INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEltasz wrote:Cześć Dziewczyny
U mnie przerwa w iui niestety Po wczorajszej wizycie na usg wyszła torbiel 32 mm dostałam tabsy od 10 dc. Także kolejna iui w następnym cyklu jak się dziadostwo wchłonie. -
Właśnie Krysiak weź luteine ja też mam długie cykle i z lekarzem uzgodnione mam ze jak do 30 dni okres nie przyjdzie to biorę luteine 4-5dni 3 razy dziennie . ja juz w klinice czekam na swoja kolej. Mąż juz oddał co potrzeba
aszka lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyDokladnie krysiaczku, luteina powinna przyspieszyc sprawe. Klinika to dobry wybor, maja odpowiednia wiedze, sprzet no i wszyscy jestesmy tam z tym samym problemem u gina tez można sie leczyc, ale uwazam ze sprzetu nie maja na pewno takiego jak klinika.
Mimi to kciukamyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 09:22
aszka, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:niech Ci dadza luteine na wywołanie, to cykl przyspieszysz. A o jakiej klinice myslalas, jakie miasto?
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mam mimo to do Was pytanie, moze poradzicie. Bo tak. 10 sierpnia mam te wizyte w klinice. Moj ginekolog po iui mowil, ze jak dostane @ mam sie zglosic, bedziemy dzialac dalej. Gdybym sie u niego zglosila, to mysle ze tak okolo 10-tego mialabym juz u niego kolejna iui. Czyli nie stracilabym cyklu a i bylby stymulowany wiec nie przedluzylby sie. A rownolegle moglabym zalatwiac tez juz sprawy w klinice. 10-tego tam w klinice to dopiero pierwza wizyta, pani przez telefon powiedziala mi, ze pierwsza iui i tak bedzie dopiero na jesieni. Niby wydawalo mi sie, ze wiem co mam robic ale juz chyba jednak znowu nie. Szkoda mi czasu a z drugiej strony moze lepiej wziac na wstrzymanie. Co radzilybyscie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:Właśnie Krysiak weź luteine ja też mam długie cykle i z lekarzem uzgodnione mam ze jak do 30 dni okres nie przyjdzie to biorę luteine 4-5dni 3 razy dziennie . ja juz w klinice czekam na swoja kolej. Mąż juz oddał co potrzeba
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:znow cykl bez clo czyli zanim potem sama dostane @ potrwa to do 60 a moze nawet i 90 dni (bo takie mam cykle bez stymulacji). I to mnie tylko przeraza, bo to oznacza ze nastepna iui najwczesniej moze w pazdzierniku.
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:A z luteina to nie wiem czy przejdzie. Podpytam lekarza czy da cos ale do tej pory kazali mi zawsze czekac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyroxa wrote:dziwne ja jak miałam cykl już 54 dniowy to nawet w Praxis robili tylko test ciążowy i dostawałam tabsy na wywołanie, co prawda nie luteine (jeszcze się z nią tu z resztą nie spotkałam) ale jakieś tabsy 10 dni brać i miała przyjść @... ale jak zwykle z moją @ jak już mam cos na wywołanie to wzięłam 2 dni i przyszła...haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Dzieki roxa, to nie bede sie stresowac. Tak mysle, ze pani doktor w klinice cos poradzi na te dlugie cykle. No to mysle, ze nie bede kombinowac tylko skupie sie na klinice. Musze jeszcze badania skompletowac i do dziela.
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Wiesz, ja dostawalam juz tez rozne rzeczy, by uregulowac cykle, ostatnio gdy po 60 dniach zaczely sie plamienia ktore za zadne skarby nie chcialy przejsc w @ to w koncu dostalam anty aby wywolac normalna @. Wiec bede kombinowac. Dzieki za podpowiedz i pomoc.
Jak znajdę to ci napiszę jak te moje na wywołanie się nazywały co dostałam bo jeszcze je mam... -
nick nieaktualnyroxa wrote:A powiedz bo nie wiem czy nie pytałam czy mam skleroze w jakiej czesci de mieszkasz?
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Skleroza w dosc zaawansowanym stanie ale chetnie ponownie odpowiem W Bayern mieszkam. Dzieki raz jeszcze, naprawde mnie uspokoilas. Myslalam, ze sama sobie poradze ale jednak zadanie pytania na forum bylo dobrym pomyslem
krysiak lubi tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:Oki dzięki Dziewczyny, mam nadzieję że u każdej znas będzie ok, właśnie co lekarz to opinia. Mnie uspokoił gin od iui mowiac że na usg wszystko ok.
Niezapominajka a Ty teraz jakie plany?
Ginowie cos uzasadniali swoje zdania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 10:37
-
nick nieaktualnyindia wrote:A u nas chyba insem nie będzie. Mezowi wyszedl jakiś badziew
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 10:49
-
nick nieaktualnyaszka wrote:to trzeba wyleczyc, a pozniej znowu do walki. U mojej znajomej wyszło w nasieniu tznjej faceta bakteria Ureaplasma urealyticum tez mial komorki okragle, wyleczył sie i zaszła. Tyle, ze ja tez przebadali.