac co jest niewygodne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 22:50
-
Przepraszam że tak wtrące się chociaż już do IUI nie podchodzę to nadal was podczytuję
Niezapominajka ja jestem ze szczecina. W policach było sporo zmian kadrowych ale IUI nadal jest na nfz i to chyba bez limitów. Ja teraz mam skierowanie na laparoskopie też do polic.
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.20152 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs