X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • yourself Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-) czekam na wynik 3ej IUI, cieszę się że są tu kobietki którym IUI się powiodła bo to dobry omen :-)

Nanatasza lubi tę wiadomość

Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiliTu wrote:
    aszka ja tez w Warszawie :) Do ktorego dr ?
    to sie nie dziwie ze nie wypaliło, ja chodziłam do R. dyrektora. Jeden wielki burdel, nigdy nic nie mowił musiałam wszystko wyciagac, ciagle mi inseminacje przekładał, bo a to zle wyliczył owulacje, a jak mówiłam ze czuje to olewał a pozniej za pozno itd. Pozniej mi wyszły zmiany w organizmie to tez olał i sie przeniosłam do Invicty w Warszawie, I proba IUI i udana :) Całkiem inne podejscie, chociaz troche drozej.

Z tego tematu tez jest Idgie chodziła do D. tez Invimed Wawa i tez sie przeniosła do Invicty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 21:30

Idgie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yourself wrote:
    Hej dziewczyny :-) czekam na wynik 3ej IUI, cieszę się że są tu kobietki którym IUI się powiodła bo to dobry omen :-)
    trzymam kciuki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka powodzenia :) daj znac jak wyniki.

• kmb Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    MARCOWE IUI
    13.03 - kaka470 :)<3 /1
    29.03 - niezapominajka :)<3 :( /2

KWIETNIOWE IUI
    15.04 - Kamila8k :)<3 :)<3 :)<3 /3
    16.04 - Ania1602 :)<3 :)<3 :)<3 /3

MAJOWE IUI
    06.05 - Malwa85 :(
    06.05 - kasiula1020 :(
    06.05 - beti80 :(
    08.05 - karmela85 :(
    09.05 - Sonia2 :(
    13.05 - Nanatasza :(
    16.05 - aszka :)<3 /1
    18.05 - Aga 1 :)<3 /1
    19.05 - La-mia :(
    21.05 - kkkaaarrr :)<3 /1
    21.05 - staraczka85 :(
    22.05 - MiliTu
    23.05 - filipinka2
    23.05 - glitterpink
    24.05 - scrap-girl
    26.05 - urocza
    26.05 - yourself
    27.05 - lipa
    30.05 - godaweri
    31.05 - kmb

CZERWCOWE IUI
    01.06 - Babe B
    02.06 - gaja13
    02.06 - Inkaa
    02.06 - agniecha88
    03.06 - karmela85
    05.06 - Nanatasza
    05.06 - kasiula1020
    06.06 - Malwa85
    06.06 - muszynka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 19:21

• kmb Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yourself wrote:

Hej a nie chcesz dołączyć do naszej listy? Podaj termin. Kiedy było IUI i cie wpisze jak chcesz. Trzymamy kciuki

• MiliTu Przyjaciółka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka ja wlasnie do D chodze. Zastanawialam sie wlasnie czy nie zmienic bo tu jakos dziwnie a wcale nie tanio . Powiedz w takim razie kogo polecasz z invicty ? Moze powinnam jednak sie na tym skupic skoro polecacie. Na innym forum jestem i tak tez dziewczyny do invicty chodzily choc z roznym skutkiem. Jednak bardziej daje nadzieje chyba niz invimed

f10f52853bebc8eaaac54768198b67dd.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiliTu wrote:
    aszka ja wlasnie do D chodze. Zastanawialam sie wlasnie czy nie zmienic bo tu jakos dziwnie a wcale nie tanio . Powiedz w takim razie kogo polecasz z invicty ? Moze powinnam jednak sie na tym skupic skoro polecacie. Na innym forum jestem i tak tez dziewczyny do invicty chodzily choc z roznym skutkiem. Jednak bardziej daje nadzieje chyba niz invimed
    polecani z Invicty Pałaszewski, Kunicki, Szpetnar, Neuberg, ja chodziłam do Pałaszewskiego i nowego doktora ktory tam pracuje od ponad m-ca Andrzej Jeżak. Lekarz do mnie wychodzi, podaje reke i nawet sam poszedł do zabiegowego sprawdzic czy wszystko gotowe. Nie dosc ze podejscie inne, to mnie słuchał kazdy u którego byłam. Najtrudniej dostac sie do Kunickiego, dlatego proponowałabym Pałaszewskiego. Powiem Ci ze mi w Invikcie to w ogole dwa mce czy trzy juz nie pamietam poprawiali po Invimedzie. Na szczescie takie leczenie mi wdrozyli ze pomogło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 22:03

• MiliTu Przyjaciółka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatem nie trace czasu i zapisuje sie tu. Mam nadzieje ze i mi pomoga :) Patrzac na Ciebie musze byc dobrej mysli :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiliTu wrote:
    Zatem nie trace czasu i zapisuje sie tu. Mam nadzieje ze i mi pomoga :) Patrzac na Ciebie musze byc dobrej mysli :)
    w Invikcie jest tak, ze nie zawsze chodzisz do tego samego. Ale to bez roznicy wszyscy sa kompetentni, ja bylam u lekarza ktory m-c pracuje a uczył sie pod kierunkiem innego i ok. Takze uwazam ze warto :) A wczesniej mi leczenie prostował Neuberg i Pałaszewski. Tez dobrze prowadzili :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 22:03

• yourself Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    Hej a nie chcesz dołączyć do naszej listy? Podaj termin. Kiedy było IUI i cie wpisze jak chcesz. Trzymamy kciuki
    Chętnie :-) 26/05 Dzień Matki o Ironio ;-)

urocza lubi tę wiadomość

Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami.
  • niezapominajka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yourself wrote:
    Chętnie :-) 26/05 Dzień Matki o Ironio ;-)
    Może to dobra wróżba :)

aszka lubi tę wiadomość

1usajw4zj5vrwf30.png
  • MiliTu Przyjaciółka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka dziekuje bardzo! jakos mi ciut lepiej teraz.... :) badania bede musiala robic jeszcze raz czy honoruja te ktore mamy zrobione?

• Idgie Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Za jedno podejście 13 tys? ;O

Niestety :(

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiliTu wrote:
    aszka dziekuje bardzo! jakos mi ciut lepiej teraz.... :) badania bede musiala robic jeszcze raz czy honoruja te ktore mamy zrobione?
    honorują. Ja wprost powiedziałam ze sie przeniosłam z Invimedu bo nie czułam sie tam prowadzona jak trzeba nie było zadnych problemów. Za wizytę płacisz 120 zł. A za IUI 650 zł. I trzeba sie nastawic ze są opoznienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 22:48

• Idgie Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiliTu wrote:
    D to cham. Kiedys sie na mnie wkurzyl,bo mu zasugerowalam, ze 13dc moge juz byc po owulacji. Powiedzial, ze podwazam jego kompetencje i moge sobie zmienic lekarza. Oczywiscie mialam racje.
    Mialam w Invimedzie 4 nieudane iui. W Invikcie tez dwie. Teraz in vitro tam robie.
    Chodze do Niemoczynskiego. Przemily facet. Ale skutecznosc kiepska :(

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    honorują. Ja wprost powiedziałam ze sie przeniosłam z Invimedu bo nie czułam sie tam prowadzona jak trzeba nie było zadnych problemów. Za wizytę płacisz 120 zł. A za IUI 650 zł. I trzeba sie nastawic ze są opoznienia.
    Ja to samo powiedzialam :P
    Moj Niemoczynski bierze 150, nie wiedziec czemu.

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 04:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis kolejna iui, oby ostatnia :)
    Trzymajcie kciuki dziewczyny.

Nanatasza, lipa lubią tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nanatasza wrote:
    idgie alendlugo byłaś z nami :) opowiadaj jak u Ciebie. jak stymulacja?

ja dziś jadę do kliniki. jajniki bolą, oby znów nie było za późno..

Co u ciebie???? My tu jak na szpilkach a ty milczysz :-(

Nanatasza lubi tę wiadomość

• Nanatasza Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo pisałam - wczoraj ovitrelle dzis okolo 15:30 iui. jeden dominujący pecherzyk w prawym jajniku. zrobił hormony i dzis znów jedziemy. chcieliśmy nocować ale ze to długi weekend to wszystko zabite a hotele mega drogie więc wycieczka dzis kolejna :)

kmb, aszka, urocza lubią tę wiadomość

starania od 2007
    mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
    "..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
    ivf czerwiec 2016 [*] [*]
‹‹ 566 567 568 569 570 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ