INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiula1020 wrote:Dzis kolejna iui, oby ostatnia
Trzymajcie kciuki dziewczyny.karmela85 lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdgie wrote:D to cham. Kiedys sie na mnie wkurzyl,bo mu zasugerowalam, ze 13dc moge juz byc po owulacji. Powiedzial, ze podwazam jego kompetencje i moge sobie zmienic lekarza. Oczywiscie mialam racje.
Mialam w Invimedzie 4 nieudane iui. W Invikcie tez dwie. Teraz in vitro tam robie.
Chodze do Niemoczynskiego. Przemily facet. Ale skutecznosc kiepska -
nick nieaktualnyNanatasza wrote:noo pisałam - wczoraj ovitrelle dzis okolo 15:30 iui. jeden dominujący pecherzyk w prawym jajniku. zrobił hormony i dzis znów jedziemy. chcieliśmy nocować ale ze to długi weekend to wszystko zabite a hotele mega drogie więc wycieczka dzis kolejna
Nanatasza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:za pozytywny wynik
aszka dzięki!! ślij wirusy na Mazury!
póki co to mam już sraczkę ..sorki za wyrażenie, ale stres mega
jeszcze 2 godziny do wyjazdu, próbuję pracować
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Dziewczyny a wiecie moze czy jest mozliwosc robienia IUI z mrozonego nasienia? Bo moj prawdopodobnie bedzie wyjezdzal no i same wiecie... a tak zamrozilibysmy i ..
Niestety się nie udała. Samo zamrożenie u nas 360zł - wystarczyło na 2 podejścia. jeszcze porcję mamy w razie W
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 09:02
-
nick nieaktualnyu nas mało plemniczków to jedno mrożenie i tak modliłabym się by na raz wystarczyło
tylko czy to nie jest mniej skuteczne, jak te plemniki są takie rozmrożone:D? Matko kochana, jak to brzmirozmrożone plemniki:D Jak krewetki, hhaha ale mam skojarzenia
Nataszko, TRZYMAMY KCIUKI!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 09:15
Nanatasza lubi tę wiadomość
-
Idgie wrote:Ja to samo powiedzialam
Moj Niemoczynski bierze 150, nie wiedziec czemu.urocza lubi tę wiadomość
-
Kamila8k wrote:Rezcywiście w Invikta- Pałaszewski, Neuberg, Szpetnar,biora za wizytę 120 zł i IUI 650, Niemoczyński 150 zł i za IUI 750 zł. Ktoś mi kiedyś tłumaczył, że on nie ma podpisanej umowy z NFZ. Nie przyjmuje pacjentek z NFZ i do niego najszybciej można się dostać. To mój lekarz prowadzący był. A teraz póki co prowadzi Nas dalej...
Ponoć właśnie ma podpisaną, pytałam kiedyś w rejestracji. Poza tym normalnie recepty wypisuje.08.09 - transfer
-
aszka wrote:hahaha, mi R to samo powiedział, a w Invikcie tez sie sciełam na temat z P. i było ok chociaz tam pogadał. Bez przesady człowiek sie leczy z prawie dwa lata i lekarz nie jest Bogiem.
Z Niemoczyńskim tez podobną rozmowę miałam, bardzo miłą.
Powiedział, że to niesamowite, że kobiety tak potrafią swoje ciało wyczuć.
aszka lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
nick nieaktualnyKamila8k wrote:Rezcywiście w Invikta- Pałaszewski, Neuberg, Szpetnar,biora za wizytę 120 zł i IUI 650, Niemoczyński 150 zł i za IUI 750 zł. Ktoś mi kiedyś tłumaczył, że on nie ma podpisanej umowy z NFZ. Nie przyjmuje pacjentek z NFZ i do niego najszybciej można się dostać. To mój lekarz prowadzący był. A teraz póki co prowadzi Nas dalej...
to wszyscy moga wypisac bo to nie zalezy od nich tylko czy jestes ubezpieczona. Mnie ostatnio sprawdzali haha i dopiero jak dostał potwierdzenie to mi dał na refundacje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 09:59
-
nick nieaktualnyIdgie wrote:Z Niemoczyńskim tez podobną rozmowę miałam, bardzo miłą.
Powiedział, że to niesamowite, że kobiety tak potrafią swoje ciało wyczuć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 10:02
Idgie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:u nas mało plemniczków to jedno mrożenie i tak modliłabym się by na raz wystarczyło
tylko czy to nie jest mniej skuteczne, jak te plemniki są takie rozmrożone:D? Matko kochana, jak to brzmirozmrożone plemniki:D Jak krewetki, hhaha ale mam skojarzenia
Nataszko, TRZYMAMY KCIUKI! -
sylwiaśta159 wrote:u nas mało plemniczków to jedno mrożenie i tak modliłabym się by na raz wystarczyło
Nataszko, TRZYMAMY KCIUKI! -
Idgie wrote:Ponoć właśnie ma podpisaną, pytałam kiedyś w rejestracji. Poza tym normalnie recepty wypisuje.aszka wrote:w Invikcie na NFZ tylko przyjmuje Pałaszewski, Szpetnaur i chyba Neuberg, ale oni przyjmuja te babki w ciazy i takie zwykłe wizyty.NIe podlega to pod leczenie niepłodnosci, wiem bo mi ostatnio własnie ten Jezak mówił. A jezeli chodzi jak prywatnie chodzisz to oni sprawdzaja czy jestes ubezpieczona i leki masz refundowane
to wszyscy moga wypisac bo to nie zalezy od nich tylko czy jestes ubezpieczona. Mnie ostatnio sprawdzali haha i dopiero jak dostał potwierdzenie to mi dał na refundacje.
-
MiliTu wrote:aszka ja wlasnie do D chodze. Zastanawialam sie wlasnie czy nie zmienic bo tu jakos dziwnie a wcale nie tanio . Powiedz w takim razie kogo polecasz z invicty ? Moze powinnam jednak sie na tym skupic skoro polecacie. Na innym forum jestem i tak tez dziewczyny do invicty chodzily choc z roznym skutkiem. Jednak bardziej daje nadzieje chyba niz invimed