INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
lipa wrote:Dziewczyny tak mnie boli brzuch na @
26 dc, dopiero 9 dpo. Snilo mi sie, ze dostalam @. Szlag mnie trafi
-
kkkaaarrr wrote:Mnie też bolał, w zasadzie cały czas pobolewa, ale 7-8-9 dpo było tak jak bym miala dostac @ doslownie za chwile
Boje sie marzyc, zeby mi sie twoja sytuacja powtorzylaczekam na listonosza i testy z allegro. Bo M sobie za bardzo wzial do serca nstrukcje kliniki i zabronil robic testy, tylkk beta 14 dni po! Ale ja wiem lepiej
Kkkaaarrr a Ty dzis druga beta tak?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam, że ja też dziś czuje strasznie jakieś ciągnięcia. Ale to może dlatego, że u mnie dziś 38 st.jak wyszłam z pracy na chwilę to przy drzwiach mnie ciepło zwalilo z nóg. zawsze mówiłam, że dziękuję za tampony, zmywarkę i push-up. A teraz jeszcze klimatyzacja dochodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 12:52
niezapominajka, lipa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkkaaarrr wrote:Ja tez jestem w Invimed Warszawa, z tym że dr Dworniak. Może w obyciu nie jest ideałem, ale w kluczowych momentach miał dla mnie czas (po HSG z mężem siedzieliśmy niego w gabinecie chyba 30min i omawialiśmy wyniki badań i 'co dalej'). Ma u mnie plusa za to, że nie namawiał do zabiegu, jasno przedstawiał fakty (robiłam IUI przy pęcherzyku na wątpliwie drożnym jajowodzie) i prosił o samodzielną decyzję. Czy będę mamą pewności jeszcze mieć nie mogę, ale na pewno zaszliśmy już daleko (beta w srode >60, na nastepna ide w poniedzialek).
Tak samo jak pisała ta dziewczyna tutaj zrobil D. IUI jak raczej złe wyniki faceta i nic nie poinformował...dosłownie rece opadaja. Jak np poprosiłam w Invikcie o wydruk z usg to mi dali bez problemu, w Invimedzie nigdy zadnego wydruku z usg nie dali.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 12:59
Idgie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylipa wrote:Boje sie marzyc, zeby mi sie twoja sytuacja powtorzyla
czekam na listonosza i testy z allegro. Bo M sobie za bardzo wzial do serca nstrukcje kliniki i zabronil robic testy, tylkk beta 14 dni po! Ale ja wiem lepiej
Kkkaaarrr a Ty dzis druga beta tak?Kciukam
lipa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykmb wrote:Powiem wam, że ja też dziś czuje strasznie jakieś ciągnięcia. Ale to może dlatego, że u mnie dziś 38 st.jak wyszłam z pracy na chwilę to przy drzwiach mnie ciepło zwalilo z nóg. zawsze mówiłam, że dziękuję za tampony, zmywarkę i push-up. A teraz jeszcze klimatyzacja dochodzi
kmb lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lipa wrote:Boje sie marzyc, zeby mi sie twoja sytuacja powtorzyla
czekam na listonosza i testy z allegro. Bo M sobie za bardzo wzial do serca nstrukcje kliniki i zabronil robic testy, tylkk beta 14 dni po! Ale ja wiem lepiej
Kkkaaarrr a Ty dzis druga beta tak? -
nick nieaktualnylipa wrote:Przyszedl listonosz. Oczywiscie ja od razu hop do lazienki. Oczywiscie negatywny. Ale nie poddaje sie. To 9dpo, 10 mocz tego dnia
, moze jeszcze cos z tego bedzie. Przynajmniej wiem, ze ovitrelle juz nie ma w organizmie
-
nick nieaktualnykkkaaarrr wrote:dopiero w poniedziałek, trzymam się zaleceń lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 16:42
-
nick nieaktualny